PDA

View Full Version : יש לי טסט (ואני רוצה לעשות יישור קו לרכב, ערוך)

YOSI-BR
19-03-09, 18:38
אני מתקרב לטסט ואני רוצה לעשות יישור קו לרכב.
א.מתכונן לשים את הגולד לייבל בכדי שלא יהיה לי בעיות של זיהום אוויר.
ב.שני הצמיגים הקדמיים לא עוברים טסט.מה אתם אומרים עדיף לקנות כבר ארבעה צמיגים ולהחליף את כולם או שזה לא נורא להחליף רק את הקדמיים?האם מישלין מומלצים?
ג.יש להגה נטייה ימינה והמכונאי אמר לי שצריך לעשות כיוון פרונט. האם זה מעכב את הטסט?

s_nadav
19-03-09, 18:43
כיוון פרונט זה בדיוק רבע שעה לא יותר..
הצמיגים, תלוי עם יש לך כסף, יש תקנה 4 אין תקנה 2 תמיד עדיף 4 .
אבל עם האחוריים טובים ולא יבשים תקנה 2

raanan_t
19-03-09, 18:55
ELX 2001, קשה לי להאמין שתהיה לך בעיה של זיהום אוויר.

צמיגים, מה מצב הצמיגים האחוריים ומה שנת היצור שלהם?
הנטיה ימינה יכולה לנבוע מפרונט לקוי או צמיגים לא תקינים מלפנים.

YOSI-BR
19-03-09, 19:03
א.דווקא תתפלא לשמוע, שנה שעברה כשהכנסתי את הרכב לטסט הבדיקה של הזיהום לא הייתה תקינה, לאחר הפעלת לחץ על הבודק הוא העביר את הרכב.מעבר לכך, שמעתי שזה משפר את צריכת הדלק באופן משמעותי, אז זה שווה.
אני אבדוק את שנת הייצור שלהם לכאורה הם נראים תקינים.

raanan_t
19-03-09, 19:12
1. התוסף משפר את צריכת הדלק כל עוד הוא במיכל, משמע אחרי תדלוק אחד ותצרוכת הדלק חוזרת לקדמותה. בעיית זיהום אוויר יכולה לנבוע גם מחיישנים עייפים ויתכן וכאן נעוצה הבעיה. האם יש לך את תוצאות בדיקת הגזים?

2. בעיקרון, אם הצמיגים בני שלוש שנים או קרובים לזה, הייתי שוקל החלפה לרביעיה חדשה.
זה שהם נראים טוב, לא אומר כלום לגבי מצבם.

Caveman
19-03-09, 19:55
אני מתנצל שאני צריך להפסיק את השמחות, אבל כל כך קשה לרשום בכותרת "יישור קו לפני טסט", במקום "יש לי טסט"? :confused:

YOSI-BR
19-03-09, 20:30
אני מתנצל שאני צריך להפסיק את השמחות, אבל כל כך קשה לרשום בכותרת "יישור קו לפני טסט", במקום "יש לי טסט"? :confused:

לגבי הזיהום אני ינסה לעלות תוצאות יותר מאוחר כשאישתי תחזור עם הרכב.
למנהל היקר, כאחד שלומד משפטים וכל היום כותב כתיבה אקדמית, אני ממש מתקשה, אבל ממש, להבין את ההבדל הגדול בין המשפט "יישור קו לפני טסט" לבין "יש לי טסט", זה ממש לא נראה לי קריטי, הרי אף אחד כאן לא הולך לכתוב פס"ד על הנושא, ועם כל הכבוד ויש כבוד, אני לא חושב שהיית צריך להפסיק את השמחות.

simon377
19-03-09, 21:17
כאחד שלומד לוח הכפל למתקדמים אני אסביר לך בפשטות מה ההבדל:
אם משתמש (פורום, לא השני ;)) בעל ידע נרחב נכנס לפורום ורואה "יש לי טסט", קרוב לוודאי שהוא לא ייכנס לשרשור מכיוון שלדעתו (י) בעל השרשור הוא בן תשחורת המחפש תגובות נוסח "מזל -טוב", "בהצלחה" או "מגיע לך". (וייתכן גם "יווופיי, איזה גבר אתה!!")

כותרת כדוגמת "יישור קו לפני טסט", שכאן מובן יותר (למשתמשים הקבועים[שלרוב יודעים מספיק בשביל לייעץ]) שפותח השרשור מעוניין לקבל עצות של 'מה כדאי להחליף\לבדוק לפני טסט' וקרוב לוודאי שיכנסו ע"מ לייעץ\ לקבל עוד דעות.

יאללה, מעכשיו שמייח :)

לשאלותיך:
א- גולד לייבל עוזר רק אם ההכשלות היא גבולית. השיפור הוא של אחוזים בודדים (מתוך אחוזי הגזים)
ב-תסתכל על כף היד שלך. זה השטח מכל הצמיג, פחות או יותר, שבא במגע עם הכביש.
תאמין לי שאתה רוצה שהוא יהיה במצב הכי טוב שאפשר.
אם תוכל להתקין רביעייה מה טוב. אם לא, זכור- הצמיג הטוב יותר- מאחור!
מישלין חברה לא רעה בכלל, בצע חיפוש בפורום יש המון המלצות על צמיגים לפונטו.
ג- כיוון פרונט מבצעים במכון פרונט המתמחה בכך. לא במכון הטסטים.

נסיעה טובה.

Caveman
19-03-09, 22:12
לגבי הזיהום אני ינסה לעלות תוצאות יותר מאוחר כשאישתי תחזור עם הרכב.
למנהל היקר, כאחד שלומד משפטים וכל היום כותב כתיבה אקדמית, אני ממש מתקשה, אבל ממש, להבין את ההבדל הגדול בין המשפט "יישור קו לפני טסט" לבין "יש לי טסט", זה ממש לא נראה לי קריטי, הרי אף אחד כאן לא הולך לכתוב פס"ד על הנושא, ועם כל הכבוד ויש כבוד, אני לא חושב שהיית צריך להפסיק את השמחות.
א. אלו כללי הפורום.
ב. מחר ירשם משתמש חדש, וירצה לשאול מה לעשות לפני טסט לרכב שלו. הוא יסתכל ממש בחטף ולא יראה שרשור דומה, ולכן יפתח אחד חדש. יתרה מזו, ייתכן שגם אם הוא יריץ חיפוש, הוא לא יתקל בשרשור שלך, שכאמור נותן מענה לבעיה, כי הכותרת לא תהיה קשורה למילות החיפוש שלו.

אני אתן לך דוגמא אחרת שתמחיש את העניין.
אתה פותח את עיתון הבוקר ורואה שתי מודעות פרסומת.
הכותרת של הראשונה היא "מוצר". של השניה היא "מוצר שחוסך לכם כסף". את איזה תקרא קודם?

YOSI-BR
20-03-09, 01:08
"מכל מלמדי השכלתי"...מקובל עלי, להבא אשתדל להיות יותר מדוייק.

ארילו
20-03-09, 01:32
איזה ישור קו אתה רוצה לעשות?

וכמו ששמעון אמר - את הצמיגים החדשים שים מאחורה.

ודבר אחרון - אם כבר תוסף, שים את 44k ולא את גולדלייבל.

YOSI-BR
20-03-09, 12:21
מה ההבדל ביניהם?

ארילו
20-03-09, 14:44
האיכות