![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT
|
בעיית זיהום אוויר שלא מוצאים לה פתרוןHGT
hgt 2002 71000 קמ'
האלן אז בסופו של דבר בעיית זיהום האוויר לא עברה לה אלה פעם היא ישנה ופעם לא מתי שבא לה היא מופיע הייתי היום אצל חיים ממוסך שמשון הוא בעצמו כבר לא יודע מה לעשות את כול הבדיקות האפשריות הוא עשה על האוטו יש לציין שהלמדות הם חדשות ומקוריות מאיטליה השלב הבא שחיים חשב עליו זה לשלוח את מחשב הרכב לבדיקה מה אתם חושבים לגבי זה יכול להיות שמחשב ככה משגע את הרכב? כאשר חיים חיבר את האוטו למחשב אין תקלות אבל הלמדות מראות שהם כול הזמן על פלוס על תערובת עשירה מאוד , לאוטו יש גם תופעה אחרת של נפילות טורים שגם לא יודעים ממה זה, יכול להיות שבגלל התערובת העשירה וזיהום האוויר זה קורה? הנפילות טורים מופיעות מתי שבא להם לא משנה עם הרכב קר או חם זה יכול לקרות בכול מצב וכאשר יש נפילות טורים הרכב מתכבה לפעמים עם אני לא מספיק לתת קצת גז וליצב את האוטו עד שהוא מתייצב לבד ואז ההנעה ניהית קשה. מה אתם חושבים? כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות מקוו שהסברתי את התופעות כמו שצריך. תודה ויום טוב איתי. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לדעתי יש לך כמה בעיות במשולב
הייתי בודק שלב ראשון קומפרסיה כדי לשלול בעיות מנוע לאחר מכן בודק בעיות של יניקת אויר מסעפת יניקה,או בית מצערת,ז"א סדק או חוסר בסיליקון לאטימה בודק היטב את מערכת הפליטה שאם יש חור יכול לשגע את המערכת שלב אחרון מערכת הצתה +מחשב רכב האם הוחלף איגקטורים לרכב או צנרת פליטה מתי זה קורה כשהרכב חם או בכל מצב הצעתי גש לאייל נוימן ברשל"צ יפתור לך את הבעיה מכון ממוחשב לתקלות מסוג זה |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
שתי הבעיות שציינת קשורות האחת לשנייה.
האם בדקת את מה שהצעתי לך בשרשור הקודם. לבדוק או להחליף את חיישן טמפרטורה. אני בטוח שהחיישן לא נבדק בשלושת המוסכים שטיפלו בבעיה. משום שמחשב הבדיקה לא מצביע על בעיה, שגם זאת בעיה בפני עצמה. ב- 29/05/12 כתבת: "עדכון חם הייתי היום במוסך מוטי ניסים בראשון לציון ממליץ בטרוף אחלה בן אדם עם ידע עצום והוא פתר לי את התקלה לאחר בדיקות רבות שלו של כמה שעות הוא החליף בין המחברים של החיישני חמצן אחד עם השני והכול הסתדר כנראה במורשה לא חיברו כמו שצריך . ועד עכשיו לא היו גמגומים והרכב יציב." לא צריך למהר ולהמליץ על מוסך, שנכנסים אליו בפעם הראשונה. ובכלל, לדעתי יש להיזהר בהמלצות או לקחת אותם בערבון מוגבל. ![]() דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
האמת שלא נבדק חיישן הטמפרטורה כי כמו שציינת המחשב לא מראה על תקלה המלצתי על המוסך שהייתי היא בצדק לפי דעתי הבן אדם עם קישרון גדול ועם סבלנות גדולה
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
"הבן אדם עם קישרון גדול ועם סבלנות גדולה"
לדעתי זה לא מספיק, צריך גם לפתור את הבעיה. והוא לא פתר. ![]() קיבלתי את הה"פ , אתאם איתך זמן. דוד.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
אוקי דד תודה רבה
אם למישהו יש עוד דעות לגבי התקלה אשמח לשמוע יום טוב איתי. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
לפני שמנסים לתפור אותך , תענה בבקשה על השאלות:
איך הצריכת דלק שלך?
מתי פעם אחרונה ביצעת ניקיון של בית מצערת? האם יש לך ריח של גזי פליטה שהרכב קר ועומד במקום ?
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
GreaseDonkey, זכור שהרכב היה בשלושה מוסכים, אחד מהם מורשה פיאט, ולא מצאו.
נשמח אם תעלה רעיון. "לגבי הזיהום אויר שיש לו ברכב שעומד על 6.5 CO " דוד
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שימוש בחומר נגד זיהום אוויר -חסרונות? | tombelfer | פונטו - טכני | 1 | 16-05-12 18:02 |
| זיהום אוויר | Niro | פונטו - טכני | 4 | 17-05-11 22:47 |
| בעיית זיהום אויר בספייס 2001 SX60 | Wiking | פונטו - טכני | 31 | 28-07-08 09:13 |
| כישלון בטסט על זיהום אוויר (אונו שנת 95) | פורום הגראז' | 15 | 08-08-07 20:56 | |
| פנסים של מריאה לבראבו, טרמוסטטים, זיהום אוויר (ועוד דברים) | פורום הגראז' | 16 | 30-01-07 09:44 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד