![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
|
שלום לכולם, דרוש ייעוץ כללי סאב-וואפר
היי יש לי פונטו 2004
שני רמקולים איכותיים ועוצמתיים של פיונר מקדימה (6") , ועוד 2 רמקולים על המדף האחורי מאחורה של KENWOOD שהם למעשה קומפוננט למרות שאני מצליח להגיע לווליום מטורף וצליל איכותי אני מרגיש שמשהו חסר. כן. הסאב-וופר. אז על מה אתם ממליצים, לא רוצה להוציא יותר מדי כסף.. עד 500 אפשר גם פחות. ?? איפה מומלץ לקנות ?? יש לינק ?? זאפ ?? EBAY?? איך מרכיבים (רמקולים הרכבתי לבד בכל האוטו כי היה חוטים כבר לרמקולים הישנים), מאיפה מביאים חוט לסאב וואפר ??? מחברים לחוט של רמקול ?? איפה כדאי למקום בפונטו את הסאב וואפר ?? תודה רבה!!
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto
|
אז ככה, חס וחלילה לא רצה להשמע מזלזל כי אני לא אבל נשמע כאילו לא התעסקת בזה אף פעם. אז לפני שאתחיל מעט להסביר אמליץ לך להתייעץ עם בעל עסק.
כדי להרכיב סאב וופר ברכב תצטרך להפריש לטובתו 2 ערוצים מהמגבר שלך או לקנות מונובלוק (לא זול) מונובלוק סבבה למתחילים של חברה מוכרת עולה כ 1000 שקלים. כשאתה מחפש סאבוופר אני ממליץ לך ללכת גם כן על חברה מוכרת ולהסתכל על כמה rms הסאב מספק באיזה התנגדות ובכמה סלילים. המון אנשים יכתבו רמות הזויות של הספק (2400 וכו') אבל זה כלל לא משקף את עוצמת הסאב. אני ממליץ לך לקנות סאב של kicker מדגם comp c הוא נותן 150 rms שזה נחמד מאוד והוא עולה כ300 שקלים ללא תיבה אם תרצה לעלות קצת בהספק אז אמליץ על morel primo שמספק 300 rms בעלות של 500 שקלים ללא תיבה. אמליץ גם לקנות תיבה מקורית ואם לא אז תיבה אטומה ללא פורט. אם יש לך שאלות נוספות תתקשר או תשלח הודעה ואני אשתדל לעזור 0543120446. ליאור |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
|
תודה רבה!
להתייעץ עם בעל עסק, לא. בשביל זה יש פורום, כדי ללמוד לבד ולעשות בהדרכת חברי פורום, כמו שעשיתי את כל מה שעשיתי ברכב מבלי שום בעל עסק. אבל כן שמחתי לשמוע את עצתך הספציפית על הסאב המומלץ, אז ממש תודה.. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום! דרוש ספר רכב בPDF לפונטו ספייס אקטואל 2004 | punto2004_actual_60 | פונטו - טכני | 4 | 28-07-14 09:05 |
| דרוש ייעוץ ברכישת פונטו דור ראשון | rabb1t | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 27-03-12 14:17 |
| שלום לכולם. | Speed King | בעלי מקצוע | 9 | 06-08-10 20:57 |
| שלום לכולם | karpi | פיאט כללי | 5 | 05-01-08 02:18 |
| שלום רב מועדון פיאט, דרוש המלצה ויעוץ בקנית רכב. | פיאט כללי | 0 | 26-08-07 09:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד