PDA

View Full Version : מחפש פיאט קופה למכירה

blueuno
27-09-09, 14:41
שלום אנשים..

מחפש לא דחוף בכלל...

פיאט קופה , עדיפות לא משופרת במצב טוב עד מצוייןן כמובן שהמכיר יהיה בהתאם.

או פונטו GT לא משופרת שתהיה במצב טוב..

תודה לכל העוזרים

stas203
27-09-09, 15:38
אלה רכבים שונים לגמרי בכח,באחיזה,במחירי תחזוקה,ובאיכות
פיאט קופה עולה פי 3 לפחות מפונטו GT

blueuno
27-09-09, 17:58
תודה להתייחסות.
אבל כל זה ידוע

blueuno
24-10-09, 18:58
מחפש:)

yair068
24-10-09, 19:17
אם אני לא טועה סער חבר המועדון רצה למכור פיאט קופה.

moty003
24-10-09, 20:02
סער רצה למכור פיאט קבריולט!
שזה שונה מה-GT בכ"ס ובצורה,
עדיין רכב חבל"ז בכל זאת הוא שייך לסער :)

blueuno
24-10-09, 20:06
אהלן,

קבלו תיקון רק קופה!!
בתודה מראש

blueuno
01-11-09, 19:07
לא ממהר אבל מתחיל להתייעש!!!

אין קופה שמורות למכירה בארצנו?

dabab
01-11-09, 20:21
תקנה את הקופה הצהובה של יניב שעכשיו למכירה,תחליף את המנוע בעלות של 7 ויש לך רכב במצב מעולה במחיר נמוך משמעותית מהמחירון.
לפני כן הרכב היה בבעלות אדם ששמר על הרכב בצורה פדנטית.

blueuno
01-11-09, 23:08
חבר ראיתי את הרכב הוא רחוק מלהיות שמור, יותר נכון המחיר לדעתי לעומת המצב ממש גבוה...
חוץ מהמנוע כדי להגיע למצב טוב ושמור של הרכב יש להשקיע עוד הרבה מאוד כסף ..
שזה מתחיל בצבע ופחחות כללית כי יש הרבה מקות וקמתים , הרבה חלודה ליד החלונות ..
ממשיך בכל פנים הרכב מושבי עור במבצב קשה. ממשיך בבולמים גמורים לדעתי למרות שנאמר שהם חדשים , צמיגים מיובשים, מרימי מחסה מנוע , ועוד דברים שכנראה לא ראיתי...

אני מחפש רכב מקורי שהכל יהי פיקס, כמובן אולי בשיביל משהוא אחר כל זה לא נורא , אבל אם אני יהיה בעלים של קופה אני רוצה שהכל יהיה מושלם.
אז בסופו של דבר הרכב הנ"ל אולי די שמור , אבל המחיר שנדרש + ההשקעה שנדרש לעשות מגיע לסכומים גדולים מאוד..

ממשיך לחפש....

בתודה מראש

moty003
01-11-09, 23:11
ניראה שבמפגש האחרון שהיה נוצר "קליק" בינך לבין הקופה :)

dabab
02-11-09, 01:14
חבר ראיתי את הרכב הוא רחוק מלהיות שמור, יותר נכון המחיר לדעתי לעומת המצב ממש גבוה...
חוץ מהמנוע כדי להגיע למצב טוב ושמור של הרכב יש להשקיע עוד הרבה מאוד כסף ..
שזה מתחיל בצבע ופחחות כללית כי יש הרבה מקות וקמתים , הרבה חלודה ליד החלונות ..
ממשיך בכל פנים הרכב מושבי עור במבצב קשה. ממשיך בבולמים גמורים לדעתי למרות שנאמר שהם חדשים , צמיגים מיובשים, מרימי מחסה מנוע , ועוד דברים שכנראה לא ראיתי...

אני מחפש רכב מקורי שהכל יהי פיקס, כמובן אולי בשיביל משהוא אחר כל זה לא נורא , אבל אם אני יהיה בעלים של קופה אני רוצה שהכל יהיה מושלם.
אז בסופו של דבר הרכב הנ"ל אולי די שמור , אבל המחיר שנדרש + ההשקעה שנדרש לעשות מגיע לסכומים גדולים מאוד..

ממשיך לחפש....

בתודה מראש

חבר יש לי תחושה שאתה עוד תחפש המון המון זמן רכב שהוא פיקס,אין אחד מאיתנו שקנה קופה והכל מתוקתק פלס,זה לא מזדה לנטיס.

Snower
02-11-09, 12:17
חבר יש לי תחושה שאתה עוד תחפש המון המון זמן רכב שהוא פיקס,אין אחד מאיתנו שקנה קופה והכל מתוקתק פלס,זה לא מזדה לנטיס. - קצת חולק עליך כי כאשר אני חיפשתי פיאט קופה והייתי סבלני במשך כשנה וחצי לבסוף "נפל עלי מזלי" ומצאתי באמת אחת שנראית מושלמת כמקורית והכל היה מתוקתק כדבריך אצלה!!!:)

ובאשר לך גינדי - תיראה דיברנו לא מעט אודות חיפוש אחר פיאט קופה ולא בכדי רשמתי לך בה"פ "ברוך הבא לפרוייקט של החיים" שכן כפי שדווקא במקרה הזה צודק אלכס קשה מאוד למצוא אחת במצב מושלם ומהסיבות הברורות הללו:
1. ההיצע אשר קיים בשוק הוא מאוד מצומצם ושלא נדבר על ההיצע שמפורסם למכירה!
2. הרכבים (פיאט קופה) במצב תצוגה - סביר להניח לא יעברו ע"י מודעת פרסום אלא "מפה לאוזן"
(מכיר את המושג אני מניח)8O
3. עד אשר בעלים של פיאט קופה מחליט למכור את רכבו ובאם הוא במצב טוב ולא כאלו המפורסמות
ביד 2 (זה לא המקום) , העברת הבעלות מתבצעת בשניות עד שכבר הבנת , כבר הרכב נמכר!!!
4. מעטות השמורות במיוחד - ותהיה בטוח שלא יעברו לבעלים חדשים ב-5 שנים עד עשור הקרוב!!8O
וזה מפי אדם שבקשר עם 95% מבעלי הקופה :rolleyes:

נ.ב. כל שנותר הוא להמשיך להיות סובלני, ולא חזרת אלי לגבי הבחור עם האדומה שדיברת עליו, אז דבר איתי בפלא' ונראה לאן התפתח הנושא

dabab
02-11-09, 12:38
לא סתם אמרתי לו שייקח לו המון המון המון המון זמן(כמו שאתה חיכית).
בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה ;-)

נ.ב

כשאני אמצא את הS2000 שאני רוצה הוא יהיה הראשון שאציע לו את הרכב :D

blueuno
02-11-09, 14:31
חבר אתה צודק בקשר למה שאתה אומר,
אבל אני חושב שאם מצב הרכב "גמור", אז המחיר צריך להיות בהתאם , עד היום ראיתי 6 קופה למכירה מצבם היה אל הפנים ודרשו טיפה מתחת למחירון.
אין לי בעיה לשלם אל רכב מושלם מחירון ואפילו מאל המחירון ,אך רכב שבמצב שצריך להשקיע עליו אמור להמכר בהתאם ...

אין לי בעיה לקנות רכב גמור שהמחיר יהיה בהתאם ולהשקיע בו כל מה שצריך...

snower 'בקשר לקופה שנסעתי לראות אני יעדכן אותך...

dabab
02-11-09, 18:26
חבר אתה צודק בקשר למה שאתה אומר,
אבל אני חושב שאם מצב הרכב "גמור", אז המחיר צריך להיות בהתאם , עד היום ראיתי 6 קופה למכירה מצבם היה אל הפנים ודרשו טיפה מתחת למחירון.
אין לי בעיה לשלם אל רכב מושלם מחירון ואפילו מאל המחירון ,אך רכב שבמצב שצריך להשקיע עליו אמור להמכר בהתאם ...

אין לי בעיה לקנות רכב גמור שהמחיר יהיה בהתאם ולהשקיע בו כל מה שצריך...

snower 'בקשר לקופה שנסעתי לראות אני יעדכן אותך...

לפי דעתי קנייה של הקופה הצהובה והשקעה בה ייתן לך תוצאה מאוד יפה והמחיר בסוף הכולל ייצא מחירון וקצת,למרות שעניין הצבע והפחחות לדעתי הוא טיפה קטנוני כי אני ראיתי את הרכב בזמנו כשהיה אצל יובל ואין שום דבר שהוא קריטי או משמעותי,אלא אם כן הרכב עבר התעללות מסיבית.

בחישוב קצר מנוע יעלה 7
בולמים,לא יודע על כמה קופה יצא לך לנסוע אבל הרכב לא שיא הנוחות,במידה והבולמים גמורים,בולמי קוני יעלו פחות מ2000 (מקורי עולה 1000 לבולם)
מרימי מכסה מנוע מחירם הוא עד 500 ש"ח.
צמיגים עוד 2200
ולחדש סלון שזה יעלה סביב ה1-1.5

בחישוב קצר וגס זה יוצא 14 נגיד.
מצד שני אתה מיישר קו בצורה יפה לטווח ארוך.

תחשוב אם שווה לקחת את הרכב,נקודה נוספת שהרכב ללא מכות שלדה לפי מיטב זכרוני וזה דבר שלא עומד לזכות רוב הקופיות בארץ.

נ.ב
העלויות הינן מניסיון אישי.

בהצלחה.

blueuno
02-11-09, 18:44
אתה דיי צודק ...

אבל החישובים שלך הם טיפה לא נכונים , כלומר המחירים הם טיפה יותר גבוהים ממה שרשמת..

בסופו של דבר אני בן אדם פדנט שאוהב הכל פיקס , וברכב הזה נכנס גם צבע שזה עוד כסף...

יכו להיות שאם אני לא ימצא את מה שאני מחפש תוך זמן שנתתי לעצמי , והקופה הנ"ל תהיה למכירה ..

יכול להיות שאני יקח אותה לבסוף... אבל בינתתים לא ממהר , אבל מבין לעט לעט שכנראה שאני לא ימצא את מה שאני מחפש...
בכל מקרה אם יהיה לך איזה מידע אל קופה למכירה אשמח אם תידע אותי

ותודה אל ההתיחסות

dabab
02-11-09, 18:49
אתה דיי צודק ...

אבל החישובים שלך הם טיפה לא נכונים , כלומר המחירים הם טיפה יותר גבוהים ממה שרשמת..

בסופו של דבר אני בן אדם פדנט שאוהב הכל פיקס , וברכב הזה נכנס גם צבע שזה עוד כסף...

יכו להיות שאם אני לא ימצא את מה שאני מחפש תוך זמן שנתתי לעצמי , והקופה הנ"ל תהיה למכירה ..

יכול להיות שאני יקח אותה לבסוף... אבל בינתתים לא ממהר , אבל מבין לעט לעט שכנראה שאני לא ימצא את מה שאני מחפש...
בכל מקרה אם יהיה לך איזה מידע אל קופה למכירה אשמח אם תידע אותי

ותודה אל ההתיחסות

את כל מה שרשמתי זה מניסיון אישי לכן מבחינת העלויות אני עומד מאחורי דבריי. אולי אצלכם במרכז המחירים גבוהים יותר (בעצם בטוח,ארז יספר לך על המרימי מכסה מנוע).

שיהיה בהצלחה.

Snower
02-11-09, 23:03
קח בחשבון גינדי שמי שמחפש זול, ולבטח בכל הקשור לפיאט קופה ולשימורה - יוצא ביוקר:rolleyes:,
ראה ערך רכבים רבים של בעלים שאת שמותיהם הבה ונשמיט בשל כך שאני עדיין מכבד אותם אבל שים לב כי בשל חיסכון ואי טיפול מסירותי ברכב - כיום יש לבצע על רכבים אלו ישור קו שעלול לעלות יותר מ-25,000 ש"ח ולעיתים הנזק בלתי הפיך!!

בכל מקרה שמח לדעת שלא איבדת את סבלנותך - שכן בסוף היא תשתלם:)

coupe20vt
03-11-09, 14:34
מה הסיפור ...רוצה קופה טובה ?מושקעת? כזו שהבעלים שלה כבר הפך עולמות כדי לחדש אותה,להביא אותה למצב שאתה רוצה?

תשלם ותשלם הרבה מעל המחירון,לא 5 וגם לא 10...אני מכיר את רובן ומעטות הן אלה ששוות השקעה וההשקעה לא תהיה זולה{אני יודע}וגם תידרוש ממך הרבה זמן,ריצות ועצבים.

כשתרצה אחת טובה כזו אני אמליץ לך אבל זה לא יהיה מחיר מחירון.....איך אומרים-
"מחירון....לך תקנה מהמחירון",מישו פה כבר אמר -זה לא לנטיס..

לעניין התימחור שהוצג כאן לגבי ישור קו-

צבע פחחות כמו שצריך-10-20 אלף שח{לי עלה יותר}
מרימי מכסה מנוע-1000 שח
קלאץ-3000 שח
מנגנון חלון----חדש בחברה-5000 שח+מעמ!!!
חיישן קאמשאפט-1000 שח
ראדיאטור-2700 שח
סט בולמים וקפיצי הנמכה-4-5 אלף שח
מסרק הגה{5 ציל}-9000 שח
מחשב כריות אויר-4000 שח-לא כולל עבודה ומעמ
אתה מבין את התמונה...

blueuno
03-11-09, 14:59
תודה אל ההתייחסות , אם יש לכה משהוא שמוכר אני ישמח לדעת אל כך זה דבר ראשון..

ודבר שני .. תראה אני לא מזלזל, אבל אפילו אם לא הרבה ידע { ולי יש ידע רב במכונאות ובכלל יש לי ידיים}, איך שאני מבין מה שלכה יעלה הרבה אלפים , לי יעלה חצי..

כי מנגנון של מרים חלון לא קונים חדש אלה מתקנים את הנוחכי שנשבר ואז זה יעלה לא 5000 אלה 500 ש"ח. מסרק הגה לא קונים חדש אלה משפצים ואז זה יעלה לא 9000 אלה עד 1500 ש"ח
וכך הלאה הצביע עלתה לך יותר .. אבל אני אישית הייתי מכין את הרכב לצביע לבד גם כיף לפרק וולמוד וגם חוסף איזה 4000 5000 אלף ש"ח כי זה התוספת שאתה משלם אל פירוק ואז הרכבה .. כמו כן כך בחשבון שאיך שאתה עושה בישיל עצמך אף אחד לא יעשה ככה באותו הרמה, כלומר ההרכבה שאחרי הצביע..
בקיצור זה נתון למחלוקת , אבל אני אישית יש לי ידיים ויכול הרבה מאוד לעשות לבד ועוד זה בשיבילי כיף.
מה שאין לי ידע במנועים מוגדשים אז כמובן כל מה שקשור לפתיחת מנוע זה אני לא נוגע ..

אני ישמח אם תידע אותי אל משהוא מוכר קופה

blueuno
03-11-09, 15:02
"כשתרצה אחת טובה כזו אני אמליץ לך"

אז אני כן רוצה ומחכה:razz:

coupe20vt
03-11-09, 15:06
אי אפשר לתקן הכל לבד ובמקרה הטוב תחסוך את מחיר העבודה,כן אפשר לשפץ מסרק הגה ואפשר לתקן חלק מהחלון-אתה כנראה לא מכיר את המנגנון כי הוא לא בנוי בצורה שניתן לתקן חלק ממנו.
קופה בגילאים האלה סובלות מנזילות שמן,נזילות מים,צינורות ישנים ויבשים גומיות יבשות,חלקי מתלה עיפים ועוד ועוד.

כן אתה יכול להתמודד כל פעם מחדש עם הבעייה שתקרה אבל אני הלכתי על זבנג וגמרנו כולל טימיניג והחלפת כל החלקים שמתבלים או שידרגתי אותם.

וזה לא זול גם לא לבד-היום אני ההיתי מעדיף לקנות אחת שכבר עברה ישור קו ולחסוך גם בעלות וגם בטירחה.

הקופה מכונית נהדרת אבל היא יכולה להיות מדהימה עם השידרוגים הנכונים-שאל את מי שכבר ניסה

נ.ב-זה עלה לי ככה אחרי שפירקתי והרכבתי לבד...אבל התוצאה שווה]

dabab
03-11-09, 17:38
צבע פחחות כמו שצריך-10-20 אלף שח{לי עלה יותר} תלוי מה כל אחד מוכן להשקיע,במקרה שלך עשית משהו ייחודי לגמרי ולא כולם רוצים את זה/יכולים להרשות,אפשר לעשות צבע ופחחות מתחת ל10
מרימי מכסה מנוע-1000 שח(אם תרצה ב450 זוג דבר איתי,דברים כאלו אין צורך לקנות בחברה)
קלאץ-3000 שח(2000 ב4 צילינדר למי שתוהה)
מנגנון חלון----חדש בחברה-5000 שח+מעמ!!!(מנגנון עולה 100-150 שקל+עבודה שזה 100 שקל,לא רואה צורך במקורי)
חיישן קאמשאפט-1000 שח (ב4 צילנדר 500)
ראדיאטור-2700 שח (ישנם רדיאטורים תחליפיים בפחות מחצי מהעלות והעבודה הינה ללא דופי)
סט בולמים וקפיצי הנמכה-4-5 אלף שח
מסרק הגה{5 ציל}-9000 שח
מחשב כריות אויר-4000 שח-לא כולל עבודה ומעמ
אתה מבין את התמונה...

לא כל העלויות הן אסטרונומיות כפי שאתה מתאר,ברור שאם תלך לחברה העלויות הן גבוהות פי כמה וכמה,אבל מצד שני ככה זה יהיה כמעט בכל רכב.

blueuno
03-11-09, 17:45
תודה רבה אל המידע ,
זה מאוד עוזר לי!!

coupe20vt
03-11-09, 18:20
לא כל העלויות הן אסטרונומיות כפי שאתה מתאר,ברור שאם תלך לחברה העלויות הן גבוהות פי כמה וכמה,אבל מצד שני ככה זה יהיה כמעט בכל רכב.

ברור אם תשים חלקים תחליפיים בשיטת ה"יאללה חפיף" תעשה צבע {ראה מקרה שמוליק}אצל" בני דודנו."..{מבלי להכליל או לזלזל}תחסוך כסף אבל-
לא תשמור על האוטו "מקורי"
תשלם על הכל בטווח הארוך או הקצר תלוי במזל שלך

את האוטו שלי הצבעי עשה ב3 חודשים וצבע אותו 4 פעמיים עד שיצא טוב...אני גם עשיתי שינוי צבע,חבר טוב עשה את זה לTT שלו בכפר קאסם ב-5000 שח....שנה אחרי כל הצבע פיצוצים...

אני לא משתמש בחלקים תחליפיים אלא אם הם חלקים משופרים{אינטר-קולר למשל או טורבו}אבל כל אחד ודרכו ופועל יוצא מיזה-מצב הרכב והמחיר שבעל הרכב דורש עליו.

קופה זה אוטו רגיש מאד לקומבינות ארץ ישראליות וטוב למי שלא מתכנן על הרכב לשנים רבות.

blueuno
03-11-09, 18:27
תראה אני לא ממש מסכים איתך, כי יש חלקים ויש חלקים, כלומר יש חלקים שחייבים לשים מקורי , אבל חלקים כמו מנגנון של החלון או מרימי תא מנוע ועוד הרבה חלקים הם ממש לא משנה אם זה מקורי או תחליפי. בעצם חוץ מי צבע שזה כן צריך להשקיע , ומכלולי מנוע , כל השאר לא חייב להיות מוקרי . ומה גם כן מקורי ויקר לא בהכרך יותר טוב..

סתם לשם דוגמא 4 בולמיים מקוריים יעלו יותר כסף מארבע בולמיים של חברה אחרת משופרים ויותר טובים..

אבל בכל מקרה תודה להתייחסות.

ערב טוב

coupe20vt
03-11-09, 19:10
אתה לא חייב להסכים,בסופו של היום זה האוטו שלך...

dabab
03-11-09, 19:18
ברור אם תשים חלקים תחליפיים בשיטת ה"יאללה חפיף" תעשה צבע {ראה מקרה שמוליק}אצל" בני דודנו."..{מבלי להכליל או לזלזל}תחסוך כסף אבל-
לא תשמור על האוטו "מקורי"
תשלם על הכל בטווח הארוך או הקצר תלוי במזל שלך

את האוטו שלי הצבעי עשה ב3 חודשים וצבע אותו 4 פעמיים עד שיצא טוב...אני גם עשיתי שינוי צבע,חבר טוב עשה את זה לTT שלו בכפר קאסם ב-5000 שח....שנה אחרי כל הצבע פיצוצים...

אני לא משתמש בחלקים תחליפיים אלא אם הם חלקים משופרים{אינטר-קולר למשל או טורבו}אבל כל אחד ודרכו ופועל יוצא מיזה-מצב הרכב והמחיר שבעל הרכב דורש עליו.

קופה זה אותו רגיש מאד לקומבינות ארץ ישראליות וטוב למי שלא מתכנן על הרכב לשנים רבות.

שוב ,יש ויש.
אצלך ספציפית עלות העבודה על הפחחות הגיעה לסכומים גבוהים עקב שינוי הצבע וצבע ייחודי,גם בכפר קאסם היית משלם הרבה הרבה יותר מ5000 שקל.

צבע לא צריך לעשות אצל חאפרים ומצד שני לדעתי במידה והבעלים לא מעוניין להחליף צבע אלא לצבוע למקור אפשר ב7K לעשות עבודה ברמה מעולה (אין לי בעיה אף להציג תמונות של רכב כזה שנוסע עם הרכב כבר כמה שנים טובות)
ברור שברוב המקומות מה שתשלם זה מה שתקבל,אבל יש מקומות שזה שלדעתי מיותר לחלוטין (פרט לעבודות רגישות כגון צבע,מכלולי מנוע) וישנם חלקים במעטפת שאפשרלא להשאיר מקוריים ולהנות מאמינות.

blueuno
03-11-09, 19:38
חתיכת שירשור נפתח כאן.

כל מה שנותר למצוא את הכלה..:razz:

stas203
03-11-09, 20:08
קלאץ חדש ל16V נכון להיום עולה 1585 ש"ח כולל מע"מ ,שלי כבר מתחיל להחליק אז ביררתי ;)

dabab
03-11-09, 23:10
למה אתה מוריד גיר? :p
תפנק גם את המוסניק והגעת ל2000 :]