PDA

View Full Version : ייעוץ לפני הוספת תוסף לדלק.

asaf123
06-10-09, 06:59
בוקר טוב לכולם השאלה שלי היא.
האונו שלי עברה 237 אלף קילומטרים והמנוע ניפתח לפני חודש לטובת עשיית ראש מנוע +החלפת השסתומים רק כדי להקדים תרופה למכה כמובן.
אני רוצה להוסיף תוסף לדלק או K44 או גולד לייבל עכשיו אני מאוד מפחד שיש על הבוכנות פיח או שמן שרוף שאוטם כיום מרווחים קיימים וכאשר אני ישים את התוסף יפתחו המרווחים והאוטו יתחיל עם תופעות שונות ומשונות .
עיקר הכוונה היא לנקות את מערכת הדלק שאני בטוח שהיא במצב זוועתי.תודה רבה לעוזרים אסף.
ובבקשה תגיבו אך ורק עם אתם בטוחים בתשובותיכם.

צביקה קרבורטור
06-10-09, 08:58
שלום רב !
אם אתה עומד לפרק ראש מנוע, ולהחליף שסתומים, בשביל מה אתה זקוק לתוסף דלק, שממיס פחם אך גם פותח פצעים, השסתומים יוחלפו בלאו הכי, ראש המנוע ינוקה מפיח, כך ששימוש בתוסף מלבד סתימות דלק לא יועיל לשום דבר.
בברכה
צביקה

asaf123
06-10-09, 16:47
צביקה ראש מנוע כבר עשיתי, מה שכן אני מאוד רוצה לנקות את מערכת ההזרקה ויש לי לכלוך אדום במיכל.
חשבתי שזה דלק של הצבא (כמו שהיה פעם אבל הבנת שהדלק האדום כבר לא בשמוש שנים רבות )אז אחרי בדיקה +דגימה הגעתי למסכנה שיש לי חלודה במיכל הדלק והומלץ לי על ידי אדם שמשפץ ראשי מנוע לפרק את המיכל מהאוטו ולנקות אותו מבפנים כליל על ידי חומצה מסוג מסויים וזוהי התרופה למכה.
עכשיו שאלתי היא אם אתה מנסיונך העשיר חושב כמו האדם שייעץ לי לעשות ככה כי אם כן אין מנוס מלעשות זאת כי כמויות הלכלוך שם אדירות ממש כמו מעין פודרה דקיקה שמטיילת במיכל הדלק וכאשר שמתי דלק היישר מהמיכל ממש מהתחתית בכוס שקעה כמות מכובדת של פודרה שממש אפשר לקחת על ה אצבע ולהרגיש את הדקיקות שלה.

צביקה קרבורטור
06-10-09, 19:27
אסף שלום רב !
בהמשך לשיחתנו הטלפונית, מומלץ לנקות את הטנק, אך לא בעזרת חומצה כלשהי, אלא ריקון טנק הדלק מדלק, שטיפתו בדלק נקי בלבד, ריקון הדלק מספר פעמים עד שהדלק שנשטף יוצא צלול, להרכיב חזרה את הטנק, לתדלק ב10 / 15 ליטר לפחות, לבצע נסיעת מבחן, ולחזור לפורום לעדכון.
בהצלחה.
צביקה

asaf123
07-10-09, 04:41
לילה טוב
היום עשיתי את פירוק משאבת הדלק וניקיתי כמה שאפשר מחר אדאג להחליף פילטר דלק ואני מקווה לשינוי וכן גם לקחתי את עצתך להחליף תחנה כי אי באמת מתדלק בתחתנת דלק בה הדלק זול מהרגיל ולכן עולה החשש שהוא מהול (תחנת דלק טן10) .
יש המלצה אולי על תחנה בעלת שם טוב ?
אם כן אשמח אם תייעצו לי .
+מדדתי לחץ דלק והוא תקין לחלוטין (בהנחה שהערך שנתנו לי נכון 1BAR)
לילה טוב ותודה.

misteralex150
22-10-09, 23:13
ניראה לי שלחץ דלק צריך להיות 3.5 \3 באר משהו כזה פשוט היום הייתי במוסך היום

ארילו
23-10-09, 23:07
בפיאט אונו הוא אכן 1 באר

liran.rubin
02-11-09, 13:37
איך אתם מודדים לחץ?

ארילו
02-11-09, 15:39