PDA

View Full Version : המלצה למוסך פיאט בצפון

hararim
15-06-09, 11:35
אני גר בכרמיאל ואני מחפש מוסך טוב באזור .
חוץ מהמוסך בכרמיאל שאליו אני לא מוכן להתקרב.
אשמח לקבל המלצות.

hararim
19-06-09, 19:03
מישהו?

Amit-IL
19-06-09, 20:17
אין לי ניסיון אישי עם שום מוסך מורשה פיאט.
מהיכרות שלי עם בעלי מקצוע וחוות דעת של חברים/חברי פורום
המוסך היחיד בצפון הוא בעכו וגם שם צריך להיות בסביבה של הרכב בזמן הטיפול
ולהתעקש על חלקים לפי בקשתך.
הכוכב בקריות והמוסך בכרמיאל הם מחוץ לתחום לאנשים שאוהבים את הרכב שלהם.
יש עוד מוסך בחיפה שגם הוא לא רע אבל אין לי מספיק מידע לגביו כדי לגבש דעה,
חכה לתגובות נוספות.

stio
19-06-09, 20:24
"הכוכב" הוא לא בקריות אלא בצ'ק פוסט. המוסך במפרץ חיפה הקרוב לקריות הוא "פ.י.א צפון" וגם שם יחס לא טוב (כולל בסוכנות הצמודה). את המקצועיות עוד לא הספקתי לבדוק כי ברחתי משם בזמנו. ב"כוכב" מחפפים על ימין ועל שמאל.

לפותח השרשור- נושא המוסכים בצפון נטחן. לצערי אם אתה רוצה "מוסך טוב" אתה תיאלץ לטפל במוסכים הלא מורשים. כמוך עושים רבים, ויש את אלו שמגדילים ראש ופשוט מחליפים רכב למותג אחר.

אגב- מה הסיפור של המוסך בכרמיאל? עליו דווקא עוד לא שמעתי כלום. עושה רושם שכל המוסכים בצפון מיישרים קו...

Amit-IL
20-06-09, 01:00
סיפור ששמעתי מלקוח נאמן של מוסך פיאט כרמיאל בשעה שרכבו היה על הליפט במוסך ואני בדיוק קפצתי כדי לרכוש נוזל קירור ממחסן החלפים.
הלקוח אדם מבוגר בעל רכב פיאט אונו 1994/5 שנראת במצב לא רע,
הלקוח ביקש ממנהל העבודה במוסך (אדם לא סימפטי מהכרות אישית) להכין את הרכב למבחן שנתי (טסט) הרכב יצא לכיוון מכון הבדיקה וחזר למוסך שלוש פעמים באותו יום וזאת לאחר שבדו"ח המכון מצויין במפורש מהן התקלות הדורשות תיקון אז מה כל כך מסובך ואם מסובך לא לשלוח לטסט עד לתיקון כל התקלות.
אז מה היה לנו?
לקוח של מספר שנים באותו מוסך שלדבריו תמיד יוצא מאוכזב אבל אין לו ברירה וחשק לצאת מהעיר למוסך אחר של פיאט, הלקוח מוכן להוציא ממיטב כספו להכנה לטסט משמע אינו מעוניין בכאבי ראש וביזבוז זמן מיותר ולכן מגיע כל שנה לפני הטסט להכנה למבחן במוסך, עקב הזילזול של המכונאים והחשמלאים ברכב ובבדיקה השנתית הם גם מאכזבים את הלקוח וגם מבזבזים את זמנו היקר ללא הצדקה.
ויש עוד כמה דברים פיקנטים שראיתי מהצד בזמן העבודה על אותו רכב מדובר שהפחות חמור הוא ששמעתי את אחד העובדים ששפת אימו אינה עברית מדבר עם עובד נוסף בגנותו של הלקוח ואני עשיתי עצמי לא מבין את השפה והם המשיכו לדבר על כמה שהלקוח נודניק ומטומטם.

yura22
23-06-09, 02:21
מוסך מורשה זה גנבה לאור יום, עובדים על אנשים בעיניים שם! זה שהם מכינים פינת ישיבה זה לא שווה כלום, זה שכולם הולכים בחולצות לבנות מכופתרות הם עושים רושם על לקחות תמימים ואנשים משלמים כסף סתם ככה ופותרים להם חצי מהבעיות, לפי דעתי הכי טוב להתעסק אם מוסך מרושה במידה ואין להשיג חלק כלשהו אז לפנות למוסך מורשה!

Grin
23-06-09, 11:41
מוסך מורשה פיאט כמובן!

מוסך מקצועי עם אנשים נחמדים ומבינים ונושמים פיאט מבוקר ועד ערב.
אם אין לך בעיה עם נצרת (ואני לא מדבר על נצרת עלית), אתה יכול לסוע לשם ולהיות שקט שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר (לעניות דעתי כמובן).

solomon yacov 111
14-04-10, 18:52
אתה יכול ליסוע לנצרת חופשי אחלה אנשים בנצרת