![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
שלום רב אני מחפש חיישן גיר לפיאט פונטו ספייס 2002 ידני הפכתי את הצפון לא מצאתי עם מישהו יכול [[/b]לעזור לי אני ישמח בחברה ביקשו לי 4000על החיישן חדש אני ישמח עם משהו יעזור לי
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
איפה בדיוק ביררת שרצו 4000 ש"ח על החלק ואיך אתה יודע שהבעיה בחיישן גיר? מהם הסיפטומים לתקלה?
נסה ליצור קשר עם "מיר חלפים", הם נמצאים במסגר 70 בתל אביב (03-5611534) וברר את אופציות המשלוח של החיישן לצפון. אופציה קצת יותר קרובה, נסה ליצור קשר עם מוסך הכוכב (04-8416756) ובקש את הזמנת החלק, הם הזמינו לי פעם חלקים מקוריים לפיאט אונו מת"א וזה לוקח כשבוע. באיזה מוסך אתה מטפל באופן כללי ברכב? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה זה חיישן גיר ידני שמחירו 4000 ש"ח. ובכלל איזה חיישן יש בגיר ידני ?.
לדעתי טעית. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
המנוע השלי זה מנוע עם גז אלקטרוני לא על קבל גז והלך לי המחשב שקניתי תאוטו ואחלפתי מחשב למחשב של אוטומט גם עד שמצאתי מחשב לקח לי חודש בתל אביב מצאתי והבעיה עכשו בלוח שעוניים שרק המד מהירות לא עונה ובמוסך של החברה בחיפה ביקשו לי 4000 שקל על החיישן כי זה מה שבהעלתה הבדיקה במחשב כמה אמור לעלות חיישן כזה חלופי ותודה אני יתקשר
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
החיישן מורה על המהירות ללוח שעונים אמרתי לכם יש לי פיאט פונטו שאין הרבה כאלה בארץ
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
חיישן
מה המיחוד במכונית שלך?.
זה פיאט פונטו ספייס וההשאלה היא איזה מנוע 8 שסתומים או 16 שסתומים ואיזה הילוכים, ידניים או אוטומטיים?. בפונטו ספייס, חיישני הגלגלים של מע' ה ABS משדרים אל מחשב ה ABS את נתוני מהירות המכונית ומחשב ה ABS משדר את נתון מהירות הרכב אל המחשב המרכזי ברכב (BODY COMPUTER) והוא מפיץ הלאה נתון זה גם ללוח השעונים להפעלת מד המהירות ומונה המרחק. לכן לא ברור בכלל לאיזה חיישן אתה מתכוון, הסבר צלם ופרט. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חיישן ברקס HGT | Sharky | פונטו - טכני | 2 | 21-12-11 23:28 |
| בעיה עם חיישן חמצן תחתון...מישהו? | ybanano | בעלי מקצוע | 5 | 15-10-11 23:22 |
| ניקוי חיישן קרנק ו IBS | chenrp | פונטו - טכני | 5 | 13-05-11 18:09 |
| פונטו 98 נכשלה בטסט על חיישן חמצן.מהיכן לקנות חיישן חמצן?[מקורי עולה 870-1000 ש"ח] | shay2828 | פונטו - טכני | 11 | 08-08-10 12:50 |
| בעיה בוונטה (חיישן?) | Demon | בראבו - טכני | 2 | 01-03-10 11:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד