![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה
|
פונטו VS בראבו
אני מחפש אוטו, היות ואני סטודנט והדרישות הן לאוטו חסכוני שמתי עין על פונטו ובגלל שאני גר בחיפה אז חיפשתי את הSX75 , די קשה למצוא כזה אז לאחרונה גם התחלתי לפזול לכיוון הבראבו(ידנית).
העניין הוא שהפונטו ידועה ככלי תחבורה זול ואמין אך האם ניתן להגיד את אותו הדבר גם על הבראבו? רציתי גם לדעת האם ה1.4 יספיק לעליות של חיפה או שצריך את ה1.6. אני אשמח לכל פרט מידע בעיקר שנושא האמינות ועלות האחזקה של הבראבו, כן אני יודע שרובן שחוטות ושקשה למצוא אחת שמורה. תודה לכל העוזרים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פונטו ובראבו
הפונטו שבמודעה הזאת הנה פונטו 60 ולא 75.
בראבו עם מנוע 1.4 מגלה חולשה בעיקר בעליות ובנסיעה עם מזגן בעליות ו/או עם נוסעים ומטען. בראבו 1.6 הנו יקר יותר לתחזוקה מאשר הפונטו שהוא אכן הרכב האידאלי עבורך. אל תתיאש והמשך לחפש פונטו 75 ולבסוף תמצא, אני ובני חיפשנו עבורו חצי שנה עד שמצאנו מכונית מתאימה מבחינת טיב, ק"מ, מחיר וכו'. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לי יש פונטו למכירה
אחי לי יש פונטו למכירה שמורה יפה שנת 2000 TD70 עשתה 143 אלף מנוע 1700 טורבו דיזל חסכונית במיוחד!
אם אתה מעוניין שלח לי הודעה לפרטי ונדבר דר"כ אני גם מהצפון ....(עכו) נערך לאחרונה על ידי i12z : 17-12-08 ב 19:12. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: בראבה
|
לא תודה אני לא מעונין בדיזל.
רפי, האם מנוע ה1.6 יקר יותר לתאחזקה בצורה משמעותית מה1.25? אני מחפש רכב חסכוני אבל פשוט באותו כסף (מפתיע או שלא שפונטו 1.25 עולה כמו בראבו 1.6 ידנית) ניתן לקבל בראבו שנראית הרבה יותר טוב וגם אני מעדיף את הפנים שלה יותר לע הפונטו |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תחזוקת פיאט
תחזוקת הבראבו/ה 1.6 יקרה יותר בגלל גישה קשה יותר אל חלקי הרכב.
אם הרכב תוחזק ויתוחזק היטב גם הלאה, אז ההבדל בעלויות התחזוקה לא יהיה גבוה בהרבה. קח בחשבון שגם תצרוכת הדלק בבראבו/ה גבוהה יותר מאשר בפונטו. בפיאט בראבו יש הנאת נהיגה גבוהה יותר מאשר בפונטו. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פנסי פונטו ספייס על בראבו | command sergeant major | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 01-06-08 22:17 |
| בראבו 1.4 - בראבו 1.6 , איפה באים לידי ביטוי ההבדלים? | פורום הגראז' | 8 | 10-04-07 21:51 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד