![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
איך אני מנטרל את האזעקה בפונטו ELX?
שלום
האעזקה השתגעה ומצפצפת כל כמה דקות, מעוניין בלי קשר לנטרל אותה לא יודע את הסוג והדגם שלה פונטו ספייס שנת 2001 דגם ELX איך אני מנטרל אותה? תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נטרול אזעקה
בשנים האלו היבואן היה מתקין אזעקות מתוצרת METTA ולהן היה מפתח מכני קטן לנטרול האזעקה שהייתה ממוקמת ליד מנגנון זרועות המגב הימני (צד נוסע) בחלל שלפני השמשה הקדמית, שאתה רואה לאחר הרמת מכסה המנוע.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
המפתח המכני היה דפוק ולא עזר ליישר אותו עם פלייר, אז פירקתי את האזעקה עצמה וניתקתי בפנים את החוט שלה, כרגע מנוטרלת
תודה רבה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה במערכת האזעקה המקורית (meta) | Darwish | פונטו - טכני | 6 | 17-03-14 00:42 |
| האזעקה הפסיקה לפעול בפונטו ספייס 2001 לאחר שהמצבר התרוקן. איך מתקנים ? | loki2d | פונטו - טכני | 2 | 21-11-12 15:10 |
| שלט האזעקה לא עובד,לא יכול להכנס לרכב | aviatar32 | פונטו - טכני | 6 | 12-08-12 15:58 |
| חלון לא נסגר עד הסוף - באמצעות האזעקה בלבד | רקובי | פונטו - טכני | 5 | 08-09-08 15:17 |
| המלחמה בצפון: בלעדי! סרטון מצולם של האזעקות על רקע הפיאט | אוף טופיק | 0 | 22-09-06 15:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד