![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
מנוע HGT
שלום, אחרי סיבוב נוסף בHGT שלי במהירות לא הכי חוקית.
ועצירה התגלה לו צליל מאוד מוזר של המנוע (שמממש אבל ממש מזכיר דיזל). ישר קפצתי למוסך הקרוב ואחרי הוצאת השמן נמצאו חלקיקי מתכת בשמן. והמוסכניק טוען שזהו כנראה אחד ממיסבי הבוכנות. ![]() ולא שווה לבצע איזשהו תיקון אלא להחליף מנוע באחד אחר. ![]() אז השאלה לי אליהם איפה..??? איפה ניתן להשיג מנוע כזה במצב טוב מאוד עד מצויין ואיך אני אמור לדעת שהוא באמת יהיה טוב??? וכך גם מה המחיר של חיה שכזו..
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
כדאי לבדוק במוסך התלתן, יש מצב שיש להם מנוע שיתאים ל HGT.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
דבר ראשון אל תשלול אוברול, ויכול להיות מאוד שקיבלת חוות דעת מוטעית.
תלך אך ורק למוסך התלתן, הם מכירים את המנוע בעל פה, שם תקבל פתרון. ואם אתה מחפש מנוע אני מכיר פירוקיה שיש שם מנוע מhgt מושבתת. ויש לך גם את שחר פה מהפורום, דבר איתו, יש לו Hgt לחלקים. יכול להיות שהוא עוד לא מכר את המנוע, והרכב שאצלו הוא היה של מישהו מהפורום וזה רכב מוכר פה. אל תסתפק בחוות דעת אחת ובייחוד לא של אחת שלא שמבין טוב מאוד את המנוע המסובך הזה. מקווה שהכל יסתדר לך והנזק יהיה מזערי, עשית בדיקה לרכב לפני הקנייה, אם כן אז תבדוק את עניין האחריות לגבי המנוע.
נערך לאחרונה על ידי ליאור23 : 16-09-10 ב 22:39. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
אכן יש לי מנוע במצב מצויין! עם 118 אלף קילומטר צור קשר!
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
המנוע אצל שחר עדיף , הוא השמור ביותר. המנוע של הצהובה מלוד שליאור מתכוון חטף בומבה ואמינות לא תמצא שם . יום טוב
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
רק אל תשכח שחר דבר חשוב שאתה מוכר את המנוע לא תהיה אפשרות להחליף מספר מנוע ברישיון הרכב מכיוון שאתה לא מוסך או משווק מורשה אחר מטעם משרד התחבורה.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
למה לא אורן?
יש שטר מכר לכל מנוע לא?
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
בשביל להוציא שטר מכר אתה חייב להיות עוסק בתחום. תאר לך שכל אחד היה יכול למכור מנוע ולאפשר שינוי ברישיון הרכב.
קח לדוגמה את המאגר בראשון שהוא מוכר לך מנוע הוא דואג להוציא שטר מכר למנוע עם חותמת שלו על השטר מכר שהוא מכר לך את המנוע כי הוא מאושר לכך. אין מצב שאתה קונה מנוע מאדם פרטי ואתה יכול לשנות את מספר המנוע ברישיון למרות שאפשר לעשות קומבינה עם אחד מספקי החלפים. אבל אני כרגע מדבר על מה חוקי ומה לא. לגבי השלבים של החלפת מספר המנוע אתה חייב שהרכב שממנו פורק המנוע יופיע במחשבי משרד הרישוי כמושבת. דבר שני אתה צריך לדאוג לשטר מכר עם מספר המנוע המפורק וכמובן אישור וחותמת עסק על שטר המכר של אותו מקום שמכר לך אותו. דבר שלישי אתה חייב גם שמוסך מורשה של משרד התחבורה גם יבצע את ההחלפה כי גם בלי חתימה שלו על הרכבת המנוע שהגיע מפירוק לא תוכל לבצע את ההחלפה במשרד הרישוי. כל השלבים שתיארתי מבוצעים כבר על ידי מי שמוכר לך את המנוע מה שאתה צריך זה רק לגשת עם שטר המכר לאחד ממכוני הרישוי ולבצע את השינוי. מקווה שהבהרתי קצת. גמר חתימה טובה וצום קל לאלה שצמים. אורן חזן. נערך לאחרונה על ידי orenhazan : 17-09-10 ב 08:40. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
ממה שאני הבנתי ותקן אותי אם אני טועה! כל מוסך מורשה יכול להוציא שטר מכר למנוע ולאשר אותו. הרכב מושבת. העיקר שההחלפה תתבצע במוסך מורשה של המדינה.
המוסך מוציא שטר מכר בודק מנוע ומספר שילדה ומעביר אותו לרכב אחר וחותם . כאילו המוסך מכר לו את המנוע. מבדיקתי דרך מישהו שעוסק בחלקי חילוף ובאתרי האינטרנט השונים!
נערך לאחרונה על ידי שחרון : 17-09-10 ב 11:21. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
צטט:
ודרך אגב אני מחכה לאלטרנטור ממך שלא תמכור אותו ביחד עם המנוע. נערך לאחרונה על ידי orenhazan : 17-09-10 ב 13:00. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שיפוץ מנוע פונטו S55 מנוע 1108 | vadvad | פונטו - טכני | 11 | 10-05-10 15:36 |
| נשם מנוע נוזל מדי פעם מעיד על מנוע חלש? | spoty | פונטו - טכני | 6 | 25-11-08 20:36 |
| כמות שמן מנוע פונטו ספייס 02,מנוע 1245 16 שסתומים | gibson9655 | פונטו - טכני | 11 | 03-10-08 19:11 |
| החלפת מנוע בטיפו או יבוא מנוע | פורום הגראז' | 4 | 20-11-06 20:26 | |
| התקנת מד חום מנוע בפונטו 55 מנוע 1108 {עזרה דחוף} | פורום הגראז' | 3 | 31-03-06 11:18 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד