![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תקלה לאחר ניקוי בית מצערת - הרכב לא זז
שלום חברים , אני תמיד מנסה להעזר בפורום , אך לרוב התקלות ברכב מורכבות ואין פתרון חד משמעי .
גם עכשיו לדעתי זה מה שיקרה , אני כבר מיואש . אזב מעוניין למכור את הרכב כפי שהוא ... בפרטי. אני כבר יקנה רכב אחר. אז מה שקרה זה ככה , לאחר שהרכב קירטע ובקושי הניע החלטתי לבצע טיפול ולהחליף את צינור נשם שהיה קרוע מזה שנה ולבצע ניקוי בית מעצרת. אז מה שעשיתי זה , פירוק פילטר אווויר , החלפתו , החלפת צינור הנשם המחבר בין הנשם לצינור של פילטר האוויר , םירוק בית המצערת , ניקוי ע"י ספריי קרבורטור והרכבה בחזרה , החלפת מים במערכת הקירור וזהו. בכל אופן , לאחר ביצוע כל זאת , אני מניע את הרכב , הרכב עובד בצורה לא יציבה , טורים עולים ויורדים , חשבתי שקצת גז יעזור , אך לא! הגז לא מגיב בכלל. כלומר , כאילו לא לוחץ על הגז . כמובן ששילוש של הילוך ולחיצה על הגז , הרכב זז במהירות 10 קמ"ש ... אני כבר לא יודע מה קרה . יש לציין כי לא החלפתי פלגים בטיפול הנ"ל. ניסיתי לחפש קצת הסברים ברשת מה יכול להיות , אך לא ממש מצאתי . נקודה למחשבה , בחיבור צינור פיילטר האוויר לבית המעצרת אין ולא היה בנד . אשמח לתשובתכם. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בדוק את חיבור הקונקטורים למחשב, ואת חוט המינוס לבית מצערת.
חשוב גם לציין באיזה רכב מדובר. בזמן האחרון לכל מי שיש תקלה, כותב "אני כבר מיואש ". מה קרה לכם ?. ![]() דוד.
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
צטט:
פונטו ספייס elx 16 גיר רציף. בזכותך , אני יהיה פחות מיואש ..
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
תנתק את המצבר ותיקח את החוטים של הפךוס ומינוס ותיתן להם לינגוע זה בזה זה אמור לאפס את המחשב אך תעשה את זה רק לאחר בדיקה שכל המחברים במקום
ואם זה לא עוזר תניע ותיבדוק אם יש סחיבת אוויר ע"י סתימת בית המצערת עם סמרטוט עבה אם המנוע נכבה אז אין סחיבה של אוויר ואם הוא מיתנהג אחרת אז יש סחיבה ויש לפרק את הבית מצערת מהסעפת ולעשות אטימה מחדש
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
כפי שדוד אמר ... "יש לבדוק את החיבורים ...
כנראה חיבור החשמל לבית המצערת לא היה מספיק מחובר . פירוק בית המעצרת מהתחלה ... בשעה כזאת הרגע סיימתי . הרכבה מחדש דגש על הרכבת כבל החשמל . והרכב מניע ונוסע ...תודה רבה עכשיו הייתי שמח לקבל מדריך להחלפת שמן גיר / פילטר שמן גיר . תודה רבה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
כפי שדוד אמר ... "יש לבדוק את החיבורים ...
כנראה חיבור החשמל לבית המצערת לא היה מספיק מחובר . פירוק בית המעצרת מהתחלה ... בשעה כזאת הרגע סיימתי . הרכבה מחדש דגש על הרכבת כבל החשמל . והרכב מניע ונוסע ...תודה רבה עכשיו הייתי שמח לקבל מדריך להחלפת שמן גיר / פילטר שמן גיר . תודה רבה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התייעצות (בהמשך לשרשור קודם) - האם למכור הרכב לאחר שהגיר נהרס? | nils | פונטו - טכני | 83 | 25-04-14 10:13 |
| הרכב מרגיש חנוק לאחר הוצאת והחזרת פילטר אויר | chesh | פונטו - טכני | 3 | 14-02-09 23:39 |
| בעיה מוזרה! לאחר עזיבת המצמד הרכב מגמגם-עזרה פליז | saar | אונו - טכני | 13 | 23-01-09 00:16 |
| הרכב התדרדר - יום לאחר שהיה במוסך | achsegal | פונטו - טכני | 6 | 21-08-08 21:00 |
| הרכב נחלש לאחר החלפת מפלג | מלבין | אונו - טכני | 5 | 11-01-08 15:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד