![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: נטול פיאט כרגע
|
מדבקות "ABARTH"
סטים מאיכות מעולה (PVC עמיד חיצונית במזג אוויר ושטיפות)
לצד הרכב, כנפיים קדמיות ודלתות כולל מדבקות לימין\שמאל ודף הוראות יש לי בכמה צבעים נערך לאחרונה על ידי UriS : 13-04-09 ב 23:37. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
?
מחלק או מוכר?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
מוכר... סליחה אם שכחתי לציין.
מי שמעוניין ישאיר ה"פ עם טלפון ואחזור אליו |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
האם יש לך גם
מדבקות של האבארט' עם העקרב? צהוב אדום שכזה
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
בן, את אלה לא
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל
|
לא ידוע לי מאיפה רכשת אבל בדיוק בדיוק כאלה (בין יתר מאות המדבקות השונות של פיאט) נמכרות באי ביי במחירים מצחיקים.
למשל אתמול ראיתי מדבקה ממש יפיפיה של פיאט באי ביי, שביחד עם עלות המשלוח תעלה לי לא יותר מ 40 שקלים בעוד שבארץ ראיתי מדבקה זהה ורצו עליה 70 שקלים. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
כן יש דברים זולים באיביי, גם אני קניתי באיביי הרבה דברים טובים וזולים.
גילוי נאות: המדבקות האלו מיוצרות בארץ, בכמויות קטנות, בדפוס משי ולא בחיתוך, ולכן המחיר יותר גבוה. אני יכול לומר שהן מאיכות מעולה ומוכן לערוב שהן יחזיקו מעמד מספר שנים על הרכב לפי ניסיוני. בבקשה גם אל תשכח שזו מדבקה גדולה יחסית, כמעט 70ס"מ אורך. עם יצרני כמויות מסחריות ויצרנים סיניים למיניהם אין שום סיכוי שבעולם לאף אחד כאן לעשות תחרות. לפחות פה אתה רואה מה אתה מקבל, כמובן לא פותח בוויכוח כי זה מיותר. חג שמח לכולם... נערך לאחרונה על ידי UriS : 13-04-09 ב 03:34. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| האם "גלגול לאחור" של ק"מ בפיאט הוא דבר שכיח? | meymia | פיאט כללי | 35 | 11-11-08 22:34 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד