Amit-IL
03-05-09, 02:34
החלתתי לפתוח את השאלה בת'רד חדש.
רכשתי בחול המועד פסח 4 ג'אנטים מגנזיום משומשים עם מרווח ברגים 100*4 (היו מורכבים על סקודה פליסיה),
הרכבתי עליהם 4 צמיגים חדשים, הג'אנטים עברו איזון והחלפתי את הברגים המקוריים
לברגים ארוכים יותר.
כאשר אני עובר בערך 100 ק"מ אני מתחיל להרגיש רעידות קלות בהגה,
אמרו לי שאני צריך טבעות פלסטיק שיושבות מאחורי כל ג'אנט ונקראים ספייסרים,
איפה ניתן לרכוש את הספייסרים והאם זה באמת פותר את הבעיה של הרעידות?
יש לציין שאני מחכה להרכבת הספייסרים לפני שאני ניגש לכיוון פרונט.
מי שמנוסה בעניין שיעזור בבקשה.
היום נסעתי למכון פרונט ועשו לי כיוון, לאחר הכיוון עדיין נשארו הרעידות אחרי 100 קמ"ש,
הבחור שעשה לי את הכיוון אמר לי שאם יש רעידות אחרי 100 קמ"ש אין קשר לכיוון פרונט אלא אך ורק
לבעיות בגלגל (מייסב, צמיגים, איזון, ספייסרים בג'אנטים), נסעתי לפנצ'ריה שכיוונו אותי אליה שמוכרת הרבה ג'אנטים מסגסוגת קלה הסברתי שם שיצאתי מכיוון פרונט ושאלתי לגבי הספייסרים מפלסטיק, מדד את הג'אנט עם קליבר אחרי שפירק אותו והרכב על ג'ק ואמר לי שסט של 4 ספייסרים מפלסטיק יעלו לי 150 ש"ח כולל איזון מחדש לג'אנטים והרכבה וטען שזה מה שיפתור את הבעיה של הרעידות.
מה דעתכם בקשר לספייסרים והאם זה באמת יפתור את בעיית הרעידות?
מה דעתכם למחיר עבור 4 טבעות פלסטיק (ספייסרים) איזון והרכבה?
רכשתי בחול המועד פסח 4 ג'אנטים מגנזיום משומשים עם מרווח ברגים 100*4 (היו מורכבים על סקודה פליסיה),
הרכבתי עליהם 4 צמיגים חדשים, הג'אנטים עברו איזון והחלפתי את הברגים המקוריים
לברגים ארוכים יותר.
כאשר אני עובר בערך 100 ק"מ אני מתחיל להרגיש רעידות קלות בהגה,
אמרו לי שאני צריך טבעות פלסטיק שיושבות מאחורי כל ג'אנט ונקראים ספייסרים,
איפה ניתן לרכוש את הספייסרים והאם זה באמת פותר את הבעיה של הרעידות?
יש לציין שאני מחכה להרכבת הספייסרים לפני שאני ניגש לכיוון פרונט.
מי שמנוסה בעניין שיעזור בבקשה.
היום נסעתי למכון פרונט ועשו לי כיוון, לאחר הכיוון עדיין נשארו הרעידות אחרי 100 קמ"ש,
הבחור שעשה לי את הכיוון אמר לי שאם יש רעידות אחרי 100 קמ"ש אין קשר לכיוון פרונט אלא אך ורק
לבעיות בגלגל (מייסב, צמיגים, איזון, ספייסרים בג'אנטים), נסעתי לפנצ'ריה שכיוונו אותי אליה שמוכרת הרבה ג'אנטים מסגסוגת קלה הסברתי שם שיצאתי מכיוון פרונט ושאלתי לגבי הספייסרים מפלסטיק, מדד את הג'אנט עם קליבר אחרי שפירק אותו והרכב על ג'ק ואמר לי שסט של 4 ספייסרים מפלסטיק יעלו לי 150 ש"ח כולל איזון מחדש לג'אנטים והרכבה וטען שזה מה שיפתור את הבעיה של הרעידות.
מה דעתכם בקשר לספייסרים והאם זה באמת יפתור את בעיית הרעידות?
מה דעתכם למחיר עבור 4 טבעות פלסטיק (ספייסרים) איזון והרכבה?