![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 2001
|
נזילת מים קטנה מאוד
שלום לכולם מה שלומכם
יש לי בעיה באוטו של רעש מים בתוך האוטו אני נוסע אם זה כבר תקופה של 3 חודשים היתי במוסך פיאט לבדיקה שראיתי נזילה של מים בדקו את מקום הנזילה ונימצא שזה נוזל מאטם ראש המנוע הנימצא בין הראש לבלוק המנוע השאלה שלי אם יש אפשרות לסדר את הנזילה הקטנה הזאת מבלי לפתוח את ראש המנוע ומי יכול לעשות את העבודה הזאת במקצוענות ובמחיר הוגן בתודה מראש |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
שלום רב וברוך בואך לפורום !
לא ציינת את כמות המים שהרכב מאבד, וכמה ליטר נוזל קירור(ולא מי ברז) אתה מוסיף למיכל העבוי? לנסוע עם רכב שמאבד מי קירור במשך שלושה חודשים זהו פשע למנוע ! לשם סידור איבוד מים מראש מנוע, יש לפרק ראש מנוע ! אלא מה, לא בטוח שאיבוד מי הקירור הוא מראש המנוע, לדעתי אתה טועה או מוטעה. ציין את מקום מגורייך, ונכוונך, ונמליץ לך על מוסך אמין, שיתן לך חוות דעת נוספת, והצעת מחיר. פנה למוסך שמשון ביהוד, או נתי קובלנץ, במגרשי התערוכה בתל אביב. בברכה צביקה
צביקה קרבורטור נתניה נייד :054-4861318 נערך לאחרונה על ידי צביקה קרבורטור : 14-01-10 ב 22:37. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
ברוך הבא
אני גם מסכים שזה כמעט בטוח ולא מראש המנוע
אם זה משם אז ז"א שאטם ראש מנוע נשחק באיזשהו מקום שמה ואם נשחק חייב להיות נזילת שמן במקביל לנזלית המים וכפי שהבנתי שזה לא קיים אז סביר להניח שזה לא משם דבר שני יכול להיות שהאטם נשחק כבלאי טבעי תלוי בק"מ שעשה הרכב אז תצטרך לעשות ראש מנוע וזה לא קריטי כל מנוע עובר טיפול זה מתישהו הבעיה תלך ותחמיר עם הזמן שים לב שייגרמו עוד נזקים לכן גש מהר למוסך כמה עשה הרכב |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
ברא. לא מסכים איתך בכלל. יכול להיות פריצת אטם במקום של מעבר מים. לא חייב בכלל שתהיה בנוסף נזילת שמן. ממליץ לבצע בדיקה פשוטה ע"י בדיקת לחץ בתוך מע' קירור.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
LEXXXA אני אתך
אני לא שללתי אופציה זו רק אני אומר שזה משהו נדיר שיקרה
לדעתי צריכה להווצר בעיה בשמן מתי שהו |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
בוקר טוב בדקתי אם שעון לחץ למערכת המים ויש לי בריכה של אויר גם אני מרגיש זאת שנוצר לי רעש של מים בתוך הרכב מהראדיאטור הפנימי מס הקילומטר שלי 89000
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
צביקה בוקר טוב
בהתחלה בדקתי לבד אם זה נזילה מהטרמוסטט ובסוף זה לא כמות המים היא הרטבה בגדר של הזעה רק לאחר נסיעה יש כמה טיפות על הכביש אני הייתי במוסך שימשון ביהוד בדקו בשעון לחץ ויש לי בריחה של אויר האוטו שלי נסע רק 89000 זה נדיר אני חושב אני גר בפתח תקוה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה| גיר\קלאץ- קשה מאוד להכניס הילוכים... | Roi b.e | פונטו - טכני | 10 | 23-06-09 22:55 |
| ברגי גלגלים שחוקים ועקשנים מאוד | פורום הגראז' | 2 | 23-07-07 15:52 | |
| מזל טוב לאיש יקר מאוד! ליום הולדתו ה-21! | אוף טופיק | 12 | 10-02-07 18:40 | |
| תצרוכת דלק לא נורמלית (מאוד גבוה) | פורום הגראז' | 5 | 13-10-06 21:54 | |
| עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 15:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד