![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שוב הודעה בנואים טכניים.
הודעה פרטית: שלום לך דויד זקוק לעזרתך
Holyman אתמול 20:55 Holyman שלום לך דויד.. מצטער שאני שולח לך הודעה בפרטי פשוט נתתה לי רושם שאתה איש מקצוע כאשר מדובר בפונטו.. בכל מקרה יש לי בעיה מעצבת כבר כמה חודשים שאני לא יודע מאיזה כיוון להתחיל לחפש פיתרון לה... ברשותי פונטו שנת 2002 אוטומט שעברה 103.5 קמ דגם ELX עכשיו כל בוקר או כל כמה שעות שהאוטו במנוחה כשאני מתניע אז הטורים קופצים למעלה למטה למעלה למטה במשך כ 7 שניות עד שהם מתייצבים...ברגע שיש את הקפיצות ישר אחרי ההתנעה אני מידי פעם נותן קצת גז כדי לדלג עלייהם(מעצבן פשוט)...עכשיו בית מצערת אני ניקיתי ביסודיות לפני חודש חוטי הצתה החלפתי שנה שעברה בדצמבר (לא מקוריים) ופלאגים (מקוריים של פיאט) אני לא החלפתי כבר יותר מחצי שנה (המוסכניק אמר שהם עדיין נראים בסדר גמור ואין ממש צורך להחליף אותם)....מה יכולה להיות הבעיה? תכוון אותי מה לבדוק או מה לחליף...האוטו נוסע טוב אין גימגומים הטורים קצת חשודים אצלי גם הם יציבים על 750 בערך אבל מידי פעם משחקים לי בין 700 ל 750...זה גם הדאיג אותי אבל דיי שכחתי מזה...מה לעשות? חברים, אין לי זמן להתדיין בה"פ. לזה נועד הפורום. לעצם העניין, נמתין לשמוע מה אומרים חברי הפורום על התקלה. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
חוטי הצתה לא מקוריים בפונטו זה מקור לבעיות זה היתי מחליף למקורי כי הם מקור לבעיות עתידיות ותחבר סורק ותיראה מה הוא מראה
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אוקי אני מאוד מצטער הייתי צריך לקרוא את החוקים..מבקש סליחה דויד.
יאיר תודה אני בהחלט יבדוק את העניין בהזדמנות...מה העלות כיום לחוטי הצתה מקוריים? על לא מקורי נדמה לי שילמתי כ 200-250 שח...אבל אני יכול להיות טועה. נ.ב יאיר חיברתי סורק כזה קטן סיני עם התוכנה TORQUE לא מצא אף תקלה... נערך לאחרונה על ידי Holyman : 06-09-12 ב 16:50. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
עם היית לך תקלה כנראה שהנורה הצהובה כבר היית נדלקת לך.
חותי הצתה מקוריים שאל אצל סודאי למשל ותגיד שאתה מהפורום כאן, כך תוכל לעדעת עלות המוצר. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט גרנדה פונטו: הקטלוג הישראלי המלא: מחירים, צבעים, מפרטי אבזור ונתונים טכניים | stio | גרנדה פונטו - טכני | 6 | 12-06-09 19:00 |
| שינויים טכניים באתר | ארילו | אתר המועדון | 8 | 27-05-09 16:29 |
| העלאת פרטים טכניים של פיאט בראבו | פורום הגראז' | 4 | 17-01-07 16:39 | |
| זקוק לעזרה בנוגע לנתונים טכניים לפיאט אונו 93' | פיאט כללי | 6 | 24-11-06 08:20 | |
| כתבה: הרשות הפלסטינית החזירה 150 כלי רכב גנובים; פיאט מככבת | פיאט כללי | 0 | 28-06-05 22:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד