PDA

View Full Version : טימינג לHGT

turbo guy
08-03-09, 17:21
יש למישהו הערכה כמה זה אמור לעלות ?
המלצה על מוסך שלא יקרע לי את הכיס
ובכלל טיפים בנושא
תודה לכולם :)

BentzZz
08-03-09, 18:08
1600 - 2000 ש"ח עדיף ללכת על מוסך מרכזי\מורשה שמטפלים אך ורק בחלקים מקוריים... האופציות הזולות יותר הן במוסכים אחרים שמשתמשים בחלקים חלופיים וזה לא מומלץ

פיליפ
08-03-09, 18:10
מוסך אחר לא יכול לבצע החלפת טיימינג ב-HGT כי זה מצריך איזה כלי מיוחד שיש אותו רק לפיאט (בד"כ).

Caveman
08-03-09, 19:02
כמה ק"מ עבר הרכב?
האם הוחלף וריאטור?
האם הוריאטור מרעיש? מחליק?

ronald27
08-03-09, 19:32
איזה סוג כלי צריך ?
אי אפשר לאסיג אותו בשום מכום ?
עם כן אז איפה ?

רפי לין
08-03-09, 19:50
יש גם אפשרות במוסך פרטי שאינו מורשה היבואן, טוב ומקצועי, "מוסך התלתן"
שברח' היצירה 17 קרית אריה פ"ת, טל' 03-9246701 או לאבי 057-8883038
או לגיא 054-5668095 ואתרם הנו www.alfa-tiltan.co.il
ברכה - רפי לין :)

assaf HGT
08-03-09, 23:53
רפי השגת אותי... אומנם אני כבר דיי הרבה זמן בלי ה-HGT אבל עדיין מגיע לאבי ממוסך התלתן ולא משנה איזה רכב יהיה לי.
אבי הציל אותי מבעיה במנוע שאף אחד אחר לא הצליח לפתור ובנוסך גם עשה לי טיימינג עם הכלי המיוחד.
מומלץ בחוםםםםםםם

turbo guy
09-03-09, 17:55
כמה ק"מ עבר הרכב?
האם הוחלף וריאטור?
האם הוריאטור מרעיש? מחליק?

102 אלף קמ, ולא הוריאטור ממש לא מרעיש
שמן איכותי מאריך יופי את חיי הוריאטור והמנוע בכלל
בשילוב דלק איכותי 99 הכל סבבה

turbo guy
09-03-09, 18:01
תודה לכולם על התגובות
אבל לא נראה שלשלם 1600 ,2000 שח ממש כדאי
אני אקנה קיט טימינג וחבר מכונאי{מיקצוען באיטלקיות } ירכיב לי אני לא מאמין שכל הסיפור יעבור את
מחסום ה900 שח והעבודה תהיה באיכות לא פחותה מאשר אותו אחד שיקח 2000 שח
שוב תודה לכולם

שחרון
09-03-09, 18:58
אני עם הטיימינג לא הייתי מתעסק.
אתה הולך לעשות טעות לדעתי.

orenhazan
10-03-09, 04:40
תודה לכולם על התגובות
אבל לא נראה שלשלם 1600 ,2000 שח ממש כדאי
אני אקנה קיט טימינג וחבר מכונאי{מיקצוען באיטלקיות } ירכיב לי אני לא מאמין שכל הסיפור יעבור את
מחסום ה900 שח והעבודה תהיה באיכות לא פחותה מאשר אותו אחד שיקח 2000 שח
שוב תודה לכולם

ואותו מכונאי בטח יסמן את המיקומים של הקמשפטים עם טיפקס במקום להשתמש בלוקרים ודרך אגב ככה זה גם יוצא אחר כך.

אח מתי תלמדו זול עולה בסוף ביוקר.

Caveman
10-03-09, 08:09
זה נקרא לשלם בזוקר אורן.

נקווה שלא כך המקרה הזה.

turbo guy
10-03-09, 13:17
ואותו מכונאי בטח יסמן את המיקומים של הקמשפטים עם טיפקס במקום להשתמש בלוקרים ודרך אגב ככה זה גם יוצא אחר כך.

אח מתי תלמדו זול עולה בסוף ביוקר.

תסיר כל דאגה מליבך הכל כבר מורכב :D עובד יופי יופי :D ולא הגעתי אפילו ל900 שח :)
עוד דבר חשוב כשאתה הולך בוא נאמר למוסך המרכזי אתה יודע מי עובד לך על הרכב ?
יכול להיות גם שאיזה ילד בן 17 מרכיב לך את הטימינג ,לא ?בא לך על זה ..??
הרי לעמוד ליד הרכב לא תוכל ..נכון ?
לראות מה עושים או אם באמת כל מה שכתוב בחשבונית אכן הורכב לך ,בעיניים לא ממש תראה.נכון ?
אני לממן מוסכים מרכזיים כנראה שגמרתי ובמיוחד עם רכב משנת 2001 {במחיר 30 ומשהו אלף שח }
אותו מכונאי שהרכיב לי את הטימינג מיקצוען אמיתי וקודם כל חבר אמיתי ..רב אומן בכל מה שקשור באיטלקיות כבר 20 שנה.. בוגר אלפות, פיאט,לנציות ואני בטוח שיכול לספק ידע ,ודרך אגב גם עושה זאת להרבה "מכונאים "מהמוסכים המרכזיים למינהם ...ובנוסף אני לידו כל זמן העבודה לי זה כנראה מספיק
שוב תודה לכולם

yair068
10-03-09, 13:55
נכון שטיפול של חגורת טיימינג הוא בעייתי וצריך ידע.
אבל אם רכשתה את החלקים אורגינליים ובמיוחד חגורת טיימינג והחלפתה עם אחד שיש לו ניסיון אז כל הכבוד כך בדיוק אתה יודע מה הוחלף ולא להסתכל מהצד במוסך ולא רואים מה עשו.שלא נדבר על עלויות

Caveman
10-03-09, 17:10
תסיר כל דאגה מליבך הכל כבר מורכב :D עובד יופי יופי :D ולא הגעתי אפילו ל900 שח :)
עוד דבר חשוב כשאתה הולך בוא נאמר למוסך המרכזי אתה יודע מי עובד לך על הרכב ? כן, אני יודע בדיוק מי המכונאי שעובד לי על הרכב. אני אפילו מבקש אותו ספציפית, כמו שאני מבקש בוחן רכב ספציפי כל הזמן.
הרי לעמוד ליד הרכב לא תוכל ..נכון ? לא נכון, בכל פעם שאני רוצה, אני שואל, ומאפשרים לי לגשת לרכב. אינני מפריע למכונאי בעבודתו. מעבר לזה, יש שקיפות מלאה בכל המידע שאני מעוניין לדעת.
לראות מה עושים או אם באמת כל מה שכתוב בחשבונית אכן הורכב לך ,בעיניים לא ממש תראה.נכון ? שוב, לא נכון.
אני לממן מוסכים מרכזיים כנראה שגמרתי ובמיוחד עם רכב משנת 2001 {במחיר 30 ומשהו אלף שח }
אותו מכונאי שהרכיב לי את הטימינג מיקצוען אמיתי וקודם כל חבר אמיתי ..רב אומן בכל מה שקשור באיטלקיות כבר 20 שנה.. בוגר אלפות, פיאט,לנציות ואני בטוח שיכול לספק ידע ,ודרך אגב גם עושה זאת להרבה "מכונאים "מהמוסכים המרכזיים למינהם ...ובנוסף אני לידו כל זמן העבודה לי זה כנראה מספיק
שוב תודה לכולם
תגובתי באדום

turbo guy
10-03-09, 18:38
הפרדתי את תשובותך :D

כן, אני יודע בדיוק מי המכונאי שעובד לי על הרכב. אני אפילו מבקש אותו ספציפית, כמו שאני מבקש בוחן רכב ספציפי כל הזמן.

לא נכון, בכל פעם שאני רוצה, אני שואל, ומאפשרים לי לגשת לרכב. אינני מפריע למכונאי בעבודתו. מעבר לזה, יש שקיפות מלאה בכל המידע שאני מעוניין לדעת.

--------------------------------------------------------------------------
תשובה :אני לא ממש יודע בן כמה אתה?
או ,כמה מכוניות מתוצרת איטלקית היו לך ??לכן אפרט
רק את החדשות שנירכשו מהחברה וטופלו בה {היו רבות אחרות משומשות }
אונו טורבו 91 שחורה
פונטו GT 95 שחורה
פיאט קופה 96 כסופה
את הטיפולים למכוניות אלה עשיתי בחברה בלבד תמיד עבדו "מיתלמדים" ונערים מבתי ספר מיקצועיים על המכוניות, ונדיר שמכונאי רציני יצר קשר עין עם אחת מהן ..אלה אם חזרתי אחרי תיקון לקוי {והיו רבים כאלה }
לעולם לא נתנו לי להיתקרב ולראות מה באמת עושים ....למרות שהיתחננתי :(
תמיד הרגשתי מרומה במחיר ...:(
מה לעשות?? מכוניות חדשות מטפלים בחברה :( או לפחות כך חשבתי }
יכול להיות שדברים הישתנו מאז {מה שלא נראה לי }והיום דברים נראים אחרת :o
מה בעצם אני רוצה לאמר כאן
לך ידידי כנראה יש את" הקשרים "שמאפשרים לך להיכנס לראות מקרוב ,בטח גם הנחה בהתאם ,
לי ולרבים אחרים אין את ההטבה שניתנה לך .
אז שורה תחתונה ,הבחירה שלי תהיה תמיד מכונאי מיקצועי ומשופשף שיודע ומבין על הדרך גם בשיפורים :)
{בכל זאת במוסכים המרכזיים על שיפורים עוד לא שמעו :D}
ואני אחזור שוב על דברי "לממן מוסכים מרכזיים" הפסקתי .

orenhazan
10-03-09, 18:50
עוד דבר חשוב כשאתה הולך בוא נאמר למוסך המרכזי אתה יודע מי עובד לך על הרכב ?
הרי לעמוד ליד הרכב לא תוכל ..נכון ?
לראות מה עושים או אם באמת כל מה שכתוב בחשבונית אכן הורכב לך ,בעיניים לא ממש תראה.נכון ?
שוב תודה לכולם

יש לי שאלה פשוטה נניח ועכשו קורה משהו מה לגבי האחריות שיש לך ראיתי כבר הרבה רכבים שעשו רצועת תיזמון במוסכי מדרכה והגיעו אלינו בסוף למורשה עם ראשי מנוע גמורים. אני לא אומר שפה זה המקרה אבל גם אם עובד לך כמו שאתה אומר ואני לא יודע אם זה נכון ילד בן 17 מהמוסך המרכזי על הרכב שלך אז לפחות אם קרה משהו אז יש לך לאן לפנות. זה גם שווה משהו לא.
שלא תבין לא נכון אני לא נגד לחסוך כסף על טיפולים ברכב אבל אני רק חושב שאת העבודות המורכבות האלה כגון רצועת תיזמון או החלפת וריאטור ברכב כדאי לעשות במוסכים מורשים שמכירים את הרכב טוב והכי חשוב שיש לך אחריות גם למה שהם ביצעו ברכב לא מדובר פה על החלפת שמן+פילטר.
בכל מקרה כל בעל רכב יעשה ככל העולה על רוחו אנחנו פה רק יכולים לייעץ.
יום טוב אורן.

ido
10-03-09, 19:57
לפותח השרשור, אני באמת לא יודע למה פתחת את השרשור אם אתה כבר ידעת מראש שיש לך מכונאי אישי צמוד ומקצועי שמטפל לך ברכב ואת החלקים אתה קונה לבד בעלות מזערית. אולי חיפשת ויכוח?

turbo guy
10-03-09, 20:03
יש לי שאלה פשוטה נניח ועכשו קורה משהו מה לגבי האחריות שיש לך ראיתי כבר הרבה רכבים שעשו רצועת תיזמון במוסכי מדרכה והגיעו אלינו בסוף למורשה עם ראשי מנוע גמורים. אני לא אומר שפה זה המקרה אבל גם אם עובד לך כמו שאתה אומר ואני לא יודע אם זה נכון ילד בן 17 מהמוסך המרכזי על הרכב שלך אז לפחות אם קרה משהו אז יש לך לאן לפנות. זה גם שווה משהו לא.
שלא תבין לא נכון אני לא נגד לחסוך כסף על טיפולים ברכב אבל אני רק חושב שאת העבודות המורכבות האלה כגון רצועת תיזמון או החלפת וריאטור ברכב כדאי לעשות במוסכים מורשים שמכירים את הרכב טוב והכי חשוב שיש לך אחריות גם למה שהם ביצעו ברכב לא מדובר פה על החלפת שמן+פילטר.
יום טוב אורן.

אורן ידידי, שוב הסר כל דאגה מליבך ,יש אחריות..יש למי לפנות.. והכל סבבה :)
לא רק "במכזיים "למיניהם יש אחריות ,אנחנו לא בעזה ידידי .
כך שמוסך מידרכה זה ממש לא :D
ובאמת שכל אחד יעשה את אשר עולה על רוחו .
יום טוב גם לך .

turbo guy
10-03-09, 20:08
לפותח השרשור, אני באמת לא יודע למה פתחת את השרשור אם אתה כבר ידעת מראש שיש לך מכונאי אישי צמוד ומקצועי שמטפל לך ברכב ואת החלקים אתה קונה לבד בעלות מזערית. אולי חיפשת ויכוח?

ויכוח ממש לא.. מה שנראה שאתה כן .
ששמעתי את המחירים שנקבו כאן,, ושבמוסך המרכזי סירבו לתת לי הערכת מחיר בטלפון ???
פניתי לאופציה שמצאתי לנכון .משהו לא בסדר בזה ?
אני גם מרוצה. וגם חסכתי כסף .יש טוב מזה ??

ido
10-03-09, 20:12
לא נראה לי שבאמת חשבת שבמוסך מורשה פיאט יצא לך יותר זול מאשר "מכונאי חבר" שעושה לך את העבודה ושאת החלקים אתה קונה לבד. ושתבין, ממש אין לי צד בעניין אם ללכת למורשה או למישהו שסומכים עליו בעניים עצומות כמו במקרה שלך.

גבר, עלה לך פאקינג 900 שקל לעשות טיימינג לHGT ! מה חשבת שבמורשה או כל מוסך אחר ביקום יעלה לך 800?

turbo guy
10-03-09, 20:27
תראה לא עשיתי טימינג בHGT אף פעם ,ולא היה לי ממש מושג לקראת מה אני הולך
אז בדקתי את כל האופציות שהיו.. ואם שמת לב "לפאקינג 900 שח "הגעתי בסוף
אחרי כמה וכמה בדיקות .שמע להיות פראייר זה לא ממש הצד החזק שלי ...;)

ido
10-03-09, 20:42
אז מה אתה קורא לי פראייר עכשיו? אם בא לך לריב אז בו למפגש בהרצליה ותשים חולצה אדומה כי אני כמו שור!

הנכתב נכתב בצחוק, אני לא רב עם אף אחד, בסך הכל אני בחור קטן עדין וחלש.
טורבו גיי , הכל ברוח טובה, מיצאנו את העניין.

turbo guy
10-03-09, 20:46
אה אתה מאלה :D
בוא להיתאמן אצלי קצת :D אני באמת יעשה אותך שור :D
{אני מאמן קרב מגע }מיצינו [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ;)

פיליפ
10-03-09, 22:41
בשורה התחתונה, כמה עלתה לך החלפת הטיימינג כולל חלקים?

turbo guy
11-03-09, 11:33
בשורה התחתונה, כמה עלתה לך החלפת הטיימינג כולל חלקים?

קיט טימינג כולל עבודה 870 שח

פיליפ
11-03-09, 11:50
קיט טימינג כולל עבודה 870 שח
לא יודע באיזה חלקים השתמשו לך אבל רק החלקים המקוריים עולים 1136.8 ש"ח + מע"מ = 1307.32 ש"ח.
אתה יכול להחסיר מזה אטם מכסה שסתומים שעולה 100 ש"ח שלא חייבים להחליף.

כנראה השתמשו בחלפים תחליפיים.

זאב-ב
11-03-09, 14:19
יום טוב אורן.

אורן לצערי הרב גם מוסכים מורשים של פיאט לא בדיוק יודעים מה הם עושים עם HGT כש רק רכשתי את הרכב שלי הלכתי לעשות יישור קו ולהחליף תושבת גיר פגומה (אין צורך לציין שהלכתי למוסך מורשה פיאט) אני לא מדבר על זה שהמכונאים לא ידעו מה נחת עליהם המנהל המקצועי של המוסך עמד לייד הרכב וגירד את הראש ועוד שאל אותי אם אני שמתי את המנוע הזה ברכב שלא לדבר שהוא ניסה להרכיב תושבת גיר של פיאט דובלו ובנוסף לכל הם החליטו לפרק את מכסה השסטומים כדאי לראות מה"הולך שם" וכאשר הם סגרו אותו הם סגרו את הבורג חזק מידיי וגזרו לי את הפינה של המכסה
לצערי הרב לא שמתי לב לזה אלא רק יום למחרת וכש באתי אליהם עם הנזק הם טענו שזה היה כבר
(בולשיט) אז לצערי הרב אחרי חוויה "נהדרת" זאת אני עם מוסכים מרכזיים של פיאט ג מ ר ת י
(לפחות המוסכים שנמצאים פה בצפון)

stio
11-03-09, 14:25
זאב, אז היכן אתה מטפל מאז ברכב שלך, לא במורשה?

shachar
11-03-09, 15:47
אורן לצערי הרב גם מוסכים מורשים של פיאט לא בדיוק יודעים מה הם עושים עם HGT
.
.
.

לא רק HGT...

Caveman
11-03-09, 16:14
זאב, לפי מה שאני קורא, הם לא יודעים מה זה פיאט בכלל, שלא נדבר על HGT

stio
11-03-09, 16:35
אתם חייבים לשמוע סיפור אמיתי שכנראה לא סיפרתי מעולם, זה משעשע מעט...

יום אחד הייתי במוסך המורשה "הכוכב" המורשה בצ'ק פוסט בחיפה, לא זוכר למה באתי להם באותו היום הספציפי.
בקיצור נכנס בחור צעיר עם אלפא רומיאו 147 ירוקה, עם שלט "נהג חדש" על החלון האחורי. הבחור מחנה באמצע המוסך ויוצא ממושב הנהג, ואדם מבוגר יוצא ממושב הנוסע (כנראה אבא שלו).
הנהג מתלונן על נורה שנדלקה בלוח שעונים ומסרבת לכבות.
מנהל העבודה מגיע, קורא למכונאי שעובד באותו הרגע על רכב אחר, ההוא קורא לעוד מכונאי, בסוף מביאים את המחסנאי, והפקיד המבוגר שישב במשרד יוצא גם הוא, כי לא הבין על מה כל החגיגה.

מסתבר שאף אחד לא יודע מה אומרת הנורה שנדלקה, ואחד מהם שואל את הנהג "יש לך ספר רכב?"
הנהג מוציא, כולם מדפדפים כשהספר מונח על גג הרכב, הנהג ואבא שלו מסתכלים אחד על השני, והמכונאים אומרים לנהג: "מצטערים...", לא בדיוק הבנתי, כנראה שהם לא הצליחו לתקן, והאלפא נסעה משם.

אני הייתי ככה: :shock::shock::shock::shock:

זאב-ב
11-03-09, 17:09
זאב, אז היכן אתה מטפל מאז ברכב שלך, לא במורשה?

את הטיפולים הקטנים יותר כגון החלפת שמנים פלאגים וכו' אני מבצע לבד (קונה חלפים מקוריים ומחליף לבד) וכאשר אני אצטרך לעשות משהוא יותר רציני אני כנראה אלך למוסך GTA בחיפה שהומלץ לי בחום ע"י כמה בעלי פיאט קופה מהאיזור
וגדעון לצערי הרב זאת המציאות במוסכי החברה כאן בצפון והבעיה הזאת מוחמרת בגלל "תשומת הלב" הרבה שהרכב הזה דורש אם לא היתי אוהב את הרכב הזה כל כך כבר מזמן היתי מחליף אותו (בעיקר בגלל בעיית איכות המוסכים) ולצערי הרב נסיעה לטיפולים במרכז לא אפשרית בגלל העבודה אז מסתתדרים עם מה שיש:D

stio
11-03-09, 17:26
לא צריך להרחיק לכת עד ל- HGT.
לי פעם התקלקלה הנעילה המרכזית באונו, השלט לא הגיב לכלום וכשנעלתי עם המפתח רק הכפתור של דלת הנהג ירד למטה במקום שיירדו כולם.
אז קבעתי תור שבוע מראש למוסך "הכוכב" ליום שישי. הגעתי בשעה וביום שנקבע לי שבוע מראש, המנהל עבודה יוצא, בודק, ואומר לי שהם לא מטפלים בבעיות חשמל, שהם טעו שהזמינו אותי לתיקון, ושאין להם מושג איך הם מתקנים כזה דבר! הוא אמר לי "סע למוסך השני של פיאט".
נסעתי למפרץ חיפה למוסך "פ.י.א צפון", נכנסתי למשרד, סיפרתי את הכל, והפקידה+ מכונאי שהיה במשרד אומרים לי שזאת נעילה לא מקורית והם לא מטפלים בזה.
הסברתי להם שהכל מקורי כולל המזגן וחלונות חשמל, הם חשבו שאני עובד עליהם.
בסוף אמרו לי שהם לא יכולים לתקן אלא רק עוד 6 שעות (וזה היה יום שישי ב- 9 בבוקר) ושאשאיר את הרכב.
מיותר לציין שלקחתי את הרגליים שלי, את הרכב שלי, ונסעתי משם לחשמלאי פרטי שב- 5 דקות עלה על הבעיה שהיתה מתחת לריפוד על רצפת מושב הנהג (ליד המנוף של המכסה מנוע), פשוט 2 חוטים נגעו זה בזה ועשו קצר. עלה 50 ש"ח בלי קבלה...

דרך אגב, אני הייתי שבוע שעבר במוסך של סקודה בחיפה וקיבלתי שירות מצויין בלי פרצופים כמו במוסך של פיאט כולל הוראות והסברים מדוייקים למה ששאלתי את המחסנאי.

idango
11-03-09, 21:55
... אומנם אני כבר דיי הרבה זמן בלי ה-HGT

מממ... מה קרה?

assaf HGT
12-03-09, 20:03
קרה שאני עומד רק בפקקים כל היום מהבית לעבודה והרגשתי שאני מבזבז את הכסף שלי ושלא נדבר את הרגל שלי (מהקלאץ' בפקקים למי שלא הבין).
הזמן היחידי שיש לי זה סופי שבוע ואני לא רואה ברכב הזה רכב לסופ"ש אז החלטתי להחליף את האוטו למשפחתית חמודה, זולה ואוטומטית (קסרה) ולקנות טרקטורון לסופי שבוע.

turbo guy
13-03-09, 14:09
לא יודע באיזה חלקים השתמשו לך אבל רק החלקים המקוריים עולים 1136.8 ש"ח + מע"מ = 1307.32 ש"ח.
אתה יכול להחסיר מזה אטם מכסה שסתומים שעולה 100 ש"ח שלא חייבים להחליף.

