PDA

View Full Version : משאבת דלק בפיאט אונו 92 40 s

02-08-06, 15:17
סיפור רקע : האוטו היה במגרש למשך חודש עקב מפגש שלי עם כוחות המשטרה...
כשחזרתי לשחרר את הרכב , האונו סירבה להתניע. ניסינו בעזרת כבלים וניסינו לדחוף , שום דבר לא עזר, כנראה שהאונו נעלבה עלי ולא רוצה להתניע...קראתי לשגריר , הם שלחו מכונאי ואחרי בדיקה קצרה הוא הגיע למסקנה שצריך להחליף משאבת דלק. את האוטו הוא התניע בעזרת משאבה אלקטרונית ואז חיבר בחזרה את שלי, ושלח אותי בשלום למוסך הקרוב. המוסכניק שלי בדק את האוטו והמשאבה שלי בסדר . האוטו עכשיו מתניע בלי בעיות ונוסע חלק, קיצר אוטו תקין לחלוטין. הוא המליץ לי להחליף משאבה בשביל לנסוע בראש שקט. אז עכשיו אני לא יודע מה לעשות להחליף או לא להחליף ואני מזכיר לכם עכשיו האוטו נוסע חלק ומתניע מיד...
דרך אגב המוסכניק ביקש ממניה 280 ש"ח על החלפה + עבודה....האם זה מחיר סביר?

02-08-06, 21:48
בשלב זה על תחליף!
יתכן והדלק יתאדה מהקרבורטור, בזמן שהארכב חנה במשך חודש, והרכבת המשאבה החשמלית מילאה את הקרבורטור תוך שניות.
המלצתי בשלב זה לא להחליף משאבת דלק! לגבי המחיר, באם המחיר היה 280 שקל המשאבה כולל עבודה וכולל מע"מ הייתי אומר לך שהמחיר סביר, מכיון שציינת שהמחיר כולל משאבה בלבד, המחיר מוגזם עלות משאבה מכנית לא יותר מ150 שקל!
בברכה צביקה

02-08-06, 22:28
המוסכניק אמר שהוא רוצה לשים משאבה מקורית של פיאט שעולה 230 שקל ובנוסף הוא יקח 50 שקל על העבודה....וזה סה"כ 280 שקל ...אבל בסדר תודה על עצה בשלב זה אני לא אחליף...

23-09-06, 16:59
איזה סוג מנוע יש לך? (המשאהה בנפרד או על הראש?)

24-09-06, 00:41
אם כך אני מבין שהפורום התיבש, ולכן נוצרת אופנה חדשה להקפיץ שרשורים ישנים..
סחטיין !!! וחג שמח
שנה טובה ומתוקה
ונסיעה זהירה בדרכים
בברכה
צביקה