התחבר

View Full Version : קבוצת הראלי- גרנדה פונטו ABARTH

18-07-06, 10:58
שנת 2006 , מסתמנת כשנה לא רעה עבור פיאט ואיטליה. הפונטו נמכרת היטב, איטליה זכתה בגביע העולם [נשכח לרגע את הברדק בליגה], וקבוצת הראלי עושה שמות במסלולי אירופה בקטגורית ה SUPER2000.

מובילים את המתקפה האיטלקית - הנהג האיטלקי ג'יאני באסו והנווט מיטיה דוטה. ששיתפו פעולה עוד ב 2005 בקטגוריית ה SUPER1600.

לאחרונה ב 13.7.06 , הם השיגו ניצחון מרשים בראלי בולגריה , בהפרש של דקה וחצי לא פחות, מהמקום השני.

כל הנתונים, כל האנשים, וכל מה שצריך לדעת בכדי לעקוב אחר הצמד המוכשר הזה , בקישור
הבא.. http://www.giandomenicobasso.it/default.asp

ואיזה תמונות .. :)

תהנו..

18-07-06, 16:39
אי"ה, זה יהיה האוטו הבא שלי... :wink:

18-07-06, 21:59
תודה ניר :)

חבל שרוב החומר שם באיטלקית.

יש סיכוי שנראה איזה אחות תאומה שלה פה בארץ?

18-07-06, 21:59
מישהו יודע מתי תתחיל לשווק הגרנדה פונטו החדשה? מתי יהיה אפשרי להזמין אותה, ומה יהיה תג המחיר?

18-07-06, 22:52
אביעד , אני די מתקשה לראות [כרגע] איזשהי ורסיה של ABARTH מגיעה לארץ , בטח כשבפיאט
עוד לא ממש החליטו איזה מנוע יהיה שם. עם טורבו , בלי טורבו, מה באמת הנתח של סדנת ABARTH בפיתוח וכוו. צריך להמתין מעט ,עניין של כמה חודשים אני מעריך עד שנדע מה מתכונן.

גיא, הגרנדה פונטו [להערכתי] אמורה לנחות פה ברבעון האחרון של 2006. דהיינו בין אוקטובר
לינואר. אם זה יידחה , אנחנו נראה אותה פה רק בקיץ 2007- שזו כבר השערה די קיצונית.

אני נוטה להאמין שבחודשים הקרובים היא תשווק באופן סדיר.

תג המחיר אמור לנוע באיזור ה 100+.

אגב- אחת המתחרות האבולציוניות שלה ה- 207 החדשה , צוברת ביקורות לא מי יודע מה אוהדות. ייתכן שלאחר דומיננטיות בלתי-רגילה שהפגינה ה 206 במשך 7 שנים, הגרנדה-פונטו תאלץ להאבק ראש בראש מול הקליאו החדשה [שהיא די אהודה כרגע באירופה]. יחד עם זאת, צריך לזכור שהקונה הישראלי לא תמיד בודק עד תום על מה הוא זורק כסף. במצב כזה ה 207 נמצאת בנקודת פתיחה עדיפה - תוצאה של נגררת המוניטין של ה 206.

כשהזמן יעבור ויצטברו מבחנים השוואתים, רק אז נדע אם הפונטו מסוגלת לקחת פה חלק לא מבוטל בכבישי ישראל.

19-07-06, 19:41
מגניב !

עד כמה שאני זוכר, הייתי עוקב אחרי הצוות עם הפונטו הקודמת (דור 2.5), והלך להם לא רע בכלל.

איזה יופי של רכב הוא בגרסת הראלי :)