![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פנדה - טכני טכני - דגמי פנדה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פנדה 2011 ידנית
|
תצרוכת דלק פנטסטית
תידלקתי פול איפסתי את ה TRIP ונסעתי ממבשרת ציון (ליד ירושלים) לאילת ובחזרה בטאנק דלק אחד. 35 ליטרים. כשהגעתי לאילת לא התפתיתי למלא דלק בלי מע"מ ואז לבדוק צריכת דלק לפי ק"מ וכו'. בתוך העיר אילת לא עשיתי יותר מ 40 50 ק"מ וחזרתי עם הדלק שהיה במיכל. מעל חצי. כשהגעתי לירושלים והמחוג כבר על האדום ולדעתי היו רק עוד 5 ליטרים בטאנק, החלטתי למלא כבר דלק ולא להמשיך עוד 15 ק"מ עד הבית. במיכל נכנסו 33.7 ליטרים. המרחק שעשיתי הוא 690 ק"מ!!!
נסענו שני אנשים, מזוודה אחת ואופי נסיעה רגוע. ללא עקיפות מורכבות עתירות גז, גם כי לא היה צורך וגם בגלל שנסעתי בכוונה רגוע. בדרך היו כמובן הרבה תחנות דלק אבל הרגשתי ביטחון אפילו גם לא למלא בקליה ולא באלמוג, לפני העליות הקשות והארוכות לירושלים. (יש לי גם בבגאז' 10 ליטרים בנזין במיכל קשור ומאובטח)
אני אוהב את החיים האלה/אני אוהב אותם ואין זה פלא/אם רק תביטו דרך משקפיי כבר ממחר/אז גם אתם תאמרו אותו דבר. עד כה היו לי 11 מכוניות, אבל רק הפנדה גורמת לי לחיוך כזה גדול , שאם לא היו לי אוזניים - הראש שלי היה נפתח לאחור .
נערך לאחרונה על ידי פנדה אדומה : 18-01-15 ב 22:22. סיבה: שכחתי להוסיף את הפרט הכי חשוב. כמה דלק מילאתי |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תצרוכת דלק | ninjarabbi | 500 החדשה | 6 | 02-06-12 20:41 |