![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: PUNTO MK2 ELX
|
החלפת אטם משאבת דלק - חובה?
השאלה למנוסים שביננו לגיב החלפת משאבת דלק בפונטו ספייס. הזמנתי כזו מאנגליה, מקווה שתגיע ובמצב תקין.
בספר של היינס רשום בפירוש שחייבים להחליף את האטם (שבין המשאבה למיכל דלק) כאשר מחליפים משאבה. האם מנסיון מי שביצע זאת - האם האטם באמת לא שמיש אח"כ או שזו המלצה למחמירים בלבד? (האם המשאבה מגיעה עם אטם באריזה או שצריך לקנות בנפרד). תודה מראש |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
ועוד שאלה על מק"ט
האם מק"ט 51709816 מתאים למנוע 16v?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
החלפתי כבר כמה עשרות משאבות דלק ולא רק בפיאט ואני לא זוכר שהייתי צריך להחליף את האטם. כמובן שצריך לבדוק אם הוא תקין. אני לא בטוח שחכם להזמין משאבה מחו'ל. כתוב בבקשה מה מחיר ההזמנה. דוד.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
שלום דוד
המשאבה שהזמנתי היא המשאבה הנ"ל: http://www.ebay.com/itm/381085891234 המוכן מצהיר שזו משאבה תוצרת בוש, אני מניח שהיא איכותית כמו משאבה מקורית. מחיר כולל משלוח כ- 620 ש"ח. בהנחה שהיא תעבור במכס ואשלם עליה מע"מ, המחיר יגיע לכ- 730 ש"ח (מקווה שלא יהיו בעיות אחרות שקשורות בעמילות מכס ואישור משרד התחבורה) מחיר של משאבה מקורית בארץ כ- 1500 ש"ח (כולל מע"מ) כמובן שיש סיכונים בהזמנה של מוצר כזה מחו"ל אבל פער המחירים פשוט ענק! החלטתי לקחת את הסיכון ולקוות לטוב. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
משאבות דלק בעיה לשלוח כי הם עלולות להכיל מעט דלק (גם משאבות חדשות) ואז זה נחשב משלוח חומרים מסוכנים וזה מייקר את המשלוח או יתקע אותו במכס.
את העתם חייבים להחליף כי הוא מתעוות כאשר מפרקים אותו ויגרום לנזילה או ריח דלק בזמן תדלוק מיכל מלא. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מבצע טיימינג שבוע הבא. חובה משאבת מיים? | chenrp | פונטו - טכני | 5 | 17-01-12 11:08 |
| החלפת משאבת מים ב-sx 2001 | Michael | פונטו - טכני | 4 | 11-07-11 01:02 |
| החלפת משאבת דלק | שלומי מ | פונטו - טכני | 3 | 25-11-10 10:37 |
| פונטו | החלפת משאבת מים + פקק נס קפה | Roi b.e | פונטו - טכני | 33 | 25-07-09 03:05 |
| תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 17:15 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד