![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
קבוצת הראלי- גרנדה פונטו ABARTH
שנת 2006 , מסתמנת כשנה לא רעה עבור פיאט ואיטליה. הפונטו נמכרת היטב, איטליה זכתה בגביע העולם [נשכח לרגע את הברדק בליגה], וקבוצת הראלי עושה שמות במסלולי אירופה בקטגורית ה SUPER2000.
מובילים את המתקפה האיטלקית - הנהג האיטלקי ג'יאני באסו והנווט מיטיה דוטה. ששיתפו פעולה עוד ב 2005 בקטגוריית ה SUPER1600. לאחרונה ב 13.7.06 , הם השיגו ניצחון מרשים בראלי בולגריה , בהפרש של דקה וחצי לא פחות, מהמקום השני. כל הנתונים, כל האנשים, וכל מה שצריך לדעת בכדי לעקוב אחר הצמד המוכשר הזה , בקישור הבא.. http://www.giandomenicobasso.it/default.asp ואיזה תמונות .. תהנו.. |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
אי"ה, זה יהיה האוטו הבא שלי...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
תודה ניר
![]() חבל שרוב החומר שם באיטלקית. יש סיכוי שנראה איזה אחות תאומה שלה פה בארץ? |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
מישהו יודע מתי תתחיל לשווק הגרנדה פונטו החדשה? מתי יהיה אפשרי להזמין אותה, ומה יהיה תג המחיר?
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
תגובה
אביעד , אני די מתקשה לראות [כרגע] איזשהי ורסיה של ABARTH מגיעה לארץ , בטח כשבפיאט
עוד לא ממש החליטו איזה מנוע יהיה שם. עם טורבו , בלי טורבו, מה באמת הנתח של סדנת ABARTH בפיתוח וכוו. צריך להמתין מעט ,עניין של כמה חודשים אני מעריך עד שנדע מה מתכונן. גיא, הגרנדה פונטו [להערכתי] אמורה לנחות פה ברבעון האחרון של 2006. דהיינו בין אוקטובר לינואר. אם זה יידחה , אנחנו נראה אותה פה רק בקיץ 2007- שזו כבר השערה די קיצונית. אני נוטה להאמין שבחודשים הקרובים היא תשווק באופן סדיר. תג המחיר אמור לנוע באיזור ה 100+. אגב- אחת המתחרות האבולציוניות שלה ה- 207 החדשה , צוברת ביקורות לא מי יודע מה אוהדות. ייתכן שלאחר דומיננטיות בלתי-רגילה שהפגינה ה 206 במשך 7 שנים, הגרנדה-פונטו תאלץ להאבק ראש בראש מול הקליאו החדשה [שהיא די אהודה כרגע באירופה]. יחד עם זאת, צריך לזכור שהקונה הישראלי לא תמיד בודק עד תום על מה הוא זורק כסף. במצב כזה ה 207 נמצאת בנקודת פתיחה עדיפה - תוצאה של נגררת המוניטין של ה 206. כשהזמן יעבור ויצטברו מבחנים השוואתים, רק אז נדע אם הפונטו מסוגלת לקחת פה חלק לא מבוטל בכבישי ישראל. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
מגניב !
עד כמה שאני זוכר, הייתי עוקב אחרי הצוות עם הפונטו הקודמת (דור 2.5), והלך להם לא רע בכלל. איזה יופי של רכב הוא בגרסת הראלי
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד