![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
גיר רציף הלך.. האם ניתן להחליף בגיר רגיל?
שלום,
לאחר חיווי GEARBOX FAIL וקפיצות טורים, אושפז הרכב במוסך. האבחנה הראשונית - גיר מחליק. ![]() ההמלצה - פתיחת הקרטר לבדיקת מקור הבעיה (גיר הרוס או חיישן...) מחר יפתחו. ![]() סדר גודל טיפול במידה שהגיר הלך כ 7000 ש"ח איזה אופציות לדעתכם יש לי? האם כדאי לשפץ, להחליף לגיר מפירוק או בכלל להחליף את הגיר לגיר ידני (אם זאת בכלל אופציה). אשמח לעזרתכם בנושא |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
התקנת גיר ידני תהיה האופציה הזולה ביותר אני מאמין.
היות והגירים האלו מאד יקרים, 7 אלף זה כמעט מחיר הרכב תראה כמה מציעים לך על גיר רציף מפירוק, תעשה את השיקולים שלך- האם תמשיך להשתמש ברכב, וכמה אתה מוכן להשקיע. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
תודה על התשובה.
אני מעוניין למכור את האוטו. אני מניח שאחרי תיקון אף אחד לא יתן לי יותר מ 10 עליו (מחירון 13700) אז השאלה אם בכלל כדאי לי התיקון? לגבי ההסבה לגיר רגיל, האם מישהו מכיר הסבה כזאת שבוצעה? האם זאת הסבה אמינה? מה המשמעות מבחינת רשיון הרכב/ טסט מעמד מכירה..... מתנצל על שטף השאלות, אבל כפי שאתם בוודאי מנחשים אני קצת בלחץ. בכל מקרה אני אעדכן בהמשך |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
למה לא רשמת איזה מודל הרכב, כמה טסט, מצב פחחות וצבע וכו'?.
לדעתי לא כדאי להיכנס לשינוי גיר לידני. ולא לקחת גיר מפירוק. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אני חוזר בי שהחלפה לידני תהיה הכי זולה..., זה דורש החלפה של הרבה חלקים ויכול להגיע לך חשבון ארוך(פחות מ 7000 זה בטוח)
,אם אתה מוכר ושאר הרכב במצב טוב יש לך 2 אפשרויות - 1. למכור את הרכב AS IS למי שמוכן להתעסק 2.גיר חדש\מפירוק לשיקולך. האמת אני לא מבין על מה 7K..., הלכת למורשה? :\ נערך לאחרונה על ידי Nuker : 06-12-13 ב 13:40. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
דוד אתה צודק.
הרכב פונטו ספייס מודל 2004. 155000 ק"מ גמע בחייו, יד שניה, מספר דפיקות פח. טסט עבר לפני פחות מחודש... הרכב נמצא אצל מוסך פטין בעכו (אמינים, מטופל שם בד"כ). לגבי החלפה לגיר ידני - Nuker אמרת נכון, מצריך החלפה של המון חלקים ולפי המוסך יעלה ביוקר. החלפת גיר במוסך (רציף מפירוק/יבוא)הכינו אותי ל 7K אבל בסוף זה קצת פחות הצעת מחיר סופית: 3500 ש"ח גיר מיבוא/פירוק עם אחריות ל3 חודשים. + שמן +עבודה מע"מ והנחת שברון לב = 5800 ש"ח לחלופין קיבלתי הצעת קנייה או טרייד אין מהמוסך. במידה ומישהו מעוניין לדעת אני מוכן לפרט. הוחלט ללכת על התיקון. תודה לכולם, אני אעדכן לאחר התיקון |
|
|
|
|
|
#7 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
גיר רציף
גש אצל פטין אל חאלד (הוא בסוכנות המכירה, כמדומני) ומסור לו ד"ש ממני ושביקשתי שיעזור לך כמיטב יכולתו ואולי זה עוד יוסיף לך מאיזו הטבה או הנחה נוספת.
בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תריס כזה (לידית הילוכים בגיר רציף) | rita | שיפורים וקוסמטיקה | 24 | 17-06-13 00:32 |
| ידית הילוכים בגיר רציף תקועה במצב פארקיג | YAKOV | פונטו - טכני | 2 | 06-03-10 22:41 |
| ספייס 2005 גיר רציף - תקלה בגיר | dedo1 | פונטו - טכני | 3 | 21-09-08 12:11 |
| אם אני רוצה להחליף בולמי זעזועים בספייס מה אני צריך להחליף וכה זה עולה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 06-11-07 17:10 |
| להחליף או לא (להחליף? - זאת השאלה! הכוונה למסנן הדלק כמובן) | פורום הגראז' | 10 | 07-01-07 11:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד