View Full Version : איזה שמן מומלץ לאונו 1400
שלום לכולם,קניתי היום פיאט אונו נפח 1400,שנת 94 איזה שמן מנוע מומלץ לרכב הזה עם הפרטים שהבאתי?חסר לי קילו שמן ואני נוסע ככה זה מסכן את המנוע יש שמן אבל חסר איזה שמן אתם ממליצים לי לקנות תודה
השאלה מה היה לפני? אני ממליץ על 10W40 אבל חשוב מאוד לא לערבב שמנים. והרבה מוסכים שימים ברכבים אלו 15W40או 20W50. לפי דעתי רוקן את השמן תחליף מסנן ושים 10W40.
דוד שלי שם לי שמן היה לו ברכב שלו שמן מנוע יש לו רנן מגן 2001 והוא מכנואי רכב הוא אמר שזה מתאים לפיאט אונו השמן שיש לו הוא שם לי וזהו לא חסר עכישוו
השאלה היא האם דוד שלך יודע איזה שמן היה ברכב, לפני שהוא הוסיף את השמן שהיה לו באוטו.
אם הוא ערבב שני סוגי שמנים, הוא עשה טעות.
זה לא בריא למנוע מכיוון שהצמיגות של השמן יכולה להיות לא תואמת.
האונו זה מנוע שלא מיתפנק יותר מידי.אצלי בטמפרה ,ואני מניח שגם באונו,כתוב בספר, שמן 20-50 מינרלי,ולהחליף כול 10.000 .וכול הסינטטים למינהם רק עושים לא רע.
מכרתי אותה אחשלי לפני שבוע וחצי כפרה,הבאתי פיאט אונו קניתי אותה היום באתי עם הרכב מנס ציונה עד לבאר שבע.אחלה של רכב.
אז מה נעשה
פשוט מאוד, אם היית קורא את מה שכותבים לך, לפני שרצת להוסיף שמן,
השאלה מה היה לפני? אני ממליץ על 10W40 אבל חשוב מאוד לא לערבב שמנים. והרבה מוסכים שימים ברכבים אלו 15W40או 20W50. לפי דעתי רוקן את השמן תחליף מסנן ושים 10W40.
זו פעולה אלמנטרית כחלק ממה שנקרא יישור קו.
לעידן האם האונו שמפורסמת ביד 2 מודל 94 שמבקשים עליה 1800 ש"ח היא שלך מכיוון שמופיע במודעה עידן נבאר שבע.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.