View Full Version : ישמח אם יארגנו מפגש
אני די חדש באתר ובמועדון הייתי אומר ואין לי כול כך מושג על מפגש וקביעתו הייתי שמח אם הייתם מארגנים איזה מפגש של המועדון כי אני מחכה לרגע שיהיה מפגש אפילו מתרגש כבר לבוא למפגש.
אני מבקש לקחת את הדברים שאמרתי לתשומת שלבם של מארגני הפגישה, ומבקש סליחה אם אני יוצא חוצפן מידי או מגזים איפשהו.
אני חדש בתחום הנהיגה לרכב, אני נהג אופנוע ואני רוצה לקנות פיאט. הבעיה שאני לא יודע איזו פיאט ומפגש של הפורום היה תורם לי הרבה להבנה של הדגמים והתת דגמים והיה עוזר לי להגיע להחלטה. ובכל מקרה מעניין לראות מפגש של פיאט
אלי, שוב פעם אתה מתחיל אם השטויות , אתה לא חדש פה ח-ח-ח,
ונכון אלי צודק באמת מה עם מפגש, אבל מפגש רציני ומושקע, ושיהיה גם משהו באיזור הדרום.
Fiat_coupe
03-10-09, 22:26
שמעתי על משהו ב10.10, מפגש של כל מועדוני הרכב בארץ.
עוד מישהו שמע על זה?
אתה יודע איפה זה יהיה? רק שהמשטרה לא תציק עם השטויות שלה. רק היום התחמקתי מניידת סמוייה (פולקסווגן ג'טה שמפניה סיומת 62) עם גורילה במדים בפנים. לוחית הרישוי הקדמית לא היתה במקום שלה בכלל.
התחמקת? מה יש לך להתחמק מניידת?
מהירות "מופרזת". יש לה מצלמה בפגוש קדמי, לא בא לי לקבל פלאש...
אז לידיעתך המצלמה שבפגוש עובדת רק כאשר הרכב חונה ומתפקדת כמו מצלמת מהירות נייחת רגילה.
והמכשיר שממנו אנו צריכים לחשוש באמת הוא הדבורה.
אתה בטוח שהיא עובדת רק כשהרכב עומד?
הדבורה אומנם מעט מרגיזה, אך היתה היום בערב כתבה בערוץ 2 על המצלמות הדיגיטליות- אלו לא יהיו מבוססי רדאר (V1 לא תופס)- זאת הבעיה שלנו.
שמעתי על משהו ב10.10, מפגש של כל מועדוני הרכב בארץ.
עוד מישהו שמע על זה?
אני לא מכיר ארוע שכזה.
ובכל מקרה ב 10.10 יש ארוע של רוב מועדוני האספנות במושב חרב לאת במוזיאון האופניים.
אתה בטוח שהיא עובדת רק כשהרכב עומד?
הדבורה אומנם מעט מרגיזה, אך היתה היום בערב כתבה בערוץ 2 על המצלמות הדיגיטליות- אלו לא יהיו מבוססי רדאר (V1 לא תופס)- זאת הבעיה שלנו.
בוודאות רק כשהרכב עומד, הפתרון לדבורה יקר 2.5-3K (וולנטיין) והמצלמות הדיגיטליות החדשות יעבדו על פסי מגנט בכביש לפי מה שהבנתי ואז גם אפשר לשכוח מלבטל דוח שמצולמות בו 2 מכוניות במקביל כי הפסים המגנטיים גם רושמים באיזה נתיב נעשתה העבירה!
ולמצלמות יש פיתרון אחד! שאני לא רוצה לפרט עליו כי הוא קצת חם בקרב המשטרה היום....
יש פתרון אחד, שמשום מה תמיד עובד, לא משנה אילו מכשירים ינסו לתפוס אתכם מבצעים עבירה.
סעו כמו בני אדם, לפי ההגיון והחוק. מסובך? :\
בוודאות רק כשהרכב עומד, הפתרון לדבורה יקר 2.5-3K (וולנטיין) והמצלמות הדיגיטליות החדשות יעבדו על פסי מגנט בכביש לפי מה שהבנתי ואז גם אפשר לשכוח מלבטל דוח שמצולמות בו 2 מכוניות במקביל כי הפסים המגנטיים גם רושמים באיזה נתיב נעשתה העבירה!
ולמצלמות יש פיתרון אחד! שאני לא רוצה לפרט עליו כי הוא קצת חם בקרב המשטרה היום....
מדבקות מחזירות אור?
ואנחנו גם קצת גולשים כאן לנושא אחר. If you please :)
מדבקות מחזירות אור?
גם, אבל אלו לא עוזרות באור יום. הפיתרון הוא לקחת ספריי שחור ולרסס על העדשה. ככה גם הגלאי זעזועים שבתוך המצלמה לא מגיב ואף אחד לא יודע, אבל לא רחוק היום שיהיו כמה אנשים שפשוט ישברו את המצלמה לחתיכות.
יש פתרון אחד, שמשום מה תמיד עובד, לא משנה אילו מכשירים ינסו לתפוס אתכם מבצעים עבירה.
סעו כמו בני אדם, לפי ההגיון והחוק. מסובך? :\
חוק והגיון זה לא הולך ביחד. למה ניידת סמוייה צריכה לעקוף אותי על לפחות 140, להם מותר ולי לא?
הפיתרון הוא לשנות את החוק ולהעלות את המהירות המותרת בכביש של 90 ל- 120.
המדבקות עוזרות ביום כי המצלמה מצלמת עם פלאש גם ביום.
הוולנטיין הולך לזבל עוד מעט...
פריסה של 150 מצלמות דיגיטליות השולחות את התמונה בזמן אמת למוקד!
הדוח מגיע לדואר תוך 5 ימים.
אין אפשרות להתחמק-רק בלילה מדבקות.
מקווה שוולנטיין ימצאו פיתרון גם לזה!
הוולנטיין הזה גם היום לא מכסה ב- 100 אחוז: נגד שוטרים עם לייזר שמתחבאים מאחורי שיח הוא לא עוזר, מכיוון שהוא לא מגלה אות רדאר כלשהו כל עוד הממל"ז כבוי. כשהשוטר מפעיל אותו ומכוון אליך, רק אז הV1 יצפצף עם חץ קדימה, אבל אז זה יהיה מאוחר מידי...
בנוגע למלצמות הדיגיטליות אנחנו בצפון לא צריכים לדאוג, המצלמות יהיו בשלב זה רק על ציר עכו כרמיאל בלבד. במרכז בעיקר ידאגו, ואז צריך יהיה לקנות GPS עם מפה עדכנית ולפני כל מצלמה הוא פשוט יודיע על מצלמה קרובה.
אז בשיחת טלפון היום לCLASS A נאמר כי יש כבר עידכון לגלאי הרדר שכבר מזהה את המצלמות החדשות! (לא הבנתי איך בדיוק) אבל אין דרך לנטרל את הצילום!
וכן התיחסתי למדבקות, אני לא אומר שזה פיתרון לנהגים עבריינים אבל CAVEMAN אתה יכול להסכים איתי שעברת את 115 קמ"ש מדי פעם? אז נגיד שלא ראית שיש מצלמה וחטפתה דו"ח אני לא יודע כמה זה דו"ח מהירות היום וכמה נקודות זה אבל תסכים איתי שב500-1000 ש"ח שווה להגן על עצמך ולחסוך את הדאגה הזאת?
ואם כבר חרגנו מהנושא הרשו לי להמשיך אתזה מעט, למה הכסף של הדו"חות לא הולך לשיפור איכות הכבישים?!!?!? או להוזלות במכס על רכבים חדשים?! או לכל תקציב של משרד התחבורה?!!?
ולכן אפשר לסכם את הוספת המצלמות בזה שזה מהלך כלכלי נטו! לא דרך לפתור את תאונות הדרכים!
ולכן המצלמות יעמדו במקומות בהם תנאי הדרך מאפשרים נסיעה מהירה יותר ממה שמותר ע"פ התמרור המראה זאת ולוו דווקא במקומות שבהם ישנם יותר תאונות.
אילו הייתי יודע ש- V1 היה מגלה גם את המצלמות החדשות גם אני הייתי רוכש כזה, אך לא כך הדבר. מבחינה טכנית הוא לא יכול לזהות מכיוון שהן לא מבוססי רדאר, אלא מופעלות ע"י 2 כבלים שמונחים על הכביש.
הכסף מהדוחות המיותרים האלו יילך, כמה "מפתיע", למשרד האוצר ויחולק בין התקציב הכללי של המדינה. למה? כי המשטרה היא בסה"כ חבורה של שודדים, אשר שודדים את הנהג בדרך קצת יותר נעימה לעיכול: במקום שוטר שיעמוד באמצע הכביש עם אקדח וידרוש 750 ש"ח מהנהג תוך כדי צעקות ואיומים, אז השוד יבוצע באמצעות מצלמות אלקטרוניות בשיטה חדשנית לחלוטין, תוך כדי שימוש בשירות דואר ישראל.
ולמה בחרתי להגדיר את הנושא כ"שוד"? כי הדוחות לא מוצדקים כלל וכלל.
וחוץ מזה אני לא מצליח לפרסם תגובות מהירות. אם נחזור לנושא אני הייתי רוצה לארגן מפגש גם אם אין לי כרגע גלגלים מטרת המפגש תהיה בשביל להכיר את החברים במועדון ובכדי להתעניין בפיאט ובשביל שאשיג גלגלים *** ככה שאם תגידו לי מה לעשות אני מוכן לעשות טלפונים או לשלוח הודעות וכדומה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.