![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
פונטו ספייס אקטיב - 60 כ"ס
היי,
במהלך חיפוש אחר רכבים התלבטתי בין אופל קורס לפונטו ספייס, ראיתי מספר רכבים ויש רכב שדי אהבתי אך יש בו מספר חסרונות. מבקש דעתכם. הרכב- פונטו ספייס אקטיב שנת 2004 60 כ"ס טיפטרוניק. נסע 250 אלף ק"מ, המוכר מתחייב לי בבדיקה על גיר, מנוע ושהרכב לא עבר תאונות. פרט לק"מ יש 2 תקלות קטנות באוטו- * חלון ליד הנהג יורד רק רבע - לפי מה שהבנתי עלות תיקון של מאות שקלים בודדים כך שלא מפריע לי במיוחד. * כשהרכב עומד ומניעים את האוטו, קורה לפעמים שההגה קשיח, אם מכבים את המנוע ומדליקים התקלה נפתרת. התקלה לא קרתה אף פעם במהלך נסיעה לפי דברי המוכר. חיצונית ופנימית הרכב נראה טוב. המחיר נמוך מהמחירון כמובן. מה אתם אומרים? |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
צטט:
קח בחשבון שאלא אם הוחלפו הרבה רכיבים וגם טופל כהלכה, 250K זה כבר המון. צטט:
חכה בנושא זה למישהו שיותר מבין. עצה שלי? חפש רכב שמור ועם פחות קילומטרים. גם במחיר של עלייה בתקציב\ירידה בשנתון. ויש כאלה. |
||
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו ספייס עם מנוע "רטוב" / מזיע. | Reka | פונטו - טכני | 3 | 05-06-13 01:47 |
| נפילת סל"ד בעת הפעלת מזגן - פונטו ספייס 60 כ"ס שנת 2006 | retrohaifa | פונטו - טכני | 5 | 27-09-11 20:55 |
| פונטו ספייס 2001- הרכב "נחנק" כשנותנים גז- מספר שאלות | assafy | פונטו - טכני | 2 | 17-02-11 00:58 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| איך מחליפים מנורה "ברקס" אחורית שמאלית פונטו ספייס | פורום הגראז' | 1 | 13-06-07 16:24 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד