View Full Version : עדכון: החלפת מנוע הגה חשמלי, ספייס 01
חברים החלפתי סוף סוף השבוע את המנוע הגה חשמלי. (ספייס ELX 2001)
אחרי דיונים רבים פה אכן נסעתי מחיפה לנתניה במיוחד למוסך "השחר" בשביל התיקון הזה (מוסך מורשה פיאט).
אני חייב הרבה תודות לבן ולרפי לין שהפנו אותי לשם, וכמובן לאריה וזאביק שטיפלו בי שם.
בסוף אכן הצלחתי לחסוך בגדול. אחרי שהזהירו אותי ממנועי פירוק וכבר חשבתי לקנות חדש (סדר גודל של 3K כאמור בנושא הקודם), נמצא ככל הנראה הפיתרון האידיאלי לכל הסובלים מהבעיה הנפוצה הזאת:
550 ש"ח (חלקים + עבודה) ושנה אחריות (כמובן תנאים אלה הם לחברי הפורום ושוב תודות לבן על היוזמה המבורכת). אני בספק שהייתי מקבל במורשה אחר אחריות של יותר משנה על מנוע חשמלי דנדש מהניילון.
בינתיים ההגה עובד כמו בובה ונשאר רק לחסוך לטיפול גיר הקרב ובא לצערי הרב.
יחס מעולה ושירות מקצועי, מומלץ להשקיע ולהגיע גם מרחוק (קיבלתי שירות מיד כשהגעתי, כמובן בתיאום מראש).
שחר.
שמח שהעניין הסתדר.
כמה זמן לוקח להחליף מנוע הגה חשמלי והאם זה מחייב פירוק של הרבה חלקים?
3 ברגים לפרק את המנוע . :)
נשמע מעולה.
מה בדיוק הם תיקנו/החליפו ואיך זה פותר את הבעיה הידועה של מנוע ההגה החשמלי?
אני גר בנתניה.האם מוסך 'השחר' יכול להתחרות במקצועיות ובאמינות של שמשון?כי עד היום הייתי מטריח את עצמי עד אור יהודה.אם מוסך השחר טוב כמו שמשון אני אתחיל ללכת אליו(אין לי ב"ה את בעיית ההגה,אני מתכוון לטיפולים סדירים ותיקונים כשצריך)
לשחר - שמעתי מזאביק שהיית מאוד מרוצה ושאהבו אותך מאוד במוסך , אם עוד לא הודיעו לך אז בטעות נלקחו ממך 50 שח נוספים (המחיר הוא 500 ש"ח) והם יוחזרו לך בזיכוי לטיפול טיימינג שדיברת עם זאביק עליו. כמו כן שנה אחריות זה מעבר למה שהובטח ועל כך מגיעה תודה נוספת לזאביק ! האח הגיבור של הפורום שצופה בנו מדי פעם!!
לבחור עם ההודעה מעל!
אני מגיע בכל פעם לנתניה במיוחד (אני גר ברמת השרון) בגלל היחס, השירות, המקצועיות והמחיר!
למען האמת מוסך "שחר" בנתניה הוא המוסך הראשון והיחד שטיפלתי בפונטו שלי אצלו ואני לא התנסתי במוסכים אחרים אבל ע"פ נתונים שחבריי מעלים לפורום ועל פי מחירים ששמעתי וראיתי במו עיניי והסיפורים על מוסכים כאלו ואחרים (מורשים) שאתה מחליף את חלק א' ופתאום יום או יומיים אחרי נהרס לך חלק ב' (אולי מקרה אבל שמעתי כבר על כמה פעמים שזה קרה) אז אני יודע שאת המוסך הזה אני לא יעזוב!
** חשוב להדגיש שאני לא מדבר על מוסך מורשה ספציפי שאליו מכוונות הטענות אלא על מוסכים שאני לא מעוניין להזכיר את שמם בשביל לא להחפישו***
תודה בנץ
יש עוד חברים שמליצים על מוסך 'השחר' בנתניה?
לשחר (TRIAN ) מאיזור חיפה
צור עימי קשר ידידי - מגיע לך זיכוי של 50 ש"ח + מע"מ!
נשמע מעולה.
מה בדיוק הם תיקנו/החליפו ואיך זה פותר את הבעיה הידועה של מנוע ההגה החשמלי?
אני גר בנתניה.האם מוסך 'השחר' יכול להתחרות במקצועיות ובאמינות של שמשון?כי עד היום הייתי מטריח את עצמי עד אור יהודה.אם מוסך השחר טוב כמו שמשון אני אתחיל ללכת אליו(אין לי ב"ה את בעיית ההגה,אני מתכוון לטיפולים סדירים ותיקונים כשצריך)
לצערי לא אוכל להעיד לגבי טיב השירות של שמשון הזה שכולכם מדברים עליו.
עד כמה שהבנתי הם החליפו את כל החלק השלם של המנוע הגה החשמלי למנוע אחר שהם מתקנים שם. כמו רוטינה כזאת. מנוע הולך מנוע בא. איך הם בעצם פותרים את הבעיה הידועה של המנוע זה אני לא יודע, כנראה בחדרי-חדרים במעבדות התת קרקעיות המסווגות של מוסך השחר.
תמיד כיף לשמוע שמגיע זיכוי :) אני אשמח לבוא לממש אותו
למרות שכפרה על ה50 שח - רק שהמנוע יחזיק לי עד שיהיה לי זמן לעשות טיימינג
כרגע אני מאוד קצר בזמן בשביל לאפשר נסיעה לטיפול טיימינג, גם הטיפול עצמו הוא טיפול ארוך יותר...
אני מקווה שזה לא יעלה לי בראש מנוע. אני אשתדל להתעכב עם זה כמה שפחות זמן.
מתי תיקנת את הרכב שם?
יש לי בעיה שנורת הגה נדלקת לי שהתקשרתי הם אמרו 1100 ש"ח
הייתי מעדיף לטפל שם אני מנתניה אבל 1100 לפני מע"מ פי 2 ממה שרשמת פה
מחיר זה הוא בזכות חבר בפורום בנטץ.
מחיר זה הוא לחברי הפורום :)
דני, תדגיש בפניהם (זאב או אריה) שאתה ממועדון פיאט ותקבל מחיר מיוחד.
בברכה - רפי לין
חברים מוסך השחר בנתניה זה אחד המוסכים הטובים שנתקלתי בהם, שירות מצויין
מומלץ בחום!
לפנות לזאביק איש יקר שעוזר ולא מחפש לדפוק את הלקוחות שלו. כנ"ל גם אריה
ובן תודות לך סידרתי את המנוע החשמלי הכל עובד כמו שצריך. אם אחריות לחצי שנה
תודה
לי התחושה - זה המוסך המוביל הבא !
די ליקרנים!
שמח לעזור ולהביא למודעות של כולם את המוסך שלצורך גילוי נאות הם חברים טובים שלי! ועכשיו שיש כמה אנשים שכבר היו שם אז אין צורך שאני אמשיך להלל ופשוט ניתן לאנשים שטיפלו להביע את דעתם
בשבוע האחרון עלו בעיות רבות בנושא (מחוץ לקוטלי הפורום) ואני רוצה להעלות כמה דברים נורא חשובים על הפרק על מנת להבהיר עניינים כדי שבאמת כולם יוכלו להנות מהשירות המצוין הזה שמוסך "שחר" נותן לחברי מועדון פיאט בכלל וחברי מועדון בעלי ספייס בפרט!
1. ראשית חשוב לי להדגיש שוב שהמחיר שניתן הוא לחברי מועדון בלבד ושכל אדם שמגיע ואינו קשור למועדון אינו זכאי לשירות ומחירים אלו ושהמחיר הרגיל לשיפוץ במוסך מורשה הוא פי 2 או 3 מהמחיר שניתן!.
2. מוסך "שחר" נתניה מורשה יבואן פיאט הינו מוסך בעל מעבדה שמאפשרת לו לתקן ולשפץ את המנועים החשמליים הנ"ל ולכן מוסכים אחרים אשר "מוציאים" עבודה זו החוצה אינם יכולים להתחרות במחיר הזה!.
3. החלפת מנוע חשמלי במנוע חדש (לא משופץ) היא בעלות משוארת של כשלושת אלפים שקלים.
4. בכל רגע נתון (ואם ימשכו הבעיות שעלו בשבוע האחרון) המוסך יכול לבטל את המבצע הזה , כי הרי זו פריבילגיה של המועדון ואם אנשים לא מסוגלים להעריך את ההשקעה שזאביק אריה ושאר מוסך "שחר" תרמו לנו אז אין סיבה שאותם אנשים יקבלו את ההטבה.
על מנת לחסוך את השאלות שאולי יעלו פה בהמשך השרשור! ויענו גם למנהלים על הסיבה לפתיחת השרשור הנוסף הזה אני הבהיר את מה שקרה!
** ככל הנראה אנשים שראו את המחירים החליטו שהם לא נוסעים לנתניה והם משפשפים את המחירים שניתנו לנו בפנים של מוסכים אחרים , במקרה מסויים אפילו היו קריאות גנאי כלפי מוסכים שנתנו מחיר רגיל להחלפת המנוע למנוע חדש! **
במידה ושוב יחזור ה"רעש" הזה אני אישית אבקש מהמוסך לבטל את המשך הפריבילגיה הזו
מדובר באנשים ספציפים שאני איני יודע מי הם ואם הייתי יודע הייתי פונה אליהם אישית, ראו זו כהודעה פרטית לאותם אנשים!
רק לשם ההבהרה:
חבר מועדון זה כל אחד שרשום לפורום וכותב פה,או שצריך להצטרף למועדון פיאט וזה כרוך בתשלום כלשהו?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.