![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו איבו
|
צריך את העזרה שלכם חברים
היי חברים בבעלותי פיאט פונטו איבו משנת 2010 כן כן רובוטית לצערי אך לאחרונה הבעיה אינה בגיר אלא החלה להידלק לי המנורה של הכרית אוויר ושמתי לב שגם הצופר אינו עובד יותר ניגשתי למוסך חיברנו את הרכב למחשב והמוסכניק אמר לי שצריך להחליף את החלק שנקרא "clock spring " שזה הסליל שעון שנמצא מתחת להגה ולא מגיע לשם חשמל לכן צריך להחליף אותו ,הוא אמר שעלות התיקון יקרה ושעדיף לי להזמין את החלק מאיביי לצערי לא מצאתי אחד כזה שמתאים בדיוק לדגם הספציפי של הרכב ,מישהו יודע טיפל או נתקל בבעיה כזאת בעבר ? תודה רבה לעוזרים
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת סליל שעון
לא ניתן לרכוש את סליל השעון לבד אלא את כל יחידת ידיות האורות/איתות/מגבים שעליה מותקן גם "סליל השעון".
לפי מס' שילדת הרכב (VIN) נסה למצוא את מק"ט המנגנון כאן: https://www.fiatdalys.lt/app/webroot/en בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| די נואש חברים , צריך ייעוץ/הכוונה - תופים אחוריים | matangil | פונטו - טכני | 9 | 02-03-16 21:36 |
| חברים ני צריך עזרה דחוףף | amos | פונטו - טכני | 2 | 08-11-12 21:07 |
| חברים אני צריך עזרה דחוף | hugo86 | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 0 | 04-04-12 00:07 |
| צריך את הלייק שלכם. | yossi136 | אוף טופיק | 4 | 09-11-10 15:58 |
| חברים אני צריך שתשלחו לי ספר היינס של פונטו ספייס באנגלית ל | פורום הגראז' | 8 | 11-09-07 20:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד