View Full Version : יש לי 2 בעיות באונו שלי
האחת זה שאיך שאני מסתובב עם האוטו הוא מתחיל לקפוץ כזה קדימה ואחורה ושאני לוחץ גז הוא לא זז הוא רק קופץ עד שאי מעביר להילוך שלישי , וגן זה קורה גם בנסיעה ישרה אבל בעיקר כשאני פונה
ועוד משהו לפעמים בהתחלת נסיעה האוטו שורק
אודה לעוזרים
יכול להיות חיישן מצב מצערת, אם אתה מדבר על כיוויכול קירטועים חדים מאוד שגורמים לרכב להזדעזע,
ויכול להיות תושבות מנוע ו/או תושבות גיר.
אלו הכיוונים
במוסך אמרו לאבא שלי שזה בעיה במערכת ההצתה או משהו כזה ,הוא החליף פעמיים את אותו חלק שאמרו לו וכלום עדיין אותו דבר.
הייתי מפוזר אתה צודק, בוא נפתח דף חדש.
ראשית לגבי הקרטועים, בצע ניקוי בית מצערת.
אם הם נמשכים, יכול לנבוע הדבר מפלאגים לא תקינים, חוטי הצתה לא תקינים, מפלג לא תקין, אם אתה אונו אז מודול הצתה אלקטרונית שאינו תקין, מכסה של המפלג לא תקין.
תתחיל ללכת מהקל לכבד.
אני אישית נתקלתי באותה בעיה בדיוק כמו שאתה מתאר, אחד לאחד, והסתבר בסוף שהיה הדבר גם מודול הצתה אלקטרונית שלא תקין, וגם מפלג שאינו תקין.
לידיעת חברי הפורום, מודול הצתה סיני או של חברת BS הוא חרא וממש תוך זמן קצר גומר את חייו, זה משהו מדהים, הוא טוב לכמה דקות ובזה נגמר העניין.
מודול הצתה להביא רק מקורי של מגנטי מראלי,
לגבי מפלג אני ממליץ אותו הדבר בדיוק.
וגם חוטי ההצתה של BS גרועים.
הייתה לי בעיה מאד דומה באונו בזמנה, שנגמרה במשאבת דלק לא תקינה (לא סיפקה מספיק לחץ) ומפלג לא תקין. כאשר הבעיה של הקפיצות שהלכה וחזרה הייתה שייכת למשאבת הדלק שהתקרבה לסוף חייה (ואז סיפקה לחץ נמוך/גבוה לסירוגין), ולאחר מכן "זכיתי" גם במפלג שסיים את חייו.
כדי סדר תבעיה ,אבא שלי תמיד לקח תאוטו למוסכים הכי לא טובים כדדי לצאת בזול אבל בסוף מה שזול יקר...
אולי במוסך מורשה ואמין יטפלו באוטו טוב.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.