View Full Version : ? (למכירה פיאט אונו)
למכירה פיאט אונו מודל 92 במצב מכני מעולה עם טסט עד 4.3 יום חמישי נגמר הטסט הרכב בא עם מערכת דיסק של פיונר עם שתי רמקולים ומגבר מוכר את הרכב ב2200 שקל הרכב נוסע מצוין
פלאפון שלי ליצרת קשר
0524364435
אני גר בבאר שבע
הרכב במצב מעולה עם בעיית רינגים, אוכל שמן, מאבד מים. זהו כנראה הרכב שעליו דיברת ב1200 ש"ח. עוד אז לא המלצתי לקחת אותו.
אז מה יוצא לנו, פיאט אונו עם נפח מנוע לא ידוע, יד לא ידוע, שנת 92 במצב מכני לקוי, ללא טסט, עם 200000 ק"מ.
זה שיש ר"ד, מגבר ורמקולים, לא אומר כלום!
לדעתי לא שווה 2200 ש"ח, אולי ב500 לפירוק, אולי!. אבל זאת רק דעתי!
נ.ב הכותרת גם מאוד עניינית!
שיהיה לכולם שבוע טוב ויפה :)
למכירה פיאט אונו במצב מכני מעולה שנת 92,הרכב עבר 130 קילמוטר טסט נגמר ב4.3 ביום חמישי הזה מי שרוצה לקנות את הרכב יכול לתקשר אלי 0524364435 השם שלי עידן ,אין שום בעיה ברכב נוסע מצוין הכול תקין 2200 שקל ביחד עם המערכת.
עידן, האיבוד מים שלך טופל? מה היתה התקלה?
הרי לפני שבועיים התלוננת בנושא איבוד מים חזק. טופל? מה הסיבה שאתה מוכר? איזו יד הרכב?
עדין לא סדרתי את הבעיה של איבוד מים אבל עכישו זה יסדתר לבד כול איזה כמה ימים אני צריך לשים מים כול שבוע בערך,לבד יסדתר הבעיה,הסיבה שאני מוכר כי נגמר לה הטסט יום חמישי הזה ,ואין לי כסף לעשות טסט לא שאין לי כסף,אני נוסע בלי ביטוח ואי אפשר לחדש טסט עם אין ביטוח,והרכב יד 5, אבל הרכב במצב מצוין הוא נוסע כמור כב חדש
שים תמונה זה יעזור במכירה עידן
במצב מכני מעולה
ואיך זה מסתדר עם זה :
עדין לא סדרתי את הבעיה של איבוד מים אבל עכישו זה יסדתר לבד כול איזה כמה ימים אני צריך לשים מים כול שבוע בערך,לבד יסדתר
לפעמים אמת בפרסום זה יותר פשוט ומכובד
לא יודע מה ההגדרה שלך למצב מכאני מעולה, לדעת רוב האנשים רכב שיש לו נזילת מים, ושהבעלים שלו נוסע איתה מבלי לתקן, אינו במצב מכאני מעולה.
שי
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.