PDA

View Full Version : ריח של סולר או שמן מאיזור המנוע

i12z
19-02-09, 19:13
שלום
כבר יומיים אני סובל מריח חזק של סולר או שמן בתוך הרכב לא ידעתי מה קרה
החלטתי לפתוח את המכסה מנוע וראיתי שיש שמן או סולר באיזור המנוע וריח חזק נודף משם
חייב עזרה תודה

saar
19-02-09, 20:02
אני לא יכול לתת לך עצות מסיבה פשוטה שאני לא יודע מאיפה הדליפה.
האם מדובר בהזעה של המנוע, האם מדובר אטם מכסה ראש שסתומים, האם מדובר בצינור.
מה שכן אתן לך עצה ידידותית, טפל בזה במהירות האפשרית. אחרת ריח של החומר הזה יהיה הדאגה האחרונה שלך.

ronald27
19-02-09, 21:21
שלום ידידי, ניראה לי שכבר נימעס לך ליקרואה את מה שאני כותב.
אתה בטוח זוכר את הבעייה עם שמן שלך, זה קשור לבעייה
וכן אתה צריך לטפל בזה דחוף. עצה שלי אל תזלזל בזה, זה יכול ליגרום לבלאי במנוע.
לילה טוב :)

i12z
20-02-09, 09:33
תוקנה הבעייה
הייתי במוסך פה בעיר שלי (עכו) (מוסך טורינו 04-9916456) מומלץ!!!
היה פקק קרוע ליד הצינורות של המנוע
המכונאי החליף לי אותו תוך 5 שניות ולא לקח לי כסף (אחלה מוסך) תמיד לוקח לי מחירים נוחים וזולים לעומת המרכזי שתמיד אני נדפק אצלהם במחירים גבוהים
והחלפתי פילטר רגיל ב35 שקל!!!
אני כבר הוצאתי מהבנק אלפייה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח ובסוף חזרתי עם עודף של 965 שקל [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

saar
20-02-09, 11:30
תראה נשמה, אני מבין אותך לגמרי, בעיה אחת תוקנה, בעיה אחרת צצה. אין מה לעשות זהו כלי רכב, ובכל כלי רכב יש בלאי מסויים, לאוו דווקא קשור לנהג, חלק מהבלאי קשור למזג האוויר ולטמפרטורה ולתנאי שטח הנהיגה. באמת שהייתי עוזר לך, אך נבצר ממני, כי מאוד קשה לדעת בדיוק לאיפה אתה מתכוון. אולי תעלה תמונה של כל האזור מרחוק, וכל האזור מקרוב בדיוק, ואז אולי אוכל לעזור לך.

i12z
20-02-09, 12:01
תראה נשמה, אני מבין אותך לגמרי, בעיה אחת תוקנה, בעיה אחרת צצה. אין מה לעשות זהו כלי רכב, ובכל כלי רכב יש בלאי מסויים, לאוו דווקא קשור לנהג, חלק מהבלאי קשור למזג האוויר ולטמפרטורה ולתנאי שטח הנהיגה. באמת שהייתי עוזר לך, אך נבצר ממני, כי מאוד קשה לדעת בדיוק לאיפה אתה מתכוון. אולי תעלה תמונה של כל האזור מרחוק, וכל האזור מקרוב בדיוק, ואז אולי אוכל לעזור לך.

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תמונות של מה אתה רוצה בדיוק ?
אני אצלם לך רק תגיד לי מה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

Ron_Dadon
20-02-09, 14:36

חייב להצטרף להמלצה - אומנם זהו לא מוסך מורשה פיאט, אבל בתור מוסך כללי הוא מצויין.
טיפלתי באונו שלי שם באופן קבוע, במחירים שפויים לחלוטין עד נמוכים ותמיד בחיוך ועם הסבר נוסף, והכי חשוב - לפי דעתי בכל אופן בעל המוסך (יוסי אם אני זוכר נכון את שמו) בהחלט אמין (לא פעם ניכנסתי אליו עם האונו עם בעיה שהייתה נראת לי חמורה מאד, ובסוף הוא פתר אותה ע"י החלפת חלק קטן, חיזוק של מגעים וכו' בעלות זעומה לחלוטין)

saar
20-02-09, 15:01
מה זאת אומרת תמונות של מה?
כתבת בהודעה הראשונה שלך, פתחת את מכסה המנוע וראית אזור שמשם יש נזילה של סולר או שמן, ועולה משם ריח. אז האזור הזה תצלם לנו, ואז נוכל אולי לעזור לך יותר בדיאגנוזה מרחוק.
לא להעלות לי צילומים של כפרים ערבים בצפון נשמה, צילומים של האזור במנוע שמשם זיהית נזילה ונראה החומר

i12z
20-02-09, 16:08
מה זאת אומרת תמונות של מה?
כתבת בהודעה הראשונה שלך, פתחת את מכסה המנוע וראית אזור שמשם יש נזילה של סולר או שמן, ועולה משם ריח. אז האזור הזה תצלם לנו, ואז נוכל אולי לעזור לך יותר בדיאגנוזה מרחוק.
לא להעלות לי צילומים של כפרים ערבים בצפון נשמה, צילומים של האזור במנוע שמשם זיהית נזילה ונראה החומר

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] סער אתה קרוע [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] סבבה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] נצלם לך יותר מאוחר או מחר כי עכשיו מבול יורד פה

iz2
20-02-09, 17:00
תגיד i12z איך הפיאט פונטו טורבו דיזל מבחינת תצרוכת דלק טיפוליים תקופתים תקלות?ובמידה אני נהג צעיר מכמה כסף אני צריך להיפרד בשביל חובה +צד ג'?

i12z
20-02-09, 22:05
תגיד i12z איך הפיאט פונטו טורבו דיזל מבחינת תצרוכת דלק טיפוליים תקופתים תקלות?ובמידה אני נהג צעיר מכמה כסף אני צריך להיפרד בשביל חובה +צד ג'?

היא ממש חסכונית אני נוסע מבאר שבע לעכו ברבע מיכל זאת אומרת 50 שקל בלחץ
טיפולים רגילים לא משהו מיוחד...
תקלות אין הרבה כי אני שקניתי ת'רכב עשיתי טיפול כללי ....
והביטוח בערך לפני שנה עלה לי משהו כמו 3500 אבל נראה לי ירד המחיר

iz2
20-02-09, 22:09
כולל צד ג'?

i12z
20-02-09, 22:57
כולל צד ג'?

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כן אבל בלי מקיף

iz2
20-02-09, 23:36
סבבה מה אתה מוכר?

i12z
21-02-09, 09:05
סבבה מה אתה מוכר?

כן [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אבל כנראה היום היא נמכרת

iz2
21-02-09, 10:36
תאמין לי אין על סולר חסכוני בדלק מושך הרבה קילומטרים?

i12z
21-02-09, 11:23
תאמין לי אין על סולר חסכוני בדלק מושך הרבה קילומטרים?

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח כן [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תאמין לי אם לא הייתי נדלק על בראבו היא הייתה נשארת אצלי עוד המון שנים
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני נוסע מבאר שבע לעכו בפחות מרבע מיכל!!! והמנוע שלה יכול להגיע לסביבות ה500-600 מבלי להחליף אותו ..!!

iz2
21-02-09, 11:39
אפילו יותר אם אתה שומר על הרכב ומטפל בוא בזמן הוא יכול לסחוב יותר

i12z
21-02-09, 11:40
אפילו יותר אם אתה שומר על הרכב ומטפל בוא בזמן הוא יכול לסחוב יותר

רוצה החלפה עם הספייס שלך?

דודו אבוטבול
25-02-09, 00:12
תוקנה הבעייה
היה פקק קרוע ליד הצינורות של המנוע
המכונאי החליף לי אותו תוך 5 שניות ולא לקח לי כסף (אחלה מוסך) תמיד לוקח לי מחירים נוחים וזולים לעומת המרכזי שתמיד אני נדפק אצלהם במחירים גבוהים
והחלפתי פילטר רגיל ב35 שקל!!!
אני כבר הוצאתי מהבנק אלפייה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח ובסוף חזרתי עם עודף של 965 שקל [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

גם אני מעכו
רציתי לדעת איפה נמצא המוסך בדיוק, לי יש בעיה דומה+-
שאני מפעיל מזגן דולף ריח חזק של חומר בעירה לתוך תא הנוסעים.

נ.ב
איזה פילטר החלפת?
תודה