![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
רכב טוטאל לוס (אובדן להלכה)
אני מעונין ליקנות רכב לפרוק מאדם שהרכב שלו עבר תאונה (משאית הידרדרה אליו ) נגרם נזק כבד מאחור ונזק מסוים מקדימה המנוע לא ניפגע
השמאי של הביטוח עוד לא היה אחרי שיבוא השמאי ויוגד דוח לחברת ביטוח כי הרכב הורגדר כאובדן האם הביטוח לוקח את הרכב ? אם כן האם אפשר לנוע מהם לעשות את זה? זה די בדחיפות תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
קניית רכב "אובדן מוחלט" (טוטל לוס)
יש חברות ביטוח שמקושרות עם פרוקיות רכב הקונות מהן כל רכב מושבת ב % מסוים ממחירו והן מחויבות למכור רק לפרוקיות אלו כל רכב, כי הפרוקיות קונות מהן גם רכב שנשרף לחלוטין ואין מה לנצל ממנו.
לעומת זאת, יש חב' ביטוח המוכרות את הרכב הפגוע והמושבת לכל המרבה במחיר. תוכל לדעת דבר לאשורו עם השמאי ונא עדכן בתוצאות, בהמשך. בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אם אתה מכיר את בעל הרכב זה יותר קל והוא יקנה את הרכב
בד"כ 10% ממחירון |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לפי החוק בעל הרכב זכאי לקנות את הרכב ראשון. אבל מי מקיים חוקים במדינה הזאת ?.
![]() לפעמים טוטלוס זה אם השמאי רוצה את הרכב לעצמו, לסחור בו. היה לי מקרה עם שכן שהסוזוקי בלנו שלו מודל 2000 עבר תאונה קלה. (בדקתי) השמאי כבע טוטלוס, ושלח גרר לקחת אותו. אחרי שבוע התעוררתי וביקשתי מהשכן שהוא גם חבר, להתקשר לחברת הביטוח ולומר שהוא רוצה את הרכב לעצמו, משום שזאת זכותו. נאמר לו שהרכב כבר לא ברשותם. רפי, אין שום מחוייבות לחברת הביטוח למכור רכב רק לפירוקיות. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מכירת רכב מושבת
דוד, לא הבנת את מה שכתבתי.
ברור שחב' הביטוח אינן מחויבות למכור רכב מושבת רק לפרוקיות רכב, אבל כן כתבתי שאם יש לחב' ביטוח הסכם מכירת רכב מושבת לפרוקיה מסוימת, היא תעמוד בו ותמכור רק לפרוקיה שגם קונה ממנה שרידי רכב מושבת שלא נותר ממנו כמעט דבר למכירה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תודה על התשובות במקרה הזה חברת הביטוח לא מעונינית ברכב ואני ככל הניראה יקנה אותו לצרוך חלקים זו אונו 1.4 IES מחר אני הולך לבדוק את המנוע אם הוא בסדר מבחינת קומפרסיה ואם הוא טוב אני יקנה את הרכב משהוא מעונין במנוע ?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
צטט:
אבל מה שידוע לי משנים, שבעל הרכב הוא לפי החוק הראשון שזכאי לקנות אותו, למרות שיש לחברת הביטוח הסכם עם הפירוקיה. בהזדמנות אני אשאל את בן אחותי שהוא עו"ד, ואעדכן. דוד.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
צטט:
כן, אני מעוניין במנוע ובגיר. אין לי בעיה של להוביל מבאר שבע. החתן שלי נוסע הרבה בין עין יהב לרחובות. במידה שתקנה, צור קשר בפרטי. וציין מחיר. לא מזמן פירסמתי כאן, שיש ברחובות אונו 1.4 עם שנה טסט, ב-1000 ש"ח. עבר מים לצילינדר. בינתיים בעל החנות תיקן ולא רוצה למכור. לא קניתי אותה מחוסר מקום. דוד.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
טב אז המצב הוא כזה
בעל הרכב מקבל מחיר מחירון פחות 10 אחוז על הרכב שלו מהביטוח הבעלים טוען שהרכב לא אוכל שמן אבל הנעתי אותו היום והוא מעשן קצת בלחיצה חזקה על הדוושה ניראלי שמדובר בגומיות שסתומים כי הברגים של הראש לא מקורים (ברגים מקורים יש להם דיקית בראש הבורג) אז עשו ראש ולא עשו עבודה טובה לדעתי למצתים יש צבע שחור מבריק במיקצת עדין לא יצא לי ליבדוק קומפרסיה (אבל הרכב מנוע בנגיע) ולצערנו המנוע עבד עם מים ולא עם פראפלו אין "טחינה" על הפקק שמן דוד אם אתה עדין רוצה את המנוע תקבל אותו במיחר מיוחד לחבר מעודון אם תבוא ותעזור לי לפרק אותו את הגיר אני רוצה לעצמי הרכב נימצא בבני ברק לא רחוק ממהורים שלי אני חוזר שבוע הבא ביום חמישי לבקר את ההורים שלי יש לי את כל הכלים הדרושים לפרק את המנוע מהרכב(מנוף וכו) רק תביא רצוע להרים לקשור את המנוע בהרמה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אובדן מפתח הרכב | YOSI-BR | פונטו - טכני | 1 | 22-09-09 21:08 |