![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
מחפש מקום בצפון שעושה פוליס+וקס.
לילה טוב לכולם,
ברשותי דובלו שנרכשה לפני חודש,הדובלו בצבע כתום,והוא לא מבריק,האם פוליס +וקס יכולים לעזור בזה? במידה וכן האם יש מקום מומלץ לביצוע באזור הצפון? (כרמיאל,עכו,נהריה,קריות,חיפה)? כמה זה אמור לעלות? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אם הצבע היה מוזנח מזה שנים אז בטח עם פוליש ווקס תשיג איזשהו שינוי לטובה
אם אתה רוצה אתה יכול לבצע את זה בעד עצמך העניין רק דורש קצת סבלנות והמון אהבה לרכב תריץ חיפוש אני בטוח שתמצא המון הודעות בנושא בקשר לאופן ביצוע ביוטיופ יש מלא סרטים אני ממליץ לך על פוליש עדין של טרטל הקופסה לבנה עם מדבקה ירוקה וצבע החומר שבפנים הוא לבן עלות של 35 שקל בכל חנות אביזרים וחלקי חילוף ווקס יש טרטל בקבוק כחול כהה ומבפנים צבע כחול יש גם ווקסים של קארפלאן ויש להם אתר אתה יכול להזמין ברשת עד הבית www.carplan.co.il יש כאלה שעושים במקומות שטיפה ווקס ופוליש רק אני לא ממליץ כי סתם עושים את זה מהר ובלי סבלנות ואפשר לעשות ווקס ופוליש במקומות פחחות רכב עלות של כזה דבר סביב ה 300 שקל אם אתה קונה החומר ועושה בבית יעלה לך סביבות 70-80 שקל והמון תענוג |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
אני מאוד אוהב את האוטו,זה היה החלום שלי,פשוט אני פוחד לעשות לבד את הפוליש,בכול אופן באמת ננסה YOUTUBE אם לא נלך לפחחות שיעשו שם,אגב מה זה דייטלינג?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
יש לך צבע מטעלי?? אז שום פוליש, לא עדין ולא גס, עזוב אותך מזה.
תרכוש פלסטלינה איכותית, תלמד לעבוד איתה,ואחר כך תעבור עם ווקס איכותי, והצבע ייראה הרבה יותר טוב. אני גם קניתי מcarplan, ביינתים יש רושם טוב עליהם. ואם אין לך כוח לזה, תמיד אפשר ללכת לאנשים שעושים עבודה טובה, אני מכיר במרכז ולא בצפון לצערי.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אני קנית דיסק מיוחד לפולש ווקס מבית HYNDAI מוצרי חשמל ומאז אני לא מפסיק לעשות ווקסים ופוליש לכל רכבי המשפחה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפרט לרמקול טוב, שעושה ת'עבודה. | TheDarkNight | אודיו | 5 | 04-08-10 20:36 |
| מחפש המלצה לאזעקה ולמתקין בצפון הלא רחוק | Grin | אודיו | 7 | 24-01-08 20:02 |
| מבקש המלצה למוסך שעושה דיאגנוסטיקה למחשב רכב | פורום הגראז' | 2 | 24-07-07 17:14 | |
| פוליס ווקס - מספר שאלות לאחר חיפוש | פורום הגראז' | 9 | 04-06-07 17:21 | |
| מחפש מקום שעושה פוליש ווקס לאוטו | פורום הגראז' | 1 | 01-04-06 17:42 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד