View Full Version : sun roof ב-hgt
מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם ה-sun roof ב-hgt הוא הרכבה מקומית או שככה הדגם הגיע מהיצרן.
מדובר על שנת 2001.
לא מדויק.
תלוי באופן הפתיחה של החלון. אם החלון יוצא אל מעל הגג כאשר הוא במצב פתוח, ההתקנה היא מקומית.
אם הוא נכנס אל תוך הגג היא מקורית.
KoF-sHeLeG
04-12-08, 23:43
חס וחלילה מקומי.
רק מקורי מהמפעל. ככה זה אצלי לפחות.
יש ממש ממש בודדות בהרכבה מקומית.
רובן באות מהמפעל עם הסאן רופ.
האמת ראיתי רק אחת בהרכבה מקומית, כחולה של חבר פורום.
זה האוטו שלי עם הסאן רופ ה"מקומי" .
בכל מקרה , כל המכוניות שאני ראיתי עד היום (HGT) עם סאן-רוף היו מקוריות מהמפעל .
שלי לא יודע איך יצא אבל היא עם סאן רוף בהתקנה מקומית .
בשורה התחתונה , ההתקנה המקומית יותר יפה , החלון יוצא ומתרומם מהגג , להבדיל מהמקורי שהוא נכנס לתוך הגג .
האוטו מצדיע לך :)
נאור .
זה האוטו שלי עם הסאן רופ ה"מקומי" .
בכל מקרה , כל המכוניות שאני ראיתי עד היום (HGT) עם סאן-רוף היו מקוריות מהמפעל .
שלי לא יודע איך יצא אבל היא עם סאן רוף בהתקנה מקומית .
בשורה התחתונה , ההתקנה המקומית יותר יפה , החלון יוצא ומתרומם מהגג , להבדיל מהמקורי שהוא נכנס לתוך הגג .
נאור, נתראה בעוד כמה שנים - שיהיו לך נזילות מהסאן רוף, אז נראה את דעתך לגבי ההתקנה המקומית ה"מצדיעה" וה"יפה" יותר.
אתה יודע שבהתקנה מקומית של סאן רוף (ולא משנה הרכב) אתה בעצם פוגע בחוזק המבני של הגג?
ברכבים עם סאן רוף מקורי יש חיזוק יעודי מסביב לסאן רוף בשביל שלא לפגוע בחוזק המבני של הגג ולשמור עליך במקרה של תאונה.
לא התעמקתי באיך בנוי הסאן רוף המקורי של הפונטו, אבל מנסיוני עם הסאן רופ'ס המקוריים של VAG - יש קורות חיזוק מסביבו (ראיתי במו עיניי, במהלך הסיור במפעל של Skoda, בפס היצור של הפביה. וכמובן שגם הרגשתי אותן - באיביזה שהייתה לי).
לא רק שהסאן רוף המקומי פחות יפה, איכותי ומוקפד מבחינת ההתקנה - הוא גם פוגע משמעותית בבטיחות.
אני הייתי בורח מכל רכב שמצוייד בסאן רוף מקומי (וזאת גם אחת מהסיבות שאני כרגע בלי סאן רוף. העדפתי לקחת פביה נטולת סאן רוף מאשר לקחת סאן רוף מהתקנה מקומית או לחכות 3 חודשים [ארוכים מידי במקרה הזה] לסאן רוף מקורי [בדעיבד - טעות. הוא מאוד חסר לי. לא נורא - בפביה הבאה יהיה ;)]).
אך ורק סאן רוף מקורי.
יותר יפה (לא בולט כמו ההתקנה המקומית), איכותי ומוקפד וגם בטיחותי משמעותית.
אתה מדבר שטויות חבל על הזמן !
עד היום אני ראיתי 3 HGT של חברי הפורום כאן עם נזילות בכל הגג ! למה ? בגלל הסאן-רופ ה"מקורי" !
בסאן-רוף המקורי אם אני זוכר נכון , אין גומיות מעל הגג שאוטומות את הגג , יש בתוך הגג איזה גומיה .
ומה גם שההתקנות במושב גנות , לא מביישות שום התקנה של סאן רוף בכל קנה מידה שתביא .
הם מומחים לזה , ובגלל זה הם גובים כמו שהם גובים. (בסביבות 8000 ש"ח לסאן-רוף כמו בHGT . ).
בכל מקרה מה שאתה אומר זה שטויות , כי יש ים מכוניות בארץ עם סאנ-רוף תוצרת מקומית,אם זה לא היה טוב ומחזיק לאורך זמן לא היו עושים את זה . !
ותכלס כל היופי בגג נפתח שהוא נפתח החוצה , אבל כל אחר עם הטעם שלו .
אני הבנתי שאם הזמנתי hgt בזמנו עם גג שמש אז התקינו את הגג שמש בכפר גנות ואז הביאו את האוטו ללקוח, וזה בארץ עונה להגדרה "מקורי מהיצרן" ולא הרכבה מקומית.
האם זה נכון? או שמקורי הכוונה לכך שהוא הגיע ככה לארץ מאיטליה (אם הוא בכלל מאיטליה).
דרך אגב הבנתי שזה נכון גם להרבה מכוניות אחרות ולא hgt בפרט.
כמו שאמרו לך כבר, אם החלון שמש נכנס לרכב אז הוא מקורי מאיטליה. ואם הוא יוצא החוצה אז הוא מקורי מגנות. מה יותר טוב או מה פחות שווה אני לא יודע וכל אחד והטעם שלו. חוץ מזה אפשר לראות על החלונות שמש המקוריים איטליה גם את לוגו פיאט על הזכוכית עצמה.
אתה מדבר שטויות חבל על הזמן !
עד היום אני ראיתי 3 HGT של חברי הפורום כאן עם נזילות בכל הגג ! למה ? בגלל הסאן-רופ ה"מקורי" !
בסאן-רוף המקורי אם אני זוכר נכון , אין גומיות מעל הגג שאוטומות את הגג , יש בתוך הגג איזה גומיה .
ומה גם שההתקנות במושב גנות , לא מביישות שום התקנה של סאן רוף בכל קנה מידה שתביא .
הם מומחים לזה , ובגלל זה הם גובים כמו שהם גובים. (בסביבות 8000 ש"ח לסאן-רוף כמו בHGT . ).
בכל מקרה מה שאתה אומר זה שטויות , כי יש ים מכוניות בארץ עם סאנ-רוף תוצרת מקומית,אם זה לא היה טוב ומחזיק לאורך זמן לא היו עושים את זה . !
ותכלס כל היופי בגג נפתח שהוא נפתח החוצה , אבל כל אחר עם הטעם שלו .
שטויות?
ספר את זה לבעלי B4 שהגג עושה להם בעיות בחורף הראשון...
לא מזלזל בהתקנות של גנות - הם מעולים, אבל הם לא טובים (ולא היו) ברמה של הרכבה במפעל. מצטער לאכזב אותך.
ב-Vagיות יש גומיות חיצונית גם כן, רק שהן בגובה אחיד עם הגג עצמו - ולא בולטות כמו בהתקנה מקומית - איכס.
אבל נעזוב את זה - זה מתגמד ליד ההבדל הבטיחותי...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.