PDA

View Full Version : שאלה בקשר לבולמים לhgt

שחפיתי
26-09-09, 01:14
אני רוצה להתייעץ איתכם קצת בקשר לבולמים לhgt שלי
אני מחפש בולם שהוא יחסית רך ולשדך לו קפיצים מתאימים.
השאלה שלי היא האם קוני צהובים יספקו אותי או שמשהו אחר
אני פנוי להמלצות.או שאולי פשוט לחזור למקוריים.

פיליפ
26-09-09, 01:27
למה אתה רוצה לקנות בולמים רכים יותר? בשביל מה קנית רכב בעל יומרות ספורטיביות? בשביל לרכך אותו?

dodihob
26-09-09, 02:26
הוא קנה רכב ספורטיבי בגלל שהוא אוהב את הכוח והאצה, ובלי קשר הרכב נראה מדהים.
לא כל אחד שקונה רכב ספורטיבי מחפש להתחרות איתו, והרכב אינו סטנדרטי, אלה מוקשח ומונמך, ובאמת לאחר נסיעה בעיר גם אני התעצבנתי.
ושחף תפסיק להיות טיפש, תחליף עם מישהו ראש בראש על סט אוריגינל וזהו.

פיליפ
26-09-09, 12:15
הבולמים ברכב של עידו מקוריים.
רק הקפיצים קצרים יותר - רכב מונמך.

קוני ספורט צהובים מתכווננים מכוונים על המצב הרך ביותר ישפרו מעט את המצב.

dodihob
26-09-09, 12:43
"קפיצי הנמכה OMP, בולמי קאייבה"

שחפיתי
26-09-09, 15:15
פיליפ הרכב שלי גם מוקשח וגם מונמך . נכון שבכבישים חלקים זה יתרון מטורף אבל בתוך העיר זה חיסרון
אני לא רוצה לרכך את האוטו בשביל שהוא יהיה אוטובוס אני רוצה מעט לרכך אותו כדי שאני יוכל לסוע בנוחות בתוך העיר ולא על 15 קמש כל הזמן.
השאלה שלי אם עדיף להחליף לבולמים מקצועיים כגון קוני ובעיר לכוון אותם על הכי רך.
או שפשוט לעבור למקוריים שאיתם הסתדרתי כמו שצריך .

פיליפ
26-09-09, 19:21
אני לא חושב שהבולמים המקוריים רכים יותר מהקאייבה, שזה בולם תחליפי זול יחסית - וממש לא מוקשח.

idango
27-09-09, 01:54
אני חוזר להעצה שלי - אם תרצה אני מתנדב להחליף איתך קפיצים או בולמים - אפילו לתקופה זמנית שרק תנסה את ההבדל, דבר איתי בפרטי

stas203
27-09-09, 12:37
תראה לי היה רכב כמו שלך מקורי,אחרי זה החלפתי את הקפיצים ל OMP ובולמים אחוריים לקאייבה.
אני לא הרגשתי הבדל בבולמים מה שכן הקפיצים הקשיחו את הרכב בקצת,אבל ההבדל בהיתנהגות הרכב היה גדול בעיקר הרבה פחות תת היגוי!
עם הקפיצים המקוריים אתה תראה שהאוטו "מרים את האף" בזמן תאוצה,מה שלא קורה עם OMP וזה מאוד מורגש בזמן פניה.
בקיצור הרכב הזה קשיח מאוד כבר מהמפעל ואתה לא תראה שינוי משמעותי אם תחזור למקורי!
מה שכן בולמים ברמה של bilstein היו יותר רכים אבל הם עולים כ 4.5K לרכב הזה וזה לא כולל הרכבה

yaniv hgt
21-10-09, 17:29
הפונטו שלי עם בולמים של בילשטיין וקפיצים של אייבך וזה לא כל כך נורא מבחינת הנוחות אבל זו דעתי מה שכן האוטו מתנהג בצורה מדהימה בהשוואה לבולמים המקוריים שהיו לי

Michael
27-10-09, 20:18
שלום בהמשך לכל הדיון רציתי לשאול איפה? וכמה יכולים לעלות לי קפיצים(35MM) לפיאט שלי HGT.

dodihob
27-10-09, 20:20
עכשיו בקארספורום יש מבצע של Eibach, נראה לי שווה בדיקה.

פיליפ
28-10-09, 12:34
שלום בהמשך לכל הדיון רציתי לשאול איפה? וכמה יכולים לעלות לי קפיצים(35MM) לפיאט שלי HGT.
כ-1000 ש"ח, פיט סטופ.

Michael
28-10-09, 16:19
תודה רבה.