![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
עוד מתקן מיני רבים שלא מועילים, אלא מגדילים את חשבון הבנק של היצרן.
בזמנו חייל ביקש עזרה באתר אחר, כתב שהרכב שלו צורך ים שמן ומעשן מהאגזוז. אמר שהוא חייל בודד ושאין לו כסף לטפל בבעיה, הצעתי לו שיתקין לוקד שמן של מזגן ביתי, הסברתי לו איך לעשות זאת. זה עובד על אותו עיקרון, רק שאין לו ברז הורקה. אחרי שבועיים עידכן בפורום, שהעשן מהאגזוז פסק. כל שבוע הוא היה מחזיר את השמן חזרה למנוע. כך הצליח למשוך עוד כמה חודשים. השכן שלי בעל מאזדה 323 F, ראה באיטרנט פרסומת, "איך לשמור על בלוק המנוע מחלודה" הזמין מחו"ל את המתקן במחיר של 800 ש"ח. המתקן הוא שני מגנטים חצאי ירח ברוחב 5 ס"מ. הצמיד אותם לצינור הגומי התחתון שיוצא מהרדיאטור. קרא לי לראות, פרצתי בצחוק. לאחר חודשיים הבן שלו ביצע פרסה במקום אסור ונגרמה תאונה. האקספרט של חברת הביטוח צילם את המגנטים. החברה ניצלה את זה וסירבה לשלם את הנזק, בטענה של "שינוי מבנה". דוד. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בא לי לפרק [אולי פרוייקט מצולם] | punto-mk1 | פונטו - טכני | 160 | 15-07-11 19:51 |
| פרוייקט מצולם - החלפת נורה בקונסולה - MK1 | chesh | פונטו - טכני | 14 | 22-11-10 21:29 |
| פרוייקט מצולם - החלפת אטמי בית מצערת - MK1 | chesh | פונטו - טכני | 7 | 11-11-10 11:57 |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי בית מצערת בפונטו HGT Mk2 Euro3 | Caveman | פונטו - טכני | 23 | 25-05-08 12:10 |
| פרוייקט מצולם, בניית גוף מפיברגלאס | פיאט כללי | 4 | 26-04-07 18:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד