![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
|
מדריך להכנת גריל מפלסטיק
מכיוון ואני כל כך נהנה מהפורום כאן, ורק בגלל שהכרתי כאן את הקבוצה הנפלאה אני שמח שקניתי פונטו. בשום רכב אחר אני לא מאמין שהייתי מוצא קבוצה גדולה כל-כך ואיכותית של תומכים!!
אז רציתי גם לתרום מדריך קטן שעשיתי, למרות שיצא לי ממש לא מקצועי, אך עדיף מכלום, ואולי יכול לעזור למישהו... הכנות: אז ככה.. גנבו לי גריל אחד, הוצאתי גם את השני לצורך סימטריה, נהיו לי שני פתחים ענקיים מכוערים בקדמת הרכב. קניתי מEBAY - פנסי ערפל - הכי פשוטים - ב30 ש"ח כולל משלוח (אגב היה הרבה יותר קל בלעדיהם במדריך זה). וקניתי טפט (מדבקה) של קרבון ארוך - רק 10 ש"ח כולל משלוח. מצאתי קלסר מפלסטיק!! בבית שאני לא צריך- לא חשוב הצבע שלו. לעבודה: הדבקתי בסלוטייפ דף נייר על המקום שהיה הגריל, סימנתי בלורד סימון , עשיתי את העיגול של הפנס ערפל. עכשיו מתחילים עבודה של גן חובה - של גזירות .. גוזרים את הנייר לפי הסימון, אחר-כך עם הנייר מסמנים על הקלסר, ואחר כך גוזרים את הקלסר כולל החור לפנס ערפל (יש לכם שני צדדים של הקלסר לכל צד של הרכב) . מדביקים את המדבקת קרבון על הקלסר לפי הגודל. מניחים את היצירה שעשיתם על הרכב, מוסיפים דבק לפי הצורך. כאן מסתיימת העבודה. בשאריות מהטפט של הקרבון ניתן לעשות קעקועים לרכב, אני חיפשתי בגוגל כל מיני תמונות ועשיתי שעת יצירה. (הדפסות הדבקות וגזירות). את הקעקועים ניסיתי לכסות את הכתמי שמש, למרות שלא כל-כך הלך... צירפתי תמונות של התוצאה... אני קצת עקום אז ככה זה נראה, למרות שזה יכול לצאת הרבה יותר יפה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 1.2 60 HP
|
תגיד את הפנסי ערפל איך חיברת? אני יודע שיש קונקטור לפנסים מוכן אבל השאלה זה אם היה לך לפני זה או שפשוט חיווטת אותם מאפס?
אני שואל כי אני גם חושב להביא פנסי ערפל ולמצוא מפירוק את היחידה של החלונות חשמל רק עם הכפתור של הפנסי ערפל |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
|
היי
בפונטו שלי לא היה מיועד לפנסי ערפל , אז לא מצאתי שום חוטים. יש מעיון פלסטיק שמקליקים עליו את הגריל (שזרקתי) ושם חיברתי את הברגים של הפנסי ערפל. זה לא חזק, לא מקצועי, אבל גם אין סיכוי שיפול, וגם אף אחד לא יודע שזה מחובר רק לפלסטיק. את האפס (-) אתה יכול לקחת מהשלדה, אני חיברתי אותו לאפס של הצופר (תראה את החוט השחור שם) את הפזה (+ ) או שתעביר לפנסים הקדמיים של הרכב (ואז יפעל קבוע שאתה מדליק אורות) לא חוקי !!! אסור לנסוע עם פנסי ערפל!! או שתעביר למתג חדש בקדמת הרכב , למתג הזה תוכל לתת + או משקע המצת שעובד רק שהרכב מותנע, או מהחוט הורוד בתיבת הפיוזים שעובד תמיד ואז יכול לאכול לך את המצבר... |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גריל | yohay7 | קניה | 0 | 21-04-14 15:37 |
| מחפש מכסה/גריל שחור מפלסטיק לטמבון, איפה שאמור להיות פנסי ערפל | אושי | פונטו - טכני | 2 | 03-07-11 20:53 |
| שפכטל לפלסטיק | Lior_c | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 25-04-09 22:30 |
| מה וואקס, פוליש ומשהו לפלסטיקים יכולים לעשות.. | liorwohl | גלריה | 2 | 19-02-09 14:33 |
| גריל ל - 127 | פורום הגראז' | 3 | 23-02-06 19:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד