PDA

View Full Version : עובר לניוטרל תוך כדי נסיעה

אלי911
18-06-10, 14:04
קניתי לפני חודש פיאט גרנדה פונטו 2007 אוטומט/רובוטי ובימים האחרונים תוך כדי נסיעה הוא פתאום עובר לניוטרל... מישהו מכיר את הבעיה???? ומה המשמעות שלה??

אלעד ס
21-06-10, 23:55
האם זה מתרחש בעמידה או ממש כשהרכב בתנועה?
האם ניסית להתחבר לסורק תקלות?

Lexxxa
22-06-10, 05:44
יכול להיות חיישן תקול בגיר.

אלי911
22-06-10, 12:52
זה קורה תוך כדי נסיעה.. והייתי במוסך של פיאט והמחשב מראה על תקלה ברובוט, אז כרגע הוא איפס את הרובוט ואם התקלה תחזור לא תהיה ברירה אלא להחליף אותו

מישאל.ח
16-07-10, 18:52
זה קורה תוך כדי נסיעה.. והייתי במוסך של פיאט והמחשב מראה על תקלה ברובוט, אז כרגע הוא איפס את הרובוט ואם התקלה תחזור לא תהיה ברירה אלא להחליף אותו

אני מקווה שאצליח לעזור- גם לי יש גרנדה רובוטית 07

לפני כחודש הייתי זקוק לעזרה ראשונה של גרר לצורך התנעה והגיעה אדם מבוגר מאוד נחמד ששמח לעזור לי וששאלתי אותו אם הוא מכיר את הרכב ואם הגיר הוא אמין כי אני מפחד מהחלפה של הרובוט ב20 אלף שקל אז הוא חייך ואמר שלרוב הבעיה מגיעה מהמחשב של הגיר ולא הגיר עצמו ויש מוסכים ששמחים להחליף את רוב היחידה או כל היחידה בעלות גבוהה. הוא המליץ לי על חברה בארץ שמיתמחה במחשבי רכב וכל המעגלים האלקטרונים וכו' ואמר לי שאם יש בעיה עם הגיר ליבדוק איתם כי אולי זה רק הכרטיס של הגיר וזה עולה יחסית גרושים בהשוואה למחיר של הגיר.
הכתובת שלהם היא:
http://elieteli.co.il

בהצלחה!!

אייל יוסיפוביץ
13-08-10, 02:44
שלום לך

במקרה גם לבחור שהכרתי לפני שנה הייתה גרנדה רובוטית שעברה לסרק בנסיעה והבעייה נפתרה לאחר עדכון תוכנה פשוט שארך 15 דקות.
לפי ידיעתי מהדגמים של 2008 ומעלה הבעייה כבר לא קיימת.