View Full Version : התאמת מפתח ושלט.
ראיתי את המכירה הזאת של מפתח נשלף שכולל בתוכו שלט 3 כפתורים
הם טוענים שמתאים לכל דגם של פיאט, השאלה שלי איך זה הגיוני
שהמפתח והשלט יתאימו.
http://cgi.ebay.co.uk/FIAT-3-BUTTON-REMOTE-FLIP-KEY-FOB_W0QQitemZ260555866244QQcmdZViewItemQQptZUK_Car sParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3caa570084#ht _770wt_958
אולי זה מוצר AFTER MARKET עם תאימות ואפשרות קידוד לפיאט.
אם מישהוא מעוניין במשהוא דומה כדאי לבדוק זאת אצל המקצוענים לכך, "פאר המנעולים", שכאן:
www.peerlocks.com
בברכה - רפי לין
אני יענה לך, בדיוק התקנתי לא מזמן אחד כזה בבראבו שלי שבמקרה גם מוצעת למכירה כולל המפתח.(חח) זה מגיע שלט לאזעקה עם מפתח קפיץ "חלק" כלומר שלא חרוט והחתיכה שאמורה כביכול להיכנס לסוויטץ היא מתחברת עם בורג ממש קטן(צריך מברג שעונים) שאפשר לפתוח לקחת למקום שמשכפל מפתחות למשל "פאר מנעולים" כמו שרפי רשם והוא כבר ידאג לחרוט לך את המפתח לצורה שאתה צריך. כמובן שאתה צריך לקחת גם את השלט לקידוד..
אולי זה מוצר AFTER MARKET עם תאימות ואפשרות קידוד לפיאט.
אם מישהוא מעוניין במשהוא דומה כדאי לבדוק זאת אצל המקצוענים לכך, "פאר המנעולים", שכאן:
www.peerlocks.com
בברכה - רפי לין
רפי אצלי יש בעיה אחרת בטמפרה
יש לי ברכב אזעקה של GT ,גלאים וכ"ו אך אין לי את השלטים
השאלה היא האם האופציה היחידה היא להחליף את האזעקה או שיש בעל מקצוע שיכול להתאים שלט לאזעקה קיימת (כאמור אין לי את השלטים)
לי היה מקרה דומה, היה לי שלט אחד וב"טעות" עליתי עליו עם הרכב (כן,גם זה קורה) בקיצור, צריך להחליף את המוח למוח עם שלט זה חוסך את כל ההתקנה אבל מבחינת מחיר זה ומר לקנות מערכת אזעקה שלמה אז כדאי כבר להחליף את כל הרכיבים לחדשים
אני יענה לך, בדיוק התקנתי לא מזמן אחד כזה בבראבו שלי שבמקרה גם מוצעת למכירה כולל המפתח.(חח) זה מגיע שלט לאזעקה עם מפתח קפיץ "חלק" כלומר שלא חרוט והחתיכה שאמורה כביכול להיכנס לסוויטץ היא מתחברת עם בורג ממש קטן(צריך מברג שעונים) שאפשר לפתוח לקחת למקום שמשכפל מפתחות למשל "פאר מנעולים" כמו שרפי רשם והוא כבר ידאג לחרוט לך את המפתח לצורה שאתה צריך. כמובן שאתה צריך לקחת גם את השלט לקידוד..
כמה אמור לעלות כל העניין? החריטה של המפתח והקידוד של השלט.
כאן קבור הכלב ידידי, בגלל שזה מפתח "מיוחד" (והדגשתי מיוחד כי הוא ממש לא מיוחד הם חורטים אותו בדיוק באותה מכונה..) הם צועקים גבוה כמה גבוה? לי רצו 280 שקל על שתי המפתחות אבל האמת לא עשיתי את זה בגלל המחיר למרות שזה נורא פרקטי להסתובב רק עם שלט.
צביקה, אזעקת GT הנה ישנה מאוד, אבל נסה מזלך אצל "פאר המנעולים" (שוקי ויוסי) ואולי הם יצליחו לסייע לך.
בברכה - רפי לין
alon-amos שלום,
לאחרונה רכשתי גרנדה פונטו 2008 דגם דינאמיק וקיבלתי עימה מפתח אחד בלבד ללא השלט.
לדגם הנ"ל קיים מפתח קפיצי עם שלושה לחצנים לפתיחה/סגירה/תא מטען אך הוא נגנב/אבד לבעלים הקודם.
לאחר ברור עם מוסך מורשה הבנתי שהעלות היא עצומה 1600 שח למפתח בודד.
הייתי מעוניין לדעת פרטים נוספים לגבי האופציה של רכישת מפתח גולם (חלק) מ-ebay + שלט משומש ולחרוט ולתכנת אותו בארץ שיתאים לרכבי.
במוסך מורשה בחיפה אמרו שעוד לא ניסו אך לדעתם אין סיכוי שהדבר יצליח.
במידה ועברת תהליך דומה אשמח אם תשתף אותי מעט מניסיונך האישי.
רפי -
בפורום אחר הפנת אותי לפאר מנעולים אך הם אמרו לי שעליהם להתקין מערכת נעילה חדשה ברכב (על סמך שיחת טלפון בלבד וללא שום בדיקה).
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.