View Full Version : סובארו אימפרזה ב HD מדהים
http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo
יש את הסרטון הראשון ב"סדרה" שלדעתי הרבה יותר טוב.
הבחור נוהג יפה מאוד, אחלה שליטה. (מצד שני, זה די הגיוני לאור מיקומו בתחרויות, לא?!)
המיוחד בקטע הזה שרואים אותו ב HD במסך רחב, כמובן
צריך להקליק על המשבצת של ה HD.
האיכות של הסרטון הזה פשוט מעולה, ועוד זה עם המסך המעפן שלי של המחשב שלא תומך בכלל ב- HD.
על איכות שידור HD הזאת yes מבלבלים את השכל כל הזמן?
יופי של נהיגה :)
בקשר לHD, גיא - זה אולי (עם דגש על אולי) איכות HD Ready (למרות שלדעתי זה פחות) שזה אומר 720PX לגובה. תראה סרט בFULL HD (שזה 1080PX לגובה ו1920 לרוחב אם אני לא טועה) ואז באמת תבין מה זה HD :)
כמובן שהכי טוב זה על מסך שתומך בFULL HD, אבל גם על LCD רגיל של מחשב עם חיבור DVI ניתן לצפות בזה באיכות גבוהה מאד.
יש לי חיבור DVI במחשב אבל אני לא מחובר איתו, אלא בחיבור הרגיל, בגלל שהמסך שלי לא תומך בכלום.
מדובר על LG FLATRON ez T710SH CRT "17 (במידה ומישהו מכיר).
קניתי אותו לפני 3 שנים וכבר הוא הספיק לעשות בעיות: הכפתור שאחראי על בקרת צבעים נתקע ונשבר בפנים, כל התושבת נשברה, נאלצתי לפרק אותו ולהדביק הכל בדבק 3 שניות.
בנוגע לשידורי HD בטלוויזיה יש המון פרסומות מטעם yes אבל חובה להחליף את הממיר. יש לנו 4 טלוויזיות בבית ואני באופן אישי לא ראיתי פיזית מה ההבדלים בין האיכות של yes שגם ככה גבוהה, לאיכות HD. מתוך כל הטלוויזיות, 3 מכשירים הם 21 אינץ' רגילות (אחת בת 10, אחת בת 9, ואחת בת שנה) ועוד טלוויזיה "טושיבה" 29 אינץ' שרואים בה הכי טוב מכול הטלוויזיות. אני מחובר בכבל 3 בננות, לא יודע איך קוראים לו. איך אני יודע אם זה תומך ב- HD?
אין מסכי CRT, לרבות טלוויזיות, שתומכים בHD. הם פשוט לא מסוגלים להציג תמונה ברזולוציות האלה (720P, 1080I, 1080P).
חיבור "בננות" כמו שאתה מתאר הוא חיבור אנלוגי, בדיוק כמו חיבור הVGA שקיים אצלך במסך המחשב.
חיבורים דיגיטלים נפוצים היום כוללים כניסות/יציאות DVI או HDMI
עד שלא ראית סרט בHD גיא, אתה לא תבין כמה האיכות טובה יותר משידורים רגילים.
רכשתי לי לחדר LCD של PHILIPS 32" לא מזמן, ואין מאושר ממני.
וואו, פשוט וואו. סרטון מדהים.
עד שלא ראית סרט בHD גיא, אתה לא תבין כמה האיכות טובה יותר משידורים רגילים.
רכשתי לי לחדר LCD של PHILIPS 32" לא מזמן, ואין מאושר ממני.
אתה מחובר ללויין או לכבלים? רכשת בנוסף ל-LCD גם ממיר ייעודי לצפייה בשידורי HD?
עכשיו yes הוציאו ממיר HD משולב עם מכשיר ה- MAX, רק חבל שהמחיר יקר. אפילו לתקן וידאו בן 9 שנים משתלם יותר מאשר לרכוש את הממיר המקליט.
אני האמת בקושי צופה בטלוויזיה, ואם אני רוצה לצפות במשהו אני פשוט מוריד מהאינטרנט וצופה על המחשב, אז אני לא יודע האם יש הצדקה לרכוש LCD ואת הממיר הזה...
אני עם ממיר VOD רגיל של HOT.
בתכני HD אני צופה דרך המחשב, שכמובן מחובר אל הטלוויזיה.
משחקים במחשב, גם כן על הטלוויזיה.
וידאו? מה זה? אני באמת לא מבין מה ההצדקה להשתמש בענתיקה הזו, שכל מכשיר DVD מקליט פשוט עולה מספר מאות שקלים.
לא, זהו. אם הוידאו הזה מתקלקל עוד פעם אני פשוט זורק אותו.
רון אני הבנתי שעד גודל מסויים אין הבדל משמעותי בין ה-HD ready ל-Full HD
חוץ מזה, אני אישית רואה סרטים מהמחשב באיכות 720p והאיכות מדהימה על מסך 32 אינץ.
בשביל לראות וידאו במחשב באיכות HD צריך מעבד של לפחות
2.5 ג"יגה הרץ ומסך LCD עם רזולוציה של לפחות 1024 על 768 .
יש לי מעבד 2.6 ג'יגה הרץ, אבל מה זה קשור למעבד?
הוא צריך להיות מסוגל להריץ את הקבצים האלה.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.