PDA

View Full Version : עזרה בהלבשת כיסויים למושבים

Regi
10-07-09, 14:04
יש לי פיאט פונטו שנת 2004
קיבלתי כיסויים למושבים של H&R שלמים (לא גופיות), את הכיסוי למושבים האחוריים הלבשתי אבל אני לא יודעת איך מורידים את משענת הראש של הכיסאות הקדמיים כדי להלביש את הכיסויים מקדימה.....:confused::confused::confused:
עזרה... איך מורידים אותם???

Caveman
10-07-09, 14:41
ניסית להריץ חיפוש?

Regi
10-07-09, 17:27
כן אי לא מוצאת

iz2
10-07-09, 20:04
נסה שוב להריץ חיפוש כבר דובר על זה רבות בעבר,מה לעשות *** פיאט לך תבין את החברה איטלקית מבחינת כולה הורדת המשענות תאמין לי בכול רכב יפני אחר בשניות אתה מוריד את המשענות לך תבין אותם.

טוני_חאין
13-07-09, 01:54
*** אני לא יודע אם זה אוטו הדגם אצלי 01 ספייס SX
קניתי כיסוי הכל טוב ויפה עכשיו הלבשתי על המושב האחורי יצא פגז אבל כשהגעתי לקדמיים יש בעיה המשעת ראש לא יוצאת היא באה ביחד עם הכסה ז"א לא נתן לשנות לה את הגובה
- מסכנה ומה עשיתי פירקתי קצת את הטפירה של הכיסוי מלמעלה הכנסתי והבאתי את אמא שלי שטפרה אותו בחזרה רק טיפה לא כל החלק העליון ועכשיו הם יושבים אצלי מאז שקניתי את האטוט הם נראים נפלא מקווה שעזרתי אאו שנתתי כוון לא בטוח יכול להיות אצלך המשעת ראש יוצאת

אלי_בוני
13-07-09, 04:21
Regi תקשיב מה שכן יש לי להגיד לך הייתה צריך לברר קודם כול אם אפשר להוריד את המשענת ראש, אבל אני לא מאשים אותך חס וחלילה כי זה דיי וודאי שהמשענת ראש תיצא החוצא כמו כמעט בכול אוטו נורמלי.
אם תוכל להחליף את הכיסויים שלך באחרים הייתי ממליץ לך יש הרבה כיסויים לא גופיה שנפתחים מלמעלה משהו מיוחד ואז אתה מלביש אותם דרך המשענת ראש וסוגר על המושב ככה זה אצלי לדוגמא.
אה וטוני דרך אגב אם אני לא טועה ואני מאמין שאני לא טועה כן אפשר להוריד את המשענת ראש בפונטו ספייס רק שכחתי אייך בדיוק אבל יש קומבינה אתה צריך לשחק אם התופסנים שלו בתוך המושב היה על זה שרשור פה אני כמעט בטוח.

אלי_בוני
13-07-09, 04:22
בקשה.
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=47022&highlight=%EE%F9%F2%F0%FA+%F8%E0%F9#post47022

טוני_חאין
13-07-09, 20:16
*** ואני פתחתי את התפר של הכיסוי ואז תפרתי עוד הפעם ******

אלי_בוני
13-07-09, 21:55
רגע לא הבנתי אז הצלחתה או לא ?

dodihob
14-07-09, 01:16
טוני גם אני פתחתי את התפר של הכיסוי ותפרתי חזרה.
לדעתי עדיף מאשר להתחיל לעשות ניתוח על הכיסא, והעבודה יצאה נקייה ויפה.