![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
חוטי הצתה פונטו ספייס ELX 2001
מהיכן ניתן לקנות באשדוד חוטי הצתה לפונטו ספייס ידנית ELX 2001 ?
במורשה רוצים מחיר גבוה מדי, מהיכן ניתן לקנות במקום אחר? *שואל בשביל חבר. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חוטי הצתה
תן לחברך לקרוא את הסברי שכאן:
ברוב הרכבים המודרניים יש חשיבות רבה לשימוש בחלקי מע' הצתה מקוריים כמצתים (פלאגים), חוטי הצתה וסלילי הצתה (COIL) והסבר לכך: מתח ההצתה הנוצר בסליל המשני שבסליל הצתה עולה בערכו עד שהוא מצליח לפרוץ את המרווח שבמצת (פלאג). אם המרווח מצת גבוה מדי, או הוא פגום או אינו מקורי עלול מתח ההצתה לא לפרוץ במתח הנכון ומתח ההצתה הזה ממשיך לעלות לערך גבוה עד שהוא פורץ, פנימית, בתוך סליל ההצתה. פריצת מתח פנימית זאת, משרה בחזרה מתח כלשהוא, גבוה מדי, בסליל הראשוני של סליל ההצתה ומתח מושרה זה חוזר אחורנית למודול ההצתה שנמצא בתוך מחשב נהול המנוע והמודול הצתה (עם המחשב) עלול להיפגע. במכוניות רנו לדוגמא, במקרים רבים, מצתים לא מקוריים עם תופעה זאת גורמים גם להשראות על מחשב ההילוכים האוטומטיים ושיבוש פעולת ההילוכים האוטומטיים. ברכב המודרני יש חשיבות גדולה לתחזוקתו בדיוק לפי הוראות היצרן, הקפדה על חלפים מקוריים/תחליפיים מתאימים ואי הקפדה על כך עלולה לעלות אח"כ ביוקר רב. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
הוא שאל מאיפה ניתן לקנות במחיר יותר זול , כי במורשה רוצים יותר יקר, לא חליפי של 5 שקל.
מה המחיר במורשה? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חוטי הצתה
את מחיר חוטי הצתה מקוריים ניתן לברר במוסכים מורשי היבואן ו/או בחנויות החלפים מורשות היבואן שבת"א.
יש יצרן חוטי הצתה איכותיים BERU אבל גם הם אינם זולים. בהרבה מקרים בחיים (ולא רק בחוטי הצתה) הזול נהיה יקר והיקר, בסופו של דבר, הוא הזול. מאז שיש הצתות אלקטרוניות עם מתח הצתה גבוה, תמיד החלפתי רק לחוטי הצתה מקוריים, כשהיה צורך בכך. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חוטי הצתה לפונטו ספייס 16V | forum770 | פונטו - טכני | 12 | 02-03-12 00:51 |
| חוטי הצתה פונטו ספייס 16V | chenrp | פונטו - טכני | 4 | 22-05-11 21:06 |
| חוטי הצתה לפונטו ספייס ELX 16V | m.l | פונטו - טכני | 5 | 26-02-11 22:04 |
| ספייס 16V - מחיר חוטי הצתה | פיני | פונטו - טכני | 17 | 04-12-09 18:44 |
| חוטי הצתה לפלגים חדשים פיאט בראבה 1600 2001 | צחיק | מכירה | 0 | 22-07-08 14:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד