PDA

View Full Version : שוק חלפים - מועדון אלפא

gilgil
29-10-09, 23:36
בשבוע הבא יתקיים שוק חלפים מקוריים וחדשים של אלפא רומיאו, לאחר דחייה של שבוע בשל מזג האוויר.

מקום התכנסות ראשי: רח'הברזל 11
חניה נוספת במוסך מרכזי, רח' ראול וולנברג 20, תל אביב
שעות פעילות 15:00-10:00

פרטים נוספים ועדכונים באתר מועדון אלפא (http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5350&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=).

בימים אלה נבדקת אפשרות לקיים אירוע דומה עבור מועדון פיאט, עדכונים בהמשך.

עריכה (דחיה נוספת):
האירוע נדחה ל- 13.11.09, רצוי להמשיך ולהתעדכן בהתאם למזג האוויר.

VivaItalia
30-10-09, 21:21
האירוע הזה נולד מיוזמתו המבורכת של ניר בן שלמה, מנהל מותג אלפא רומאו, וזכה להתלהבות מצד המועדון, יחד גיבשנו, הצוות הניהולי וסמל"ת וועד מועדון אלפא, את המתכונת והמיקום בו ייערך האירוע. לראשונה עורך בישראל יבואן רכב איורע שכזה בו מבחינתו הוא "נפטר" מחלקי חילוף השוכבים במחסניו המיועדים לדגמי אלפא שונים משנות השמונים והתשעים שלרוב אינם מטפלים במוסך המרכזי. יחד ישבנו על רשימת החלקים ואף היינו שותפים לתמחור שיצא תחרות ביותר, כל דרישותנו להורדה נוספת במחיר לחלקים יקרים מטבעם (כגון דש-בורד שלם, מגדש טורבו וכדומה) זכו להתחשבות וממש בשבוע האחרון בוצע עוד "חיתוך" סופי למחירים עד כדי מחירי הפסד לחלק מהחלפים ממחירם המקורי ליבואן. זה המקום להודות להנהלת סמל"ת על הפתיחות, על הנכונות, על האוזן הקשבת ועל היצירתיות.
נוכח מזג האוויר הגשום נדחה האירוע למועד אחר כאשר השאיפה היא לקיימו בשישי הבא.

ניר.

צביקוש23
30-10-09, 22:48
בשבוע הבא יתקיים שוק חלפים מקוריים וחדשים של אלפא רומיאו, לאחר דחייה של שבוע בשל מזג האוויר.

מקום התכנסות ראשי: רח'הברזל 11
חניה נוספת במוסך מרכזי, רח' ראול וולנברג 20, תל אביב
שעות פעילות 15:00-10:00

פרטים נוספים ועדכונים באתר מועדון אלפא (http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5350&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=).

בימים אלה נבדקת אפשרות לקיים אירוע דומה עבור מועדון פיאט, עדכונים בהמשך.

מחכה בקוצר רוח לארוע שייערך למועדון פיאט:D

gilgil
04-11-09, 00:09
האירוע נדחה ל- 13.11.09 (תלוי בתנאי מזג האוויר), אנא עקבו אחר השרשור כאן ובמועדון אלפא.

idango
04-11-09, 02:55
מגיע.

האם יהיו גם חלקים תואמים בין פיאט ואלפא ?
האם ניתן לקבל רשימה של המקטים המיועדים מראש ?
על מנת להתכונן ולוודא תאימות .

gilgil
04-11-09, 03:18
לא ידוע עפ"י הרשימה על חלקים התואמים לפיאט ואם בכלל.. מה גם שמדובר על חלקים לרכבים משנתונים נמוכים יותר שהפסיקו לבקר במוסכים המורשים (מה שנקרא "חיסול מלאי").

מומלץ מאוד לעבור על השרשור במועדון אלפא, את רוב התשובות תמצאו שם.

רשימה מתוך פורום אלפא (http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5350&postdays=0&postorder=asc&start=12):

העלתי את הרשימה לאתר, את הקובץ ניתן להוריד מהקישור הזה :
http://www.iaroc.org.il/home/z.shnaider/AlfaParts.xls
השתדלתי להרחיב הסבר על כל חלק,עד כמה שהיה לי זמן,אבל אם מישהו מעוניין גם בתאור ויזואלי - מומלץ להכנס לאחד האתרי eper ולבצע חיפוש לפי מס' הקטלוגי.
אחד ה eper-ים נמצא כאן:
http://62.195.105.49:7080/navi?DRIVE=0&GUI_LANG=3&LANGUAGE=3&COUNTRY=099&DRV=S&searchButton=Go!&KEY=STARTUP

VivaItalia
04-11-09, 11:03
חברים, האירוע נדחה בינתיים לפחות בשבועיים מטעמים טכניים הקשורים לסמל"ת ולמועדון אלפא, עוד קצת סבלנות, האירוע יתקיים בכל מקרה באחד מימי השישי הקרובים.

ניר.

r.a20
04-11-09, 11:12
תפנקו ותעשו את זה גם לפיאט, מבטיח לבוא מהצפון אם יתקיים אירוע כזה עבור פיאט...

כמה חלקים לבונטווו באים בטוב...

VivaItalia
05-11-09, 08:50
טוב, עדכון אחרון מאתמול בערב, שוק החלפים יתקיים ביום שישי 13.11.09 במתחם מחסן החלפים של סמל"ת ברחוב הברזל 11 ת"א (רמת החי'ל).

ניר.

VivaItalia
06-11-09, 20:58
קבלו עדכון נוסף, בעקבות בקשת סמל"ת, האירוע נדחה ל-20.11.09. סופי. בינתיים ... :rolleyes:

ניר.

צביקוש23
06-11-09, 21:19
העם דורש...שוק חלפים לפיאט.

כשיהיה כזה אני בטוח שרבים כאן יגיעו.

VivaItalia
17-11-09, 18:18
תזכורת לכולם, שוק החלפים ייערך ביום שישי הקרוב ! בשעה 11:00 במתחם מחסן החלפים של סמל"ת, רחוב הברזל 11 ת"א. יהיה מעניין.

ניר.

stio
17-11-09, 20:46
שאלת תם: זה שוק חלפים למועדון אלפא, מדוע מפרסמים אותו גם כאן? זה במילא לא רלוונטי לאף אחד (לי אין מה לדבר בכלל, אבל למען הפרוטוקול).

gilgil
19-11-09, 19:22
גיא, ניתנה כאן במה עם המונח "שוק חלפים", מכיוון שזהו היבואן הראשון שעושה צעד שכזה - מכירת מלאי חלפים (חדשים).

שוק החלפים הוא חלק מהפנינג גדול של סמל"ת ומועדון אלפא ואם זה לא רלוונטי לאף אחד אז מה כן? :confused:.

לחובבי האיטלקיות, ניתן יהיה להתרשם מנסיעות מבחן, תצוגה של מועדון אלפא ועוד מס' אטרקציות.

בנוסף, הוגנבה לאוזני ידיעה טריה (תודה לשי, יו"ר מועדון אלפא) שה-500 קבריו תוצג מחר לראשונה באירוע הנ"ל.

האירוע מחר!!

VivaItalia
19-11-09, 21:54
יל, השמועה נכונה, מחר תערוך ה-500 קבריולה חשיפה ראשונה בישראל באירוע. יהיה מעניין.

ניר.

רפי לין
20-11-09, 19:49
היה יפה, מעניין, עם הרבה מכוניות אספנות וחדשות של אלפא רומאו וכמובן הפיאט 500 קבריולט.
ראיתי אנשים שמחים שמצאו וקנו בזול את מבוקשם ואני מאמין ששוק חלפים כזה לחלפי פיאט, גם יהיה טוב לסמל"ת וגם לבעלי מכוניות פיאט.
בברכה - רפי לין

VivaItalia
20-11-09, 20:25
היה אירוע מדהים, תודה לגיל ורפי שכיבדתם אותנו בנוכחותכם. מגרש החנייה הגדול היה מלא עד אפס מקום, היו בסביבות 150 איש שבאו ונהנו. תודה גם ליוני אבי טוב (מנהל מותג פיאט) על הפיאט 500 קבריולה המתוקה וגם על הסיבוב המרשים בבראבו החדשה (1.4 טורבו 120 כ"ס וגיררובוטי 6 הילוכים).

ניר.

blueuno
20-11-09, 20:58
היה אירוע מעולה, הרבה אלפות מדהימות!!
אנשים שכיף לדבר איתם..

חבל שאני וחבר שלי בסוף לא מצאנו את החלקים שחיפשנו לאלפא 90 שלו, מי שראה שחורה צבע מט,
אפילו בחברה אין להשיג חלקים:)

VivaItalia
20-11-09, 21:11
פרסמנו את רשימת החלפים במלאי מראש, לא זכור לי שהיו שם חלפים לאלפא 90. מדובר באחת האלפות הנדירות בישראל. בעיני מדובר באלפא לא יפה במיוחד ובמכירות שלה בעולם היא היתה כישלון חרוץ לאלפא רומיאו.

ניר.

blueuno
20-11-09, 21:24
יכול להיות שאתה צודק בקשר ליופי
אבל זה רכב גאוני , מטורף חזק הנעה אחורית יחס משקל מדהים. בנוי בצורה גאונית.
וחבר שלי פשוט קנה אותה לשם פרוייקט עשה הכל פשוט הכל בעצמו, והחזיר רכב נדיר לעולם.
צריך לנהוג בו כדי להבין איזה חוויה זה.
אם אתה רוצה אני יפרט את כל ההפרוייקט ואולי בכמה תמונות כי לא היו הרבה תמונות

צביקוש23
20-11-09, 22:38
ביום שסמל"ת תתחיל לייבא דגמים רלבנטים ומענינים לציבור הרחב היא תהפוך לרלבנטית מבחינתי.
לדעתי האישית כל עוד סמל"ת דואגת רק לבני משפחה ול "מקורבים" לדגמים מיוחדים במקום למכור לציבור הרחב היא פשוט לא ממש רלבנטית. לדעתי המותג פיאט בישראל חצי גוסס ובדרך ל"שוםמקום" (האמת שזו לא רק הדעה שלי, אלא של עוד כמה עיתונאי רכב בארץ).

בינינו נכון להיום למעט ה "500" אין לסמל"ת שום דבר מעניין להציע לציבור .

בזמן שבשאר העולם פיאט משווקת מגוון רחב מאד של דגמים ורמות איבזור עשירות כאן בישראל אחוז המכירות הגדול של סמל"ת במותג פיאט הוא בעצם המסחריות למינהם. סמל"ת מייבשת את מותג פיאט ומביאה לגסיסתו האיטית כאן בישראל . (ואת הדעה הזאת שמעתי גם מלא מעט אנשים, מכונאים, עיתונאי רכב, לקוחות פיאט לשעבר)

רפי לין
21-11-09, 09:10
וכאן יש מצגת מהנסיעה לשוק ומהשוק עצמו:
http://s595.photobucket.com/albums/tt36/alfi100/?albumview=slideshow
בברכה - רפי לין

גיא127
21-11-09, 10:02
מישהו מחברי הפורום היה שם? ראה אולי אלפא סוד?
אני מחפש אלפא סוד לפני שיפוץ עם רישיונות.

צביקוש23
21-11-09, 10:16
האם עיתונאי הרכב אדוארד אטלר נכח במקום?
יש לו 2 אלפות (וגם לאנציה אחת והונדה אחת).

רפי לין
23-11-09, 23:50
וכאן כתבה ב"מוטו קאר" עם סרטון:
http://www.motocar.co.il/article/11669.aspx
בברכה - רפי לין