PDA

View Full Version : דלת הבגז' של פונטו (או הסרת סמלים)

אלי_בוני
13-04-09, 19:08
שלום חברה אני רוצה להחליק את כול הבגז' שלי אני יסביר לכם למה אני מתכוון.
יש לי על הבגז' מילים:פונטו ,פיאט והדגם של האוטו יאנג. עכשיו אמרו לי כמה אנשים שבשביל שאני יעשה את זה אני צריך להוריד לבד את המילים שמודבקות לאוטו ואת הסימנים שישארו אני צריך לעשות פוליש ווקס, והיו כאלו שאמרו לי להוריד ולצבוע את כול הבג'ז של האוטו במוסך של צביעה ופחחות כי פוליש לא יעזור לי, אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אייך באמת עושים את זה כדי שאני לא יבזבז סתם כסף על צביעה מיותרת של הבגז'.
תודה לעוזרים !!

stio
13-04-09, 19:10
הכיתוב "יאנג" זאת מדבקה בלבד, והסמלים "Punto" ו- "FIAT" הם מודבקים בלבד ע"י דבק, כל אות בנפרד. תריץ חיפוש על החלקת סמלים, היה מישהו שביצע זאת עם HGT וגם העלה תמונות. צריך להוריד בעדינות ולא צריך לצבוע שום דבר.

dodihob
13-04-09, 19:44
השאלה היא האם יש דהיית צבע בבגאז'
אם אכן יש, הוא ישר יראה את ההבדלים בצבע ואז הוא יצטרך לבצע צביעה
אין לך ממש הרבה אופציות, אם זה מה שאתה חפץ בו דבר ראשון תוריד את האותיות והמדבקה בזהירות, חפש באתר עשו זאת בעבר, ותראה אם יש הבדלים בצבע
בהצלחה וחג שמח!
ערן

ido
13-04-09, 21:06
אם הצבע של הרכב כהה אז יראו הבדלים. אצלי הורדתי וראו קצת עד שצבעתי.

אלי_בוני
13-04-09, 23:04
אני יודע שאפשר להוריד את האותיות ובזהירות אבל אני יודע שהמקום שלהם ישרט ויראו את זה חוץ מהמקום של האותיות בגלל זה שביררתי אמרו לי לצבוע את האוטו אחרי שאני מוריד את האותיות כמובן רק את הבגז' לא את כול האוטו.
מישהו יודע בערך כמה עולה עלות של צביעת בגז' ויש לו מושג איפה עושים מחיר טוב ????
ותודה על העזרה חברה !!

ido
14-04-09, 00:02
צבע מטלי 300-400 ש"ח בלי פחחות.

dodihob
14-04-09, 00:13
עידו אני מבקש בכל לשון של בקשה...תפסיק לעלות תמונות!
בסוף אני גם יעבור ל-hgt

אלי_בוני
14-04-09, 01:31
שאתה רושם 300-400 ש"ח זה המחיר המקסימלי או המינימלי ?
דרך אגב עידו בנוגע לתמונות שאתה מעלה של ה-HGT אני ישמח מעוד אם תעלה עוד למה אני חולה על האוטו הזה ועושה לי טוב לראות אחד כזה כול פעם מחדש

idango
14-04-09, 02:09
בבקשה :

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=32863#post32863

Caveman
14-04-09, 14:11
אני יודע שאפשר להוריד את האותיות ובזהירות אבל אני יודע שהמקום שלהם ישרט ויראו את זה

אין סיבה שמשהו יישרט. חימום של הדבק + חוט דייגים או כרטיס אשראי והם בחוץ תיק תק.
הבדלי צבע זה משהו אחר. וכאן פוליש יכול לעזור. ייתכן ויהיה כדאי לתת לבעל מקצוע לבצע את זה.

אלי_בוני
14-04-09, 18:51
בבקשה :

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=32863#post32863

תודה גבר

ido
14-04-09, 19:10
עידו אני מבקש בכל לשון של בקשה...תפסיק לעלות תמונות!
בסוף אני גם יעבור ל-hgt

למה אתה מחכה? המחירים כבר לא בשמיים ל2001.

ido
14-04-09, 19:12
אלי, הרכב שלך חונה באזור לפעמים? ליד בית ספר רבין חצי על מדרכה.

אלי_בוני
14-04-09, 21:33
אלי, הרכב שלך חונה באזור לפעמים? ליד בית ספר רבין חצי על מדרכה.

כן יש לי חבר שמה אני לא יודע אם זה בית ספר רבין אני אני חונה חצי מדרכה ליד השער של הבית הספר
יש לך תמונה של האוטו שלך כי אני רואה שאתה נוהג על HGT ?

stio
14-04-09, 21:39
תמשיך לחנות על המדרכה ליד הבית ספר, הסמלים כבר ייעלמו לבד, רק עיניין של זמן. רק תחנה בצמוד לסיום הלימודים, שהילדים יצאו החוצה.

הם עושים עבודה מקצועית להפליא, לא תראה שריטות...

ido
14-04-09, 21:46
STIO יש לו את אחת הפונטו היותר יפות שראיתי. אין לו שום שריטה והוא חונה שם רק בשעות הערב ואין אף אחד ברחוב, אני עובר שם עם הכלב שלי.
אלי התמונה ממקודם זה של הרכב שלי. הוא חונה בחניה פרטית בפנים אז אתה לא תזהה אותו ברחוב.

dodihob
14-04-09, 21:59
עידו אכן אני כל הזמן מסתכל ביד 2 וכן היו הרבה שמורות שיכלתי לקנות.
הבעייה שעכשיו הפסקתי לעבוד, רק עוד חודש וחצי אני משתחרר, נראה איפה הראש יהיה אז.
גם דיי השקעתי ברכב, קשה לי להיפרד ממנו עכשיו.

אלי_בוני
14-04-09, 22:08
קודם כול עידו תודה רבה על המחמאות בנוגע לאוטו אני שומר עליו ממש והוא עבר גם לפני חצי שנה וקצת יותר צביעת טמבונים ומראות ללבן כי הם היו בצבע שחור ככה הדגם הזה הגיע שקניתי אותו, ואני ממש לא רוצה שילדים יגעו לי באוטו כי זה הדבר הכי שנוא עליי שנוגעים לי באוטו או נישענים עליו.
אז אני חושב שלא ראיתה עכשיו את האוטו עידו כי הזמנתי גבות מחו"ל משהו סוף הדרך ואם עוד תוספת קטנה וחמודה.
ואני מאוד ישמח לראות אותך באחד הפגישות של המועדון כי הHGT שלך נראית לי יפיפייה !

אלי_בוני
14-04-09, 22:10
עידו יש לך תמונה יותר טובה של האוטו שלך ???
ומאיפה הבאתה את הבקליות (פנסים אחוריים ) ובכמה? כי אני הפכתי עולמות פה באזור שלנו ומצאתי רק חנות אחת שמוכרת וגם שהגעתי אליו היה מאוחר מידי נגמר לו, אני מצאתי אם רקע שחור לא כמו שלך אבל מאוד דומים.

ido
14-04-09, 22:35
קניתי את הרכב ככה, כמובן שהוספתי כסף על המחירון בשביל כל זה, המוכר הוסיף את התוספות בזמן האחרון לפני המכירה. הבקליות, לפי הקופסא המקורית שלהם, הגיעו ביבוא מאיטליה.

dodihob
15-04-09, 00:23
אלי, שחיפשת בקליות שקופות חיפשת בקליות לגרסאת ה-5 דלתות?
פשוט אני חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק בקליות עם רקע ניקל לפונטו 5 דלתות ולא רקע שחור, רקע שחור מצאתי רק בגרסאת ה-3 דלתות.
וגם תעלה קצת תמונות של הרכב, נראה יפה

אלי_בוני
15-04-09, 19:28
חיפשתי בקליות לפונטו ספייס ולא לHGT אז אני מאמין שיש לספייס בקליות ולא רק לHGT אני יאללה לך תמונה של הבקליות שדיברתי עליהם והם נמכרו בתל אביב ברח' המסגר.
כרגע יש לי רק כמה תמונות מהשטיפה של האוטו אני יצלם עוד כמה בימים הקרובים יותר נורמלים ואני יעלה .

אלי_בוני
15-04-09, 19:33
כך תראה את זה זה יותר ברור שהרקע שחור אבל הוא קצת שונה במנורות אם אתה מבחין פה זה שתי נורות אדומות ושתיים שקופות ובהוא שלוש נורות אדומות ואחת באמצע שקופה .

dodihob
15-04-09, 19:53
יש לך מושג מה המחיר?
אני דווקא חיפשתי עם הרקע השחור, לדעתי הרבה יותר יפה

idango
15-04-09, 19:58
[QUOTE=אלי_בוני;44755]חיפשתי בקליות לפונטו ספייס ולא לHGT אז אני מאמין שיש לספייס בקליות ולא רק לHGT אני יאללה לך תמונה של הבקליות שדיברתי עליהם והם נמכרו בתל אביב ברח' המסגר.
/QUOTE]

אתם צריכים בקלית מיוחדת ל5 דלתות , בחול יש מלא פונטו 3 דלתות שהם לא HGT כך שזה לא יעזור אם תחפש רק ספייס , נסו באתר הבא www.nicedeals.co.uk

אלי_בוני
15-04-09, 20:07
המחיר שלהם היו לא יקרים בכלל 750 ש"ח לזוג ושהגעתי אליו הם נגמרו והוא כנראה לא מזמין יותר(למרות שזה לא נשמע לי הגיוני שבן אדם לא ירצה למכור ללקוח משהו בסך של 750 ש"ח ), חוץ מזה אני גם מחפש את השחורים ולא את הניקל.
ושלא תתבלבל אח שלי שתי התמונות אותו הדבר בנוגע לרקע השחור, פשוט באחד רואים יותר ברור ובשני לא כול כך רואים .

אלי_בוני
15-04-09, 20:10
[QUOTE=אלי_בוני;44755]חיפשתי בקליות לפונטו ספייס ולא לHGT אז אני מאמין שיש לספייס בקליות ולא רק לHGT אני יאללה לך תמונה של הבקליות שדיברתי עליהם והם נמכרו בתל אביב ברח' המסגר.
/QUOTE]

אתם צריכים בקלית מיוחדת ל5 דלתות , בחול יש מלא פונטו 3 דלתות שהם לא HGT כך שזה לא יעזור אם תחפש רק ספייס , נסו באתר הבא www.nicedeals.co.uk

אני מסכים איתך במאה אחוז ואני יודע שיש לשלוש דלתות ולHGT ולחמש דלתות יש מהכול אפשר להתבלבל הרבה פעמים, אני אני חיפשתי בקפדנות רבה אחרי 5 דלתות ואני עושה את החיפוש הזה יותר מחצי שנה, כנראה אני צריך להשתדל יותר ולעשות מאמצים רבים בשביל למצוא בקליות כאלה .

אלי_בוני
15-04-09, 20:14
ניסיתי את האתר www.nicedeals.co.uk ואני מכיר אותו כבר הרבה זמן וחיפשתי גם שמה אבל לצערי הרב האתר לא סיפק את הסחורה שרציתי למרות שזה אתר טוב מאוד אם הרבה שיפורים לאוטו.

RFOX
20-04-09, 10:14
אחת התמונות היפות שראיתי עידו משהו חבל"ז עושה חשק לקנות באקליות

אלי_בוני
20-04-09, 19:12
אם אתה רוצה RFOX אני יכול לכוון אותך למקומות של האתרים בהם אפשר לייבא בקליות ותראה שיש שמה בקליות באין סוף של בחירות.
http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_nkwZFIATQ20PUNTOQ20MK2Q20REARQ20LIGHTSQQ_arm rsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ
תבדוק בלינק הזה של האתר אי ביי.