View Full Version : ברגים לג'נטים פונטו ספייס
התחדשתי לפני יומיים בג'אנטים של hgt שנקנו מפיליפ.
הלכתי היום להתקין אותם ובפנצריה אמרו שצריכים להזמין ברגים לג'נט מכיוון שהברגים שיש לי עכשיו (יש טסות) קצרים ולא יתאימו. האם זה נכון?
תודה מראש
ערן
כן [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] גם לי יש את הגאנטים של PUNTU GT שנת 95 ולא הצלחתי למצוא ברגים שיתאימו כי צריך ארוכים ואחד אמר לי שאולי הוא יצליח לסדר לי ברגים תואמים אבל בסכום של 30 שקל לבורג שזה יוצא כמעט 500 שקל רק לברגים זאת אומרת שלא משתלם...
כבר הזמינו לי בפנצ'ריה במחיר נמוך מזה...השאלה שלי האם זה היה הכרחי
כן בשביל שהגלגל יתפס כמו שצריך כי עם הברגים הרגילים הגלגל יכול להישתחרר
וכמה עלה לך הברגים אחי ?
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] קנה לפני כמה זמן ברגים שמתאימים במחיר של 7 ש"ח ליחידה.
טוב לא נורא...הוא לקח לי 50 שקל יותר
העיקר אני יודע שצריך ושהוא לא ניסה לסדר אותי
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] מזל שלא ניסיתי להחליף לבד :]
תודה לכם
היית מנסה להחליף גלגל ולראות אם באמת ככה הדבר.
שהיית אצלי היינו צריכים להשוות את הברגים. אם אתה רוצה אני אמדוד לך בדיוק כמה ס"מ הבורג המקורי ואתה תבדוק אצלך.
כבר הברגים הוזמנו, מחר אני מתקין אותם, בכל זאת אני יבקש ממנו לראות את ההבדל במוסך.
וגם שחרון אמר כשרענן עבר למידה 15 אינץ הוא קנה סט ברגים ארוך יותר.
בכל זאת אני יעדכן מחר-מחרתיים.
לא זה מה שהוא אמר (הייתי לידו כשהוא כתב:)).
הוא אמר שאני קניתי ברגים באורך מתאים ב-7 ש"ח.
הסיבה שהחלפתי את הברגים היא רענון כל הברגים היות וראיתי כמה ברגים במצב לא מזהיר ולא הייתי שקט.
עוד נקודה כבדרך אגב:
בהמלצת מוסך שמשון ביהוד - אם אתם רוצים לשמור על הנאבה של הרכב שלכם, שמנו את ברגי הגלגלים טרם הכנסתם למקומם. הדבר יבטיח שחרור נח יותר שלהם וישמור על ההברגה שבנאבה.
אחלה המלצה רענן, עם מה לשמן?
שמן, מה נקרא "שמן מכונות". (מעניין אם אפשר להשתמש בשאריות של שמן מנועים?)
לפי מיטב הבנתי, WD40 הוא לא שמן אז המנעו משימוש בו.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.