PDA

View Full Version : שאלה ,בקשר לנעילה מרכזית

דודו אבוטבול
19-10-08, 20:53
עשיתי היום נעילה מרכזית לפיאט פונטו שלי..
לא היה לה בכלל לא הכנה ולא שום דבר.
קיבלתי 2 שלטים והכל טוב ויפה אבל שאני מנסה לפתוח את הדלת עם המפתח הוא פותח לי רק את דלת הנהג זה אמור להיות ככה? או שזה אמור לפתוח את כל הדלתות באוטו בעזרת המפתח.
תודה:)
תודה לעונים.

eliko1976
20-10-08, 00:00
אני חושב שאת כולם ...
כך זה אמור לעבוד ...אולי הם לא חיברו לך משהו

stio
20-10-08, 00:11
השלט נועל ופותח את כל הדלתות והמפתח לא?
באופן תקין גם בעזרת המפתח כל הדלתות אמורות להינעל ולהיפתח יחדיו.

קליין
20-10-08, 00:50
השלט נועל ופותח את כל הדלתות והמפתח לא?
באופן תקין גם בעזרת המפתח כל הדלתות אמורות להינעל ולהיפתח יחדיו.
השלט אמור להשפיע על כל הדלתות ולמה לא חיברת מרימי שמשות עם כבר חיברת אזעקה
זה מאוד נח

eliko1976
20-10-08, 08:32
הוא לא חיבר לשום אזעקה , הוא עשה רק נעילה מרכזית .
הרי הוא כתב שקיבל 2 שלטים ( הם בסט של נעילה )

בסט של נעילה מרכזית אין יציאה של פלוס נוסף ליחידת המרים ,כאמור זה רק נעילה פשוטה ולא אזעקה , ולכן גם אם היה קונה את יחידת הרמת החלונות היא לא הייתה עובדת .

דודו אבוטבול
20-10-08, 12:26
החלונות באוטו אצלי הם ידנים זה לא חשמלי..
זאת פיאט פונטו S75
אני רק רוצה לדעת אם בלי קשר לשלט שפותח וסוגר את הדלתות.
אם המפתח אמור גם לפתוח את הדלתות של כל הרכב מדלת הנהג ?
כי אם כן זה לא עובד אצלי.
ואם מישהו יודע מה אמורים לעשות!
תודה

TriggerGq8
22-10-08, 21:18
שלום לכם,

לי באוטו מותקנת אזעקה מקורית של META SYSTEMS - השלט הכחול העגול של FIAT.
האם יש דרך להוסיף הרמת חלונות בנוסף לנעילה המרכזית של המערכת הזו?

כמה דבר כזה צריך לעלות?

תודה.

stio
22-10-08, 21:42
אצלי באונו שקניתי אותה ב2001 היתה מותקנת אזעקה מסוג ג'ימיני 4001 שגם בה לא היתה יציאה למרים חלונות, ובכל זאת חיברו אותו. ב- 2006 התקלקלה האזעקה אז החלפתי אותה ל"גראד" והמרים חלונות נשאר.
למעלה מ- 7 שנים הרכב היה אצלי והמרים חלונות לא עשה שום בעיה, עלותו כמה מאות שקלים (כ200 ש"ח).
גם בפאביה ביקשתי התקנת מרים חלונות למרות שאין אזעקה.

לפי דעתי אתה יכול, אך ברר את הנושא לעומק.

eliko1976
22-10-08, 22:03
שלום לכם,

לי באוטו מותקנת אזעקה מקורית של META SYSTEMS - השלט הכחול העגול של FIAT.
האם יש דרך להוסיף הרמת חלונות בנוסף לנעילה המרכזית של המערכת הזו?

כמה דבר כזה צריך לעלות?

תודה.

אם לאזעקה יש פלוס נוסף ( ואני מאמין שיש ) שמייועד למרים שמשות , אז בטח שאפשר .
יחידת מרים חלונות ( ל2 חלונות ) עולה בסביבות 120 ש"ח ללא התקנה .
התקנה פשוטה מאוד כשלעצמה וגם על המרים יש מדבקה עם שרטות . רק צריך לדעת היכן עובר פלוס שמגיע למנוע של החלון .
למרים יש 5 חוטים בסה"כ .
פלוס קבוע , פלוס שמגיע מאזעקה כשמפעלים אותה , מינוס קבוע ו שני חוטים שמחברים אותם לפיקוד (פלוס) של המנוע ( כמובן שחותחים אותו ) .

זהו - כאשר מפעלים את האזקה - מגיע פלוס ממנה למרים , נסגר מעגל ומנוע מקבל פלוס עד שעולה למעלה .

TriggerGq8
22-10-08, 22:14
אם לאזעקה יש פלוס נוסף ( ואני מאמין שיש ) שמייועד למרים שמשות , אז בטח שאפשר .
יחידת מרים חלונות ( ל2 חלונות ) עולה בסביבות 120 ש"ח ללא התקנה .
התקנה פשוטה מאוד כשלעצמה וגם על המרים יש מדבקה עם שרטות . רק צריך לדעת היכן עובר פלוס שמגיע למנוע של החלון .
למרים יש 5 חוטים בסה"כ .
פלוס קבוע , פלוס שמגיע מאזעקה כשמפעלים אותה , מינוס קבוע ו שני חוטים שמחברים אותם לפיקוד (פלוס) של המנוע ( כמובן שחותחים אותו ) .

זהו - כאשר מפעלים את האזקה - מגיע פלוס ממנה למרים , נסגר מעגל ומנוע מקבל פלוס עד שעולה למעלה .

תודה. יש לך המלצה באשר להיכן כדאי לרכוש? כמו כן, היכן אפשר לבדוק את מערכת האזעקה להימצאות פלוס נוסף? או שאני צריך פשוט לפתוח את הקופסה של האזעקה בתא המנוע?

blueuno
22-10-08, 22:47
שלום לכולם,

קודם כל רציתי לציין תופעה בפורום, שאנשים מבקשים עזרה במשהוא, צריך לעזור להם ולא לסטות מהנושא ההתחלטי של אותו אדם, תופעה זו קוראת דיי הרבה כאן.. קחו לצומת לב...

טוב אז ככה יש לי פיאט אונו וכל דבר ברכב שלי אני עושה לבד מכני חשמלי ,מערכת שמע והכל...
אז ככה התקנתי לבד אזעקת ביפר ביחד אם נעילה מרכזית...

ואם לגשת לבעיה שלכה, אז קודם כל אם התקנת את הנעילה לבד הייתה צריך לדעת שישנם ארבע מנועים, ורק מנוע אחד שולט אל כל המערכת כלומר דרך המפתח , אותו מנוע יוצאים ממנו 5 חוטים להבדיל משאר המנועים..
אני מאמין שאם תיגש לדלת של הנוסע מקדימה{ לא דלת הנהג} תכניס מפתח ותסובב הכל יעבוד ..
אם כן אז התבלבלת במקומות המנועים , אין טעם עכשיו להחליף אותם מקומות ..
אם זה לאא ככה, אז המנוע השולט פשוט פגום....
תעדכן אותי מה נסגר אם הבעיה....

אם יש שגיעות כתיב תסלחו לי...

כמו כן לכל חבריי המועדון בכל , בעיה שאלה שקשורה לאונו S 60 ..אתם יכלים לפנות אליי ,
אני יעזור לכם ........

דודו אבוטבול
23-10-08, 00:51
שלום לכולם,

קודם כל רציתי לציין תופעה בפורום, שאנשים מבקשים עזרה במשהוא, צריך לעזור להם ולא לסטות מהנושא ההתחלטי של אותו אדם, תופעה זו קוראת דיי הרבה כאן.. קחו לצומת לב...

טוב אז ככה יש לי פיאט אונו וכל דבר ברכב שלי אני עושה לבד מכני חשמלי ,מערכת שמע והכל...
אז ככה התקנתי לבד אזעקת ביפר ביחד אם נעילה מרכזית...

ואם לגשת לבעיה שלכה, אז קודם כל אם התקנת את הנעילה לבד הייתה צריך לדעת שישנם ארבע מנועים, ורק מנוע אחד שולט אל כל המערכת כלומר דרך המפתח , אותו מנוע יוצאים ממנו 5 חוטים להבדיל משאר המנועים..
אני מאמין שאם תיגש לדלת של הנוסע מקדימה{ לא דלת הנהג} תכניס מפתח ותסובב הכל יעבוד ..
אם כן אז התבלבלת במקומות המנועים , אין טעם עכשיו להחליף אותם מקומות ..
אם זה לאא ככה, אז המנוע השולט פשוט פגום....
תעדכן אותי מה נסגר אם הבעיה....

כמו כן לכל חבריי המועדון בכל , בעיה שאלה שקשורה לאונו S 60 ..אתם יכלים לפנות אליי ,
אני יעזור לכם ........

אז ככה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לא אני עשיתי את הנעילה אלה מישהו..
וכן ראיתי שהוא חיבר את המנוע עם ה חמישה חוטים בדלת הנהג
למרות שניסיתי לפתוח עם המפתח זה לא עבד..
אז כנראה שהמנוע פגום?
עלי לחזור אל המתקין או שמה זה דבר ללא חשיבות!?
תודה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]:)
אם יש שגיעות כתיב תסלחו לי...

eliko1976
23-10-08, 10:15
תודה. יש לך המלצה באשר להיכן כדאי לרכוש? כמו כן, היכן אפשר לבדוק את מערכת האזעקה להימצאות פלוס נוסף? או שאני צריך פשוט לפתוח את הקופסה של האזעקה בתא המנוע?
ראה תשובותי בפרטי .