כנראה השתמשו בחלפים תחליפיים.

לא יודע איפה אתה בדיוק קונה ??אבל החלקים מקוריים נקודה... היתה לי גם הנחה מסוימת
ומע"מ ???תבין לבד :D
בקיצור שוב פעם 870 שח הכל כולל הכל, פלוס כוס קפה וללא הגבלת צפיה :D

turbo guy
13-03-09, 14:33
אורן לצערי הרב גם מוסכים מורשים של פיאט לא בדיוק יודעים מה הם עושים עם HGT כש רק רכשתי את הרכב שלי הלכתי לעשות יישור קו ולהחליף תושבת גיר פגומה (אין צורך לציין שהלכתי למוסך מורשה פיאט) אני לא מדבר על זה שהמכונאים לא ידעו מה נחת עליהם המנהל המקצועי של המוסך עמד לייד הרכב וגירד את הראש ועוד שאל אותי אם אני שמתי את המנוע הזה ברכב שלא לדבר שהוא ניסה להרכיב תושבת גיר של פיאט דובלו ובנוסף לכל הם החליטו לפרק את מכסה השסטומים כדאי לראות מה"הולך שם" וכאשר הם סגרו אותו הם סגרו את הבורג חזק מידיי וגזרו לי את הפינה של המכסה
לצערי הרב לא שמתי לב לזה אלא רק יום למחרת וכש באתי אליהם עם הנזק הם טענו שזה היה כבר
(בולשיט) אז לצערי הרב אחרי חוויה "נהדרת" זאת אני עם מוסכים מרכזיים של פיאט ג מ ר ת י

ברוב המוסכים המרכזיים "יודעים "לטפל ברכבים רגילים ומישפחתיים שמציפים את הכבישים
בערמות .מעבר לזה אני בספק ...
שמגיע דגם ששונה ולו במיקצת העיניים מתחילות להיתגלגל שם כמו העיניים של " שימי תבורי ":D
אני את חוסר המושג הזה לא ממש מחבב ..זה קרה לי לא פעם אחת ...
אז שורה תחתונה למרכזיים אני לא ניכנס..
לממן מרכזיים אני יותר לא מממן..

פיליפ
13-03-09, 14:56
לא יודע איפה אתה בדיוק קונה ??אבל החלקים מקוריים נקודה... היתה לי גם הנחה מסוימת
ומע"מ ???תבין לבד :D
בקיצור שוב פעם 870 שח הכל כולל הכל, פלוס כוס קפה וללא הגבלת צפיה :D

זה המחיר לפי המחירון של פיאט! לקוח מהתוכנת מחשב שלהם!
נישמח כולנו אם תשתף אותנו היכן קנית את החלפים במחיר כזה זול. במידה והם מקוריים.

idango
25-07-09, 23:19
קרה שאני עומד רק בפקקים כל היום מהבית לעבודה והרגשתי שאני מבזבז את הכסף שלי ושלא נדבר את הרגל שלי (מהקלאץ' בפקקים למי שלא הבין).
הזמן היחידי שיש לי זה סופי שבוע ואני לא רואה ברכב הזה רכב לסופ"ש אז החלטתי להחליף את האוטו למשפחתית חמודה, זולה ואוטומטית (קסרה) ולקנות טרקטורון לסופי שבוע.

הייתה לך מדבקה של בילהבונג על המכסה של התא דלק , נכון ?