PDA

View Full Version : בעיה באזעקה (ערוך)

alexaga
02-11-08, 15:36
שלום לכולם.
יצאתי היום מהרכב לחצתי על כפתור ההזעקה היה את הציפצוף הרגיל ולאחר כמה שניות פתאום התחילה ההזעקה לצפצף שוב(הצליל הוא אותו צליל שנשמע כשמפעילים ומכבים את העזקה אך שונה מרעש ההזעקה כשלדוגמא פותחים את הדלת מבלי לכבותה)
ניסיתי להתניע ולכבות שוב את המנוע והדליק שוב את ההזעקה, ניסיתי סתם לכבות ולהדליק וזה כל פעם עשה את אותו דבר. אחרי כמה פעמים זה הפסיק.
אבל אחרי שאני מפעיל את ההזעקה וחוזר ופותח את הרכב(מבלי לכבותה) היא אמורה לפעול(רעש חזק) והיא מפיקה את אותו צליל חלש.
מה זה יכול להיות?

saar
16-11-08, 13:19
שלום לכולם.
יצאתי היום מהרכב לחצתי על כפתור ההזעקה היה את הציפצוף הרגיל ולאחר כמה שניות פתאום התחילה ההזעקה לצפצף שוב(הצליל הוא אותו צליל שנשמע כשמפעילים ומכבים את העזקה אך שונה מרעש ההזעקה כשלדוגמא פותחים את הדלת מבלי לכבותה)
ניסיתי להתניע ולכבות שוב את המנוע והדליק שוב את ההזעקה, ניסיתי סתם לכבות ולהדליק וזה כל פעם עשה את אותו דבר. אחרי כמה פעמים זה הפסיק.
אבל אחרי שאני מפעיל את ההזעקה וחוזר ופותח את הרכב(מבלי לכבותה) היא אמורה לפעול(רעש חזק) והיא מפיקה את אותו צליל חלש.
מה זה יכול להיות?
-----------------------------------------------------------------------
האם אתה יודע את דגם האזעקה (בדרך כלל כתוב על המוח)?
האם האעזקה שלך מחוברת לניתוקים (ניתוקי סוייץ', מתנע, דלק)?
האם האזעקה מחוברת לנעילה מרכזית ?
האם האזעקה מחוברת למרים חלונות חשמל?

מבלי לבדוק לעומק, אני הייתי בודק את צמת החוטים הנכנסים למוח האזעקה (אולי רטיבות או קיים קצר מגע רופף), באם שם הכל תקין, הייתי בודק את הפיוזים של האזעקה .

alexaga
16-11-08, 16:07
אני לא ידוע את הדגם.
לא יודע למה היא מחוברת אבל יש מובילייזר מובנה על המפתח, ואם זה לא נקלט הוא לא מניע.
מחוברת לנעילה מרכזית
לא מחוברת למרים חלונות.
הלכתי ובדקתי את זה ואין שם בעייה בחיבור או חלודה או משהו כזה אז אמרו לי שזה פשוט נשחק.
הורידו את הרגישות של ההזעקה(כנראה זה מהגלאי נפח)
וזה הפסיק לעשות בעיות
אז בינתיים אני מבסוט
אבל תודה על העזרה