PDA

View Full Version : לחץ שמן נמוך בהתנעה

אריק שמאי
19-06-08, 17:13
שלום לכולם בעיה היא כזאת פיא טמפרה 1.6 מדיה 1995
הוחלף מנוע לפני כ5 חודשים למנוע מיבוא
הכל היה תקן עד לא מזמן כחודש אולי חודשיים בהנעה ללא לחיצה על דוושת הדלק מנורת לחץ שמן נכבת רק לאחר כ3-5 שניות בסיבובי סרק ? מסנן שמן ושמן הוחלפו לאחר החלפת מנוע ובוצע ישור קו למנוע.

חששני שזה או משאבת שמן או רשת מסננת למשאבת שמן איך ניתן לבדוק שאת ? רק ע"י פירוק אגן שמן?

והאם יכול להיות המצב שהבעיה הי באחד ממסבי גל הארכבוה ?

upetar
20-06-08, 19:05
המנוע משנה צליל כאשר יש לחץ שמן (אולי היוניט)אים באמת זמן ארוך אז כן צריך לפרק קרטר להגיע לרשת.

ronald27
07-12-08, 21:05
אז הבעייה ככה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] זה בעייה במגביר טורים חיישן עם יש לך מזרק חד כיוני אז יהיה לך בעייה כי זה בעייה עם המגביר שלך [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תיבדוק את המגביר [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] עם הוא עובד אז אני לא יודע כי לחץ שמן זה שאין תפיסה לטורים [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

command sergeant major
07-12-08, 21:25
אז הבעייה ככה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] זה בעייה במגביר טורים חיישן עם יש לך מזרק חד כיוני אז יהיה לך בעייה כי זה בעייה עם המגביר שלך [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תיבדוק את המגביר [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] עם הוא עובד אז אני לא יודע כי לחץ שמן זה שאין תפיסה לטורים [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]

מה קשור בין מחט לתחת לגבינה צהובה
התשובה עכבר
1 הוא קטן כמו מחט
2מסריח כמו תחת
3 ואוכל גבינה צהובה

י היה לי בעיה דומה בסיטרואן קסרה שהייתה לי לאחר פירוק הקרטר גילנו שהוא לא מתאים והוא היה של ברלינגו.
התאים בפנים היו שונים לאחר שהחלפנו לקרטר מתאים הבעיה נפתרה אתה מרגיש ירידה בכוח של הרכב ? מאז התקלה

ארילו
07-12-08, 23:56
יכול להיות משאבת שמן תקולה, סתימה ברשת או חס ושלום מיסבים.

צריך לפרק בשביל לבדוק :o