![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
המון עשן מהאגזוז גם אחרי טיפול ראש מנוע
הי לכולם.
במהלך נסיעה האוטו התחיל לגמגם ובעצירה ראיתי המון המון עשן שיוצא מהאגזוז. גררתי לבית ופירקתי את הראש, שלחתי אותו לשיפוץ הרכבתי ושוב המון עשן מהאגזוז. החלפתי את השמן כי הוא היה חום מהמים וזה עזר לדקה ואז זה חזר שוב. מה הלאה? יכול להיות שבלוק המנוע הלך? יש אפשרויות אחרות? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
עדכון קל,
הורדתי שוב את הראש מנוע, מתוך הצילינדרים יש טיפות של מים על קירות הצילינדר, יש אותם בכל הצילינדרים, בקתי את זה כשאני מסובב את המנוע ידנית ומנגב את הדפנות, המים חוזרים עם כל עליה של הבוכנה. היו לי מים ירוקים אז חשבתי לראות אם זה נזילה שקיימת או מים שהיו והצטברו, אז החלפתי את המים למים שקופים רגילים וגם טיפות המים שהיו בצילינדרים הפכו למים החדשים. אם יש פריצה איפשהו בבלוק, לא סביר שזה יהיה רק בצילינר אחד?... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
יש מצב שהשחיזו את הראש יותר מדיי ואין שפה מסביב
האופציה שאתה מתאר גם הגיונית יצא המון עשן סמיך יצא לך שמן מכל הצנרות העליונים דייסה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
העשן היה נראה לי עשן של מים. הוא היה לבן ובכמויות אדירות.
אבל מה שכתבתי בהודעה השניה הוא אחרי שהסרתי שוב את הראש, יש מים שמוצאים את דרכם לצילינדר גם כשאני מסובב אותו ידנית. מה שמוזר הוא שזה קורה בכל הצילינרים? אז יכול להיות שזה באמת סדק לאורך הבלוק אבל לפני שאני מגיע למסקנה (המאוד סופית לרכב הזה חח) הזאת, איזה עוד אופציות כדאי לבדוק? יש משהו שאני מפספס שאולי יכול לגרום לזה? פקק מים או לא יודע מה?.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
חוזר כדי לעדכן:
אחרי 3 החלפות שמן שפעמיים מהן עם חומר פלאשינג ואחרי זמן מה שכל המים שכבר בתוך מערכת הפליטה התאדו, אז כבר אפשר להגיד שאין יותר עשן. נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 21-01-17 ב 18:48. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיפול אחרי רכישת רכב ספייס 16v | צליל | פונטו - טכני | 4 | 20-10-16 10:26 |
| פונטו ספייס (2003) אחרי השקעה עם המון שיפורים(סאנרוף,ספויילר) | moyalmoyal | גלריה | 14 | 08-07-14 02:44 |
| טורים משחקים בניוטרל אחרי טיפול 10K .. | lior169 | פונטו - טכני | 7 | 11-08-11 03:37 |
| הוספתי שמן מנוע ויוצא הרבה עשן מהאגזוז. מה עושים? | cereal killer | פונטו - טכני | 5 | 21-06-10 19:06 |
| טיפול גדול אחרי קניה? | got-fiat | פונטו - טכני | 3 | 02-09-08 16:08 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד