![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט דובלו טורבו
|
פיאט דובלו 2003 1900 דיזל
1.יש לי צריכת זרם כאשר הרכב לא מונע - והוא מרוקן לי את המצבר.
מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתקן. 2.המכוון של הדלק עולה קצת והמנורה דולקת כאשר תודלק הרכב ב15 ליטר : היכן נמצא מצוף או המשאבת דלק ואיך ניתן להגיע אליה איך פותרים את הבעיה. תודה על העזרה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקלות בדובלו
1. זליגת זרם צריך לבדוק כראוי עם מד זרם דיגיטלי, כשכל צרכני הרכב כבויים וכשהוא נמצא במצב "שינה" ואז לראות שזליגת הזרם אינה גבוהה מדי.
אם מתגלה זליגת זרם גבוהה מדי, אז מתחילים להוציא נתיכים (פיוזים), אחד אחד, של מע' חשמל ברכב ומתקדמים לגילוי המע' שצורכת חשמל כשהיא אינה אמורה לצרוך אותו. אני פעם מצאתי זליגת חשמל סמויה כזאת, במע' שאינה עוברת דרך נתיך בגובה של כשלושה אמפרים שנבעה מתקלה באלטרנטור וזה היה במכונית פורד מונדאו. מקום מקצועי וטוב לבדיקה ואיתור הבעייה הנו אצל אורן כאן: www.musach.co.il/details.asp?id=570 2. תדלקת 15 ליטרים ממצב ריק לגמרי?. אם כן אז סביר למדי שזה תקין. נורת חוסר דלק מתחילה, לרוב, להידלק בכ 1/4 מיכל. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 12-05-12 ב 12:41. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
1. המצוף דלק לא עולה היכן הוא נמצא ואיך מגיעים אליו
2.במהירות 80-90 יש לי רעידות מה הבעיה? נורה כריות דולקת חלש וגורמת לזליגה 2.5ma וגורמת לי את המצבר מה ניתן לעשות בכדי לנתק אותה מדובר על אוטו מכובה והמפתח בחוץ תודה על התייחסות |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
רעידות ברכב
לרוב רעידות, כפי שתיארת, נובעות מהצורך באיזון גלגלים (בפנצ'ריה) או מצמיגים לא תקינים.
לגבי נורת כרית אויר, היא לא אמורה להידלק כלל כשהרכב כבוי ויתכן שיש תקלה בלוח השעונים (שהוא ממוחשב ופועל ע"י אותות דיגיטליים) או בגלל תקלה במחשב כריות האויר. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Member
|
פיאט דובלו 2003 טורבו
רציתי לדעת לפני שנפרק את הלוח שעונים לבדיקה היכן נמצא מחשב כריות האויר והיכן נמצא נתיך כריות של המחשב
תודה על התייחסות |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט דובלו 2002 טורבו דיזל. | yulian1986 | מכירה | 1 | 02-05-11 22:33 |
| פיאט דובלו 2003 | oren0311 | שאר הדגמים - טכני | 1 | 18-02-11 16:05 |
| פיאט דובלו טורבו דיזל 2002 | yulian1986 | גלריה | 9 | 24-01-11 03:29 |
| הרכב הראשון שלי-פיאט דובלו טורבו דיזל 2002- | yulian1986 | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 1 | 15-01-11 18:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד