View Full Version : הברגה של הגלגל לא תקינה
שלום חברים זה שוב אני יש לי בעיה בהברגה של הגלגל מצד ימין . כלומר הברגים שמחברים את הגלגל למקום אחד מהם ההברגה שלו גמורה כלומר במקום שהיה 4 ברגים יש 3 ברגים ולשאלה שלי מה אני צריך להחליף ? תמונה.....http://img200.imageshack.us/i/alfa750450fk1.jpg/ מה שמסומן באדום זה ההברגה שהבורג חסר ..והוא נופל בגלל שהבורג מסתובב על ריק..וניסו לסדר את ההברגה ואין אפשרות!
(זה לא הגלגל שלי זו רק דוגמה)
נ.ב יוכל להיות שביגלל זה יש לי מין קפיצות ונטיעה לצד ימין בזמן פתיחה מהיר?
תודה רבה רבה לעוזרים
אהה והרכב למי שלא יודע זה פיאט פונטו HGT 2001
:(
בפונטו HGT יש אומים על הצד של הגלגל, או ברגים שמבריגים אותם לתוך הנאבה?
אם אלה ברגים אז צריך לבדוק את האפשרות להבריז מחדש את ההברגה, ולהתאים בורג בקוטר גדול יותר.
העובדה שאתה נוסע עם שלושה ברגים יכולה ליצור כשל בחיבור של הגלגל לרכב ואז הוא יעוף לך והרכב שלך יעשה מופע זיקוקים נהדר!. (התופעה הנפוצה היא גזירה של הברגים האחרים).
לגבי משיכות וכו' יכול להיות שזה קשור.
במקרה הגרוע ביותר אפשר להחליף את כל הנאבה לאחת מפירוק.
אביעד, ב-HGT מדובר על ברגים.
אכן כדאי לבדוק אפשרות הברזה. בכל מקרה, כלל ברזל באדיבותו של חיים ממוסך שמשון:
"לפני הברגת ברגי הגלגלים למקומם שפוך עליהם מעט שמן (כן, שמן מנוע זה טוב)"
הדבר אמור למנוע פגיעה בהברגה.
גם אני משמן או מגרז את אומי/ברגי האופן אך אם אני לא טועה זו פעולה לא בטיחותית פרופר,
בגלל שברגים עלולים להיפתח בקלות (שוב למרות שכיוון פתיחת הבורגים הוא נגד כיוון הנסיעה וכו') ואותו דבר לגבי אום הצירייה.
מה שהורס את ההברגה בברגים או באומים היא פעולת הפנצ'ריסט או המכונאי במוסך באמצעות האקדח אויר שמהדק אותם.
אם הם היו נותנים חצי סיבוב עם הבורג ידנית ורק אז מתחילים עם האקדח אויר הכל היה טוב,
הבעיה היא שהם מתחילים את ההברגה עם האקדח וזוהי הפעולה שהורסת את ההברגות.
וכשאני מסתובב במוסכים או בפנצ'ריות ורואה את זה מול העניים פשוט בא לי לבכות אבל לך תעיר למישהו שרגיל מגיל עשר לעבוד ככה כמו כולם.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